دیکتاتوری اقلیت
خبري

 

مجلس با چالش جریان های انحراف و فتنه و اصلاحات مواجه خواهد بود

 

 

مثلا وقتي بحث دانشگاه آزاد مطرح مي‌شود مقام معظم رهبري نظر صريح در خصوص اين موضوع دارند، نظر ولي فقيه فصل الخطاب است پايان همه‌ي دعوا‌ها و ماجراها است او مبناي تصميم است که نبايد کسي آن را به راي بگذارد. ولي متاسفانه ما در مجلس اصولگراي هشتم حکم روشن مقام معظم رهبري به راي نمايندگان گذاشته مي‌شود....

بولتن نیوز: درآستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی، تعدادی از نیروهای انقلابی و مسوولان و مدیران کشور، از سمت خود استعفا داده و کناره گیری کرده اند تا در رقابت های انتخاباتی شرکت کنند. حجت الاسلام مجتبي ذوالنور جانشين سابق نماينده ولايت فقيه در سپاه نیز در انتخابات پیش رو حضور دارد. این نامزد انتخابات از شهر قم در گفت و گو با بولتن نیوز، به مسائل پیش روی مجلس و نقد عملکرد مجلس هشتم پرداخته است:

جناب آقای ذوالنور ضرورت استعفای حضرتعالی از سپاه و ورود به عرصه‌ي سياسي آن هم مجلس چه بوده است؟

بسم الله الرحمن الرحيم. در دوره‌هاي قبلي براي ورود به عرصه‌ي انتخابات به بنده پيشنهاد مي‌شد، ولي بنده احساس ضرورتي که در اين دوره دارم در دوره‌هاي قبلي نداشتم. اولاً سپاه بحمدلله يک محيط و سازمانی است که محل تجمع نيروهاي کيفي، توانمند، ولائي و ‌انقلابي است و در حقيقت سپاه براي انقلاب و اسلام يک مخزن نيرو محسوب مي‌شود. در نهادها، سازمان‌ها، ساير نيروهاي مسلح، بدنه‌ي دولت و ساير عرصه هايي که نظام نياز کادر توانمند نیاز دارد صدور نيرو از سپاه اتفاق افتاده است. در اين جهت حضورم در سپاه خيلي معلوم نيست تاثير خاصي داشته باشد. اگرچه عرصه‌ي خدمتگذاري در سپاه بسيار گسترده بود، لذا چون سپاه نيروهاي کيفي فراوان دارد، انفکاک بنده‌اي که ناچيز بودم، خيلي تاثير خاصي نمي‌گذارد.


اما بنده نسبت به مجلس احساس ضرورت کردم، به اين دليل که معتقدم مجلس اصولگراي کنونی ضعف‌هاي زيادي در آن مشهود است. البته کارهاي بزرگي و تلاش‌هاي گسترده‌اي شده که سعي شان مشکور است، ولي اعتقاد من اين است که مجلس فعلي ما يک مجلس خاص است که در ادوار گذشته کم سابقه بوده است.

به این دليل که بعنوان مثال مجلس ششم، مجلس اصلاحات بود. خب در مقابل نظام هم رودرو ايستاد. بحث تحصن، بحث خروج از حاکميت، بحث لوايح دوقلو، بحث قانون مطبوعات، بحث نامه‌ي سرگشاده‌ي تعداد زيادي از نمايندگان به مقام معظم رهبري که در آن آمده بود: "امام دير جام زهر را سر کشيدند شما زودتر سر بکشيد." در آن به چشم می خورد. به هر حال يک مجلس چالشي که ظاهر و باطن مجلس يک چيز بود. آن مجلس، مجلس اصلاحات بود آدم هايي در آن رفته بودند که از نظام فاصله داشتند و در عمل هم فاصله‌ از نظامشان را بروز مي‌دادند و روي آن مي‌ايستادند.

ولي مجلس فعلي خيلي متفاوت است. عنوان، مجلس اصولگرايي است ولي متاسفانه خروجي اش غالباً بر مصالح نظام و اصولگرایی تنظيم نيست. يعني خروجي اش گاهي به نفع اقليت تمام مي‌شود و دلايل متعددي هم در آن هست. بنابراين مجلس فعلي اين گونه است، بعلاوه اینکه در مجلس آينده ممکن است طيف جريان انحرافي به اين مجلس راه پيدا کنند. پس با ورود بخشي از جريان انحرافي هم در مجلس ممکن است مجلس ما چالشي تر بشود. همانطور که الان طیف محافظه کار در مجلس با تعداد زيادي از آقايان اصلاح طلب در ارتباط است. يعني فراکسيون اقليت مجلس يک همکاري تنگانگ با فراکسيون اصولگرايي در مجلس دارد که فراکسيون اصولگرايي هم در اختيار جناح محافظه کار اصولگرايي است.

* یعنی چالش های مجلس به خاطر حضور جريان اصلاحات، انحرافي و جريان فتنه در آینده بیشتر خواهد شد؟

احساس من این است که در مجلس آينده جريان فتنه هم به اين موضوع جريان انحرافي اضافه خواهد شد و بايد عرض کنم جريان انحرافي و جريان فتنه و اصلاحات در مجلس آينده هماهنگ عمل خواهند کرد. اشتراکات زيادي هم دارند. لذا بنده احساس ضرورت کردم که وارد اين عرصه شوم که در مجلس آينده اگر زمينه تاثيرگذاري وجود دارد، انشاء‌ الله بتوانم به وظيفه ام عمل کنم.



 


* نظر شما در مورد عملکرد مجلس  و نقاط ضعف بارز و نقاط مثبت بارز مجلس هشتم چیست؟

مجلس هشتم ما ماهيتاً با مجلس ششم که مجلس اصلاحات بود متفاوت است . در مجلس اصلاحات شمشير را عليه اصول و آرمان‌ها و ارزش‌هاي انقلاب از رو کشيده بودند. کمتر نطق قبل از دستوري داشتيد که متعرض نظام و اساس نظام و اصول ما نشوند. ما نمي‌توانيم مجلس هشتم را مقايسه با مجلس اصلاحات يعني مجلس ششم بکنيم به هر حال اينها خداي نکرده مشابه مجلس ششم عمل نکردند ولي متناسب با تابلو و عنوانشان هم عمل نکردند.

يعني توقعاتي که از مجلس اصولگرا است در اين مجلس محقق نشد، نمونه‌هاي متعددي من سراغ دارم. مثلا وقتي بحث دانشگاه آزاد مطرح مي‌شود مقام معظم رهبري نظر صريح در خصوص اين موضوع دارند، نظر ولي فقيه فصل الخطاب است پايان همه‌ي دعوا‌ها و ماجراها است او مبناي تصميم است که نبايد کسي آن را به راي بگذارد. ولي متاسفانه در مجلس اصولگراي هشتم حکم روشن مقام معظم رهبري به راي نمايندگان گذاشته مي‌شود. بنده اين را خطا و انحراف هيئت رئيسه مجلس از اصول مي‌دانم نبايد اينها اجازه‌ي چنين کاري را مي‌دادند و لذا هم اعتقادم هست که اين يک ضعف جدي است.

* مجلس در مورد اصلاح قوانین گذشته باید چگونه عمل کند؟

 اولويت‌هاي زيادي که در کشور داريم، بعضي از قوانين ما هنوز هم در حيطه‌ي قضايي، قوانين رضاخاني است و اينها در محاکم قضائی متاسفانه مورد استناد قرار مي‌گيرد و قضات ما به اينها استناد مي‌کنند. ما امروز نياز به يک پالايش جدي در قوانين جزايي و قضايي مان را داريم که مجلس هشتم بايد به اين اولويت‌ها توجه مي‌کرد.

* آیا در رابطه با جهاد اقتصادی و سیاست های داخلی و خارجی دولت اقدامات مناسبی صورت گرفت؟

یکی از اولويت های کشور نامگذاری سال 90 توسط مقام معظم رهبري بعنوان جهاد اقتصادي است. جهاد اقتصادي لوازم و مقدماتي نياز دارد تا محقق شود. بحث سرمايه گذاري، بحث جهت دادن امکانات کشور به سمت تحقق چشم انداز، سند چشم انداز توسعه‌ي کشور، بحث رفع موانع توسعه در کشور،‌ بحث مقابله با فساد و تبعيضي که مقام معظم رهبري فرمودند يکي از قواي تاثيرگذار، مجلس است.

اعتقاد و باور بنده اين است که توقع مقام معظم رهبري برآورده نشده و دغدغه‌هاي ايشان در زمينه فقر و فساد و تبعيض مرتفع نشده روساي قواي سه گانه حق مطلب را در اين زمينه ادا نکردند و مجلس هم خودش به عنوان يک يک قوه از سه قوه و در الزام دو قوه‌ي ديگر بر تحقق منويات مقام معظم رهبري و رفع دغدغه‌هاي ايشان مي‌تواند بيشترين نقش را داشته باشد. اعتقاد و باور من اين است که مجلس آن وظيفه و نقش خودش را عمل نکرده است.

 

 در مواردي در موضوع سياست خارجه مجلس خوب ورود پيدا کرد ولي در جاهايي نقايصي داشته که مجلس بايد بيش از پیش، نقش خود را ايفا مي‌کرد. در نظارت بر دولت معتقدم در مواردی مجلس بايد با دولت مدارا کند دولت را در جهت تحقق ماموريت‌هاي خودش کمک کند و از سياسي کاري و غرض و مرض‌هاي سياسي اجتناب کند.

* عملکرد مجلس در نظارت بر عملکرد دولت و تحقیق و سوال از دولت چگونه بوده است؟

در جای دیگر بايد تحت هيچ شرايطي کوتاه نيايد گلوي دولت را بچسبد. جايي که دولت انحراف از برنامه و قانون دارد. متاسفانه ما يک روند معامله گري در مجلس مي‌بينيم يعني استيضاح‌ها تبدیل به تهديد به استيضاح و مي‌بينيم  گاهی سوال‌ها جنبه‌ي مسائل کلي نظام و فعال کردن دولت در مسير اصلي خودش را ندارد، گاهي حب و بغض‌هاي سياسي را چه در فشار و تهديد دولت و چه در کمک به دولت، ممکن است بعضي اوقات متاسفانه معامله گري اتفاق مي‌افتد و اين چيز مناسبي در مجلس نيست. من مجلس و نمايندگان مجلس را متهم نمي‌کنم، يک روند کلي را عرض مي‌کنم.

لذا من معتقدم مجلس بهتر از اين مي‌توانست دولت را کمک کند بهتر از اين مي‌توانست جلوي انحرافات و اشتباهات دولت را بگيرد و بهتر از اين مي‌توانست اعمال نظارت بر دولت کند که ما انحراف از قانون و برنامه نداشته باشيم. نقايصي که امروز در مجلس مي‌بينيم، نياز به يک خانه تکاني و نياز به يک تلاش براي حاکم کردن روحيه‌ي انقلابي و حفظ منافع  مردم و مصالح کلي نظام دارد.


* شما امثال آقاي علی مطهري را در جریان اصولگرای ارزیابی می کنید یا خارج از آن؟

آقاي مطهري را در بعضي از رفتارها و برخوردهايي که دارد و نوع عملکردش در جريان فتنه، ايشان را اصولگرا نمي‌دانم. به دليل اين که ايشان کاملاً در بحث فتنه خطا رفت، مطهری در نگاه کلي من خارج از جرگه‌ي اصولگرايي نیست و معتقد نيستم که او در اردوگاه اصطلاح طلبان يا در اردوگاه فتنه است.

ولي من معتقدم ايشان اصولگرايي است که مسير اصولگرايي را نرفت و از مسير و شاخص‌هاي اصولگرايي انحراف پيدا کرد. قانون در کشور مسير همه چيز را تعيين کرده. آقاياني که شعار برگرداندن قوه‌ي مجريه به قانون را داشتند و وارد عرصه‌ي انتخابات شدند بايد اثبات مي‌کردند که خودشان به قانون پايبندند.

قانون برای کانديدايي که مي‌خواهد در انتخابات شرکت کند از ابتدای ثبت نام تا پس از انتخابات و اعلام نتایج، فرايند و مکانیزم تعريف کرده است. اگر کسي معترض به نتيجه‌ي انتخابات بود، مشخص شده چه کسي بايد بررسي کند؟ در قانون تعيين تکليف شده است. ولي ما مي‌بينيم که آقايان موسوي و کروبي مسير قانون را نرفتند به شوراي نگهبان هيچ سندي دال بر تقلب ارائه ندادند و خواستار ابطال انتخابات شدند.

طبيعتاً هيچ وقت هيچ انتخاباتي نتيجه مورد نظر همه گروه ها و افراد را تامین نخواهد کرد. هر آدم عاقلي جاي مسئولين نظام و شوراي نگهبان باشد مي‌داند که اين ادعاي بيخودي است لذا اين جا شوراي نگهبان و نظام تمکين نکردند. جناب آقاي مطهري آمدند در آن برنامه‌ي ديروز، امروز، فردا نظام را محکوم کردند و گفتند: چرا نظام تريبون در اختيار سران فتنه نمي‌گذارد؟ خب اين حرف، درست نیست. يک ادعاي بدون پشتوانه و بدون منطق است. اينها از ظرفيت قانوني مگر استفاده کردند که فوق قانون چيزي در اختيارشان قرار بگيرد.

 

گفت: به درون کعبه رفتم به حرم رهم ندادند تو برون در چه کردي که درون خانه آيي؟ اينها از ظرفيت قانوني و در چارچوب قانون استفاده مي‌کردند پله‌هاي بعدي هم از مراحل نظام بهره مند مي‌شدند. لذا آقای مطهری خواسته يا ناخواسته کاملاً در انحراف افکار عمومي تلاش کردند. بخواهيم يا نخواهيم ايشان متاسفانه حرکتش به نفع جريان فتنه بود تا به نفع قانون و حقيقتي که در انتخابات داشتيم.

* حضرتعالي براي نمايندگي از شهرقم کانديدا شديد که ام القري جهان اسلام است و حوزه‌هاي علميه در آن قرار دارند. با توجه به جمعیت زیاد طلاب جوان و انقلابی به نظر شما چه پتانسيلي از حوزه‌های علمیه در نظام ناديده گرفته شده و یا کمتر به آن توجه شده است؟

بله، من قم را داراي سه بُعد مي‌دانم. يک چهره‌ي قم چهره‌ي استاني و شهري قم است. در اين بُعد معتقدم که قم مورد توجه قرار نگرفته است. يعني در طراز ساير شهرهاي که کلان شهرند و پيشرفت هايي در آن‌ها و توسعه‌اي در آن‌ها اتفاق افتاده، معتقدم به قم با اين نگاه توجه نشده و ما در طراز با آن‌ها نيستيم و حق قم در اين زمينه ادا نشده و از رسيدگي به قم غفلت شده است. اين را بنده باور دارم و اساس يک مطالب و مدارک و استدلال‌ها و بررسي هايي دارم  که عرض مي‌کنم.

قم يک چهره و بعد ملي دارد که آن را متفاوت مي کند و آن وجود حوزه‌ي علميه در قم هست. قبل از انقلاب اسلامی حوزه و روحانیت در نظام و دستگاه حکومت دخالتي نداشت. يک شهيد باهنر در آموزش و پرورش و تدوين کتاب‌هاي درسي و اين امور و شهيد مطهري و شهيد مفتحي در دانشگاه صرفاً فعاليت‌هاي نظري داشتند. اما امروز تمام اجزاي نظام و ارکان حکومتي و نهادهاي حاکميتي و اجتماعي در کشور نيازمند به حضور روحانيت است.

از مراکز آموزشي، تربيتي، نهادهاي نمايندگي در دانشگاه ها، در ارگان ها، قوه قضائيه، مساجد، ائمه‌ي جمعه و جماعات، حتي اعضاي خبرگان رهبري اينها پرورش يافتگان حوزه‌ي علميه قم هستند. نمايندگان ولي فقيه در استان‌ها و ارگان‌ها، قضات و ... اين‌ها صادرات حوزه علمیه قم هستند. امروز به صورت گسترده از محصولات قم در امور آموزشي وزارت آموزش و پرورش استفاده مي‌شود، اين وجه که بخش عمده ی نيازمندي‌هاي فرهنگي کشور را در قم بايد تامين کند چهره‌ي ملي به قم مي‌دهد و باز اعتقادم اين است که متاسفانه متناسب با همين بعد، به قم توجه نشده است.

البته با همت و عنايت مقام معظم رهبري در توسعه‌ي حوزه‌هاي علميه و خدمات رساني به حوزه‌هاي علميه اقداماتي صورت گرفته ولي من معتقدم در سبد بودجه‌ي کشور براي اين بعد ملي قم توجه لازم نشده است. لذا نبايد متناسب با ظرفيت قم يک باري به قم اضافه کنيم ولي از آن طرف از حيث اعتبارات و امکانات لوازمش را به قم ندهيم.

قم محل خيزش انقلابيون و در حقيقت خاستگاه انقلاب است ولي اين توجه به قم صورت نگرفته در بعد ملي و کشوري قم باز هم يک چهره‌ي مظلوم دارد.

 

وجه دیگر قم وجه بين المللي است. از کشورهاي مختلف دنيا در قم امروز طلبه در حال تحصيل داريم. از طرفي مي‌دانيم که حضور طلاب غير ايراني در شهر مقدس قم و حوزه‌ي علميه‌ي قم يک برکاتي براي جامعه‌ي اسلامي دارد. امروز اگر شاهد گسترش شيعه در دنيا هستيم، اگر شاهد پيدايش روح انقلابي و ضد امريکايي و ضد ديکتاتوري در بدنه‌ي اهل سنت در دنيا هستيم، اينها برکت همين حضور طلاب غير ايراني در قم است. بعضي از کشورها مثل عراق تعداد زيادي از استاندارهايش کساني هستند که در قم درس طلبگي خواندند که امروز در عراق مسئوليت گرفتند و حکومت عراق را اداره مي‌کنند. پس قم در حقيقت تامين کادر انقلاب‌هاي جهان اسلام و نهضت اسلامي را به عهده دارد.

 پس تزريق نيرو به بدنه‌ي جهان اسلام براي اداره‌ي امور مسلمان‌ها اين يک کاري است که ما چه بخواهيم و چه نخواهيم در قم اتفاق افتاده و نتيجه اش را هم امروز مي‌بينيم. طبيعتاً اگر قم بخواهد يک نقش بين المللي در حفظ و تقويت و گسترش اسلام و روحيه‌ي انقلابي در جهان اسلام و ضد حاکميت صهيونيزم و استکبار جهاني داشته باشد، بُعد بين المللي قم نياز به تقويت دارد.

 

بعنوان مثال دانشگاه بين المللي امام خميني در قزوين تاسيس مي‌شود، من معتقدم اگر مديران اجرايي اگر نمايندگان مجلس قم اگر دستگاه‌هاي ذي ربط نقششان را خوب ايفا مي‌کردند در خاستگاه انقلاب اسلامي محل تاسيس چنین دانشگاه‌هایي است، نه در يک شهر صنعتي مثل قزوين. پس در حقيقت به بعد فرهنگي بين المللي قم بايد توجه بیشتری شود.

نکته ی دیگری که وجود دارد قبل از انقلاب، قم مغضوب شده  رژیم ستمشاهی و بعد از انقلاب مغفول واقع شده است. قبل از انقلاب از ناحيه‌ي حکومت با قم دشمني مي‌شد و بعد از انقلاب هم توجه به قم نشده و دلايل متعددي هم دارم.

چون قم يک شهر فرهنگي و مذهبي است بعضي‌ها معتقد بودند اگر قم را صنعتي کنيم و رفاهيات در قم ايجاد کنيم و یا آب قم را درست کنيم، مهاجرت پذيري در قم بيشتر مي‌شود. فضاي فرهنگي و ترکيب جمعيتي قم تغيير مي‌کند و قم حالت اصلي خودش را از دست مي‌دهد، بعضي‌ها این چنين تفکري دارند ولي من اين نظر را اشتباه مي‌دانم، به دليل اين که اگر قم بعد فرهنگي انقلاب اسلامي را مي‌خواهد در کشور تقويت کند، طبيعتاً بايد يک فکري بشود که صنايع خاصي که براي قم مشکل آلودگي فرهنگي ایجاد می کند را وارد نکنيم.

سومین منبع درآمد هندوستان توليد نرم افزارهاي الکترونيکي است خب با اين کار در قم نرم افزارهاي فرهنگي، نرم افزارهاي اعتقادي، نرم افزارهاي آموزشي و نهایتاً قطب توليد نرم افزارهاي آموزشي و فرهنگي و اعتقادي و ديني و مذهبي را قم قرار مي‌داديم، هم در قم زمينه صنعت بوجود می آید و هم تولیدات حوزه به نحو احسن در دنیا منتشر می گردد. در دیگر عرصه، قم می تواند قطب انتشارات کشور باشد و اين استعداد در قم وجود دارد که عامل رشد و پيشرفت‌ صنعتی می تواند باشد.



* به نظر شما نگاه ابزاری برخی از کاندیداها در ادوار گوناگون انتخابات مجلس و حتی ریاست جمهوری به قم و حوزه علمیه چه پیامد هایی می تواند داشته باشد؟

کانديدايي که از قم به مجلس می رود و از پشتوانه‌ي حوزه‌ي علميه استفاده می کند فرزند حوزه‌ي علميه باشدو در حوزه‌ي علميه رشد پيدا کرده بعد هم خودش را کانديدا کند خب اين کار غير متعارفي انجام نگرفته است. اما اگر کسي از حوزه نباشد و بيايد حوزه را پشت سر خودش بخواهد، ممکن است چنين برداشتی از رفتار وی گردد.

بنده بيش از سي سال توفيق حضور در حوزه‌ي علميه‌ي قم و دیگر حوزه ها را داشته ام ولي بيش از سي سال است که من در حوزه‌ي علميه قم حضور پيدا کردم. مدارسي که بنده در قم درس خواندم مشخص است و زندگي که در قم داشتم يک مقطع طولاني من در نيروگاه زندگي کردم يک مقطع طولاني اطراف هفت تير و اطراف بيمارستان آيت الله العظمي گلپايگاني زندگي کردم يک مدتي در همين اطراف حرم و بلوار معلم ساکن بودم که خانه‌ي ما جزء‌ همين خانه هايي است که در طرح حرم تا حرم خراب شده است. اقتضاء وظیفه انقلابی باعث شده که من ماموريت ها و مسئوليت هايي در تهران داشته باشم اين هم معني اش نيست که از قم بريدم و دل کندم لذا ارتباط بنده با قم هيچ وقت قطع نشده و در حقيقت قم محل زندگي و رشد و حيات من بوده است.

فعاليت هايي که من در جبهه های جنگ داشتم باز عقبه‌ي کاري من مربوط به قم هست. مثلا اگر بنده در جبهه حضور داشتم، در خدمت طلبه‌ها بودم و اعزام طلبه و به کارگيري طلبه‌ها در جنگ بوده و در اينجا هم مخزن ما قم بوده و ارتباط و رفت و آمد ما و حضور ما در قم براي انجام ماموريت جزء ضروريات کار ما بوده يا مدت بيست و سه سال فرمانده‌ي تيپ مستقل 83 امام جعفر صادق (علیه السلام) بودم که افتتاح اين تيپ در مدرسه‌ي فيضيه و با حضور حضرت آيت الله العظمي بهاء الديني بود. تيپي که متشکل از طلبه‌هاي تبليغي حوزه‌ي علميه قم بود. اگر بنده در قم کانديدا شدم، فردی نبودم که يک جاي ديگر زندگي مي‌کردم در جاي ديگري مسئول بودم. حالا چون در قم زمينه‌ي انتخاب هست و مسئله‌ي کاملاً طبيعي است که حضور من يک حضور متوقع در قم است.

 

* اشاره کردید به حضور روحانیت بعنوان کادر در نظام، روحانیتی که محصول حوزه علمیه قم می باشد. به نظر شما آقایان روحانیون اصلاح طلب که در لباس روحانیت به مردم معرفی شده اند، محصول این حوزه می باشند؟

من قصد جسارت ندارم، اما هر کارخانه‌اي توليداتش دسته بندي مي‌شود در اجناسی که تولید يک کارخانه است با برچسب های گوناگون عرضه می شود، مثل برچسب های صادراتي و مصرف داخلی، کیفیت A  و B  يعني يک جنس با توجه به مرغوبيت ارزش کارآمدي متفاوتی با بقيه‌ي اجناس پیدا می کند. حتي ممکن است شما افراد ديگري را هم اسم ببريد که هم اکنون کرسي تدريس در کانادا دارند. آن‌ها هم در قم درس خواندند و طبيعتاً دشمن تا سودی  در آنها براي خودش نبيند کرسي تدريس به آ‌نها نمي‌دهند.

 

کارخانه‌ها بعضا اجناس ضايعات هم دارند. لذا اگر بخواهيم محصول مرغوب حوزه‌ي علميه‌ي قم را، محصول مفيدش و ارزشمندش را در نظر بگيريم، از مراکزی است که تولیدات نامرغوب و بي کيفيتش خيلي کمتر از تولیدات مرغوب و صادراتی آن است و این موضوع هم اکنون الحمدلله از وجود مراجع و علماء و فضلاء و همچنین جمعیت کثیر طلاب نخبه ی جوان مشهود است.

* طی سی انتخابات برگزار شده در جمهوری اسلامی همواره عده ای با ارتباط با کانون های قدرت و ثروت و سوء استفاده از بیت المال و یا استفاده از رانت های دولتی و رسانه ای خود را در معرض انتخاب قرار داده اند، نظر حضرتعالی در این باره جیست؟

همواره در سخنانم توصيه‌هاي من اين بوده که من به هر قيمتي به مجلس نمي‌خواهم بروم. خدا را با گناه نمي‌شود پرستش کرد. هدف وسيله را توجيه نمي‌کند من مي‌خواهم بر خلاف مسيرهايي که متاسفانه در کشور رايج است که تبليغات شبيه تبليغات غربي مي‌شود و از هر ابزاري استفاده مي‌شود ویا قانون زير پا گذاشته مي‌شود، تبلیغ کنم. من با دوستان عزيزي که با من همکاري مي‌کنند تاکيد جدي داشتم که سر سوزني عدول از قانون و اصولمان نبايد اتفاق بيفتد.

بنده با دستگاه‌هاي نظام ارتباط خوبي دارم ولي وضع دروني ستاد ما را شما با بقيه ستادها مي‌بينيد، صندلي و ميز مستعمل و امکاناتش را دوستانی که انگيزه‌ي همکاري دارند خودشان آوردند و ما سر سوزني به حول قوه‌ي الهي از امکانات سازمان‌هاي دولتي استفاده نمی کنيم. لذا اين ايده‌ي کلي است که من معتقد و پايبندم به آن و هر کسي هم توانست يک سر سوزني گرا بدهد که ما سوء استفاده‌اي از بيت المال داشتيم، بنده پاسخگو خواهم بودم.

من اعتقاد به اين دارم که استفاده‌ي از بيت المال مجوز شرعي نياز دارد و قطعاً با آخرت انسان بازي مي‌کند. امکانات دولتي مشمول بيت المال هست غير از وجه شرعي اش، قانون استفاده از امکانات دولتي را ممنوع کرده و کسي که مي‌خواهد برود در مرکز قانوگذاري کشور قانون تصويب کند يا اصلاح کند نمي‌شود خودش با زير پا گذاشتن قانون به آن جايگاه برسد.

لذا اعتقاد من اين است اگر به همين شکل انشاء الله حرکت کنيم ولو اين که راي نياوريم، پيروز شديم. اگر خلاف قانون مرتکب بشويم و راي بياوريم در باطن در حقيقت شکست است، نمي‌توانيم اسمش را پيروزي بگذاريم.



* با توجه به برنامه ریزی و حضور لایه ها و ابعادی از جریان های منحرف، جریان فتنه و حامیان سکولاریسم دانشگاهی در انتخابات مجلس با دوپینگ سیاسی توسط غرب، با عنایت به موضوع تحول علوم انسانی که از مطالبات جدی مقام معظم رهبری می باشد، چه مخاطراتی و تهدیداتی پیش روی انتخابات و مجلس نهم خواهد بود؟

 

 

 

اولاً؛ نظام ما نظام اسلامي است و طبيعتاً قوانينش بايد منطبق با اسلام و شرع مقدس باشد پس نمايندگاني که وارد مجلس مي‌شوند يک بضاعت و اشراف و اطلاع از مبادي و مباني و اصول و متون ديني و آموزه‌هاي ديني بايد داشته باشند.اصلاً با اين ادبيات باید بتوانند زندگي کنند و با اين ادبيات وارد حوزه‌ي قانونگذاري بشوند.

دوماً؛ اگر نمايندگان ما اين بضاعت را نداشته باشند و در قانونگذاري آن را لحاظ نکنند ما شاهد چالش بين مجلس و شوراي نگهبان و در نتيجه کشاندن مباحث به مجمع تشخيص مصلحت و اشتغال مسئولين کشور به يک سري دعوا و چالش بايد باشيم و اين خسارتش براي کشور کم نيست.

سوماً؛ اين که افرادی که روحيه‌ي انقلابي ندارند با فرهنگ و اصول انقلاب فاصله دارند، اگر وارد مجلس شوراي اسلامي شوند مي‌توانند در زدودن فرهنگ انقلاب اسلامي و ديني در کشور تاثيرگذار باشند و اين خطر است. نمايندگاني که اهل شجاعت و قاطعيت نيستند. افرادی که موضعشان متزلزل است افرادی که دو پهلو در عرصه‌هاي اجتماعي و سياسي ظاهر مي‌شوند، تاثيرپذير از کانون‌هاي قدرت و ثروت هستند، نظر ديگران برايشان مهم تر از مسائل کلي نظام و مردم هست، شفاف نيستند، اينها اگر وارد مجلس شوند براي مجلس شوراي اسلامي و نظام، تهديد محسوب مي‌شوند. لذا علاج واقعه قبل از وقوع بايد کرد.

اگر بخواهيم يک مجلس کم‌ آسیب و موثر داشته باشيم بايد نمايندگاني را مردم انتخاب کنند که موضعشان کاملاً شفاف باشد. باورها و اعتقادات ديني در آن‌ها قوي باشد. پايبندي به امام و رهبري و ولايت فقيه در آن‌ها محکم باشد و در گذشته امتحان پس داده باشند. با ورود این دسته به مجلس آسيب جدي خواهيم داشت. کسي که تازه وارد عرصه شده وما شناخت و حجت بين خودمان و خدا نداريم، چرا پشت سر همچون فردی قرار بگيريم. لذا مجلس شوراي اسلامي جايي است که اگر نماينده‌اي ما بين خود و خدا تخصصش را، توانمندي اش را، موضع شفافش را پايبندي به نظام و ولايت دغدغه و دلسوزي براي منافع مردم و مصالح کشور، مردمی بودنش و درد مردم داشتنش را احساس کردیم، باید انتخاب کنیم.

 پس آن ويژگي‌ها بايد حتما در نمايندگان باشد اگر ما کسي را انتخاب مي‌کنيم اگر انتخاب، انتخاب درستي باشد دغدغه‌ها را کم مي‌کند نگراني‌ها کم مي‌شود چالش‌ها هم کم خواهد شد.

* بعنوان آخرین سوال و برای تنویر افکار عمومی از شما می پرسم که عدم حمایت جامعه مدرسین حوزه علمیه از حضرتعالی برای این دوره انتخابات چه عواملی می تواند داشته باشد و عکس العمل جنابعالی در این باره چیست؟

من از ابتداء جزء کانديداهاي جامعه‌ي مدرسين نبودم که حالا اگر در ليست شان نباشم سوال و ابهام  بوجود آید. سوالی که ممکن است بوجود آمده باشد که اين آقا چه مشکلي داشته که او را انتخابش نکردند؟ پاسخ این است؛ بنده يک کانديداي تازه وارد هستم که اعلام آمادگي برای انتخاب شدن کردم. در ابتداء هم بارها اعلام کردم که بنده از جامعه‌ي محترم مدرسين از جبهه‌ي متحد از جبهه‌ي پايداري يا هر جريان ديگری بنده درخواست نکردم که من را در ليست بگذارند. به این دليل که آنها شروطي مدنظرشان است و ملاحظاتي دارند و گرايش‌هاي متعدد در اين جريان‌هاي حوزوي و سياسي مخالف و موافق وجود دارد که ممکن است يک کسي بگويد بله يک کسي بگويد خير. پس در وهله‌ي اول اصلاً تقاضاي من تقاضاي موجهي نيست.

دوم اين که بنده فردی هستم که موضعم شفاف بوده زبانم هم باز بوده و چون در سپاه بودم ملاحظاتي را داشتم. به دليل اين که ملاحظات سپاه را داشتم، شفاف وارد بحث‌هاي سياسي نمي‌شدم. حالا که ديگر در سپاه نيستم زبانم به حول قوه‌ي الهي شفاف تر از گذشته خواهد بود. بنده درخواست از هيچ گروهي نکردم به این دليل که يک پايبندي و تعهد براي من ايجاد مي‌کند و نمک گير خواهم شد. روي اين جهت به اين دليل من از گروه  خاصي درخواست قرار گرفتن در ليستشان را نداشتم ولي اعلام هم کردم که اگر هر کدام از اين جريانات خودي درون نظام مثل جامعه‌ي محترم مدرسين مثل جبهه‌ي پايداري و جبهه‌ي متحد اگر بنده را در ليستشان گذاشتند، من از آن‌ها تشکر هم مي‌کنم. نه اين که قبول ندارم و مي‌گويم درخواست نکردم، بنده به خاطر آن دو ملاحظه، عرض مي‌کنم هر کدام از اينها تشخيص دادند و بنده را در ليستشان گذاشتند، تشکر مي‌کنم و ممنونشان هم خواهم بود.

به هر حال با توجه به تعدد کانديداها در جامعه‌ي محترم مدرسين، بحث چالشي را داشتند. طبيعتا بحث درون جامعه را هم بايد انسان درک کند. لذا در هر صورت چه بنده در ليست جامعه مدرسين باشم چه نباشم سر سوزني از ارادتم به ایشان کم نخواهد شد و طبيعتاً بنده به جريان‌هاي درون نظام احترام مي‌گذارم و هر نتيجه‌اي هم که آن‌ها به آن برسند مثل جامعه‌ي مدرسين بنده آن نتيجه را محترم مي‌شمارم.

 

 * با عنایت به سخنان شما، اگر به هر حال انتخاب نشدید با توجه به اين که حضرتعالی چهره‌ي سرشناسی هستید در اين صورت آيا افتي برای شما محسوب نمي‌شود؟

 

 برفرض اینکه در عرصه‌ي انتخابات بنده راي نياورم، بنده اعتقادم اين است که ما مديون نظام هستيم نظام چيزي به ما بدهکار نيست. من از دوران دفاع مقدس يک منطق را براي خودم داشتم و محکم رويش مي‌ايستادم. آن منطق را هم از شهيد بزرگوار حاج آقاي ميثمي گرفتم. شهيد بزرگوار حاج آقاي ميثمي که نمايندگي حضرت امام در قرارگاه خاتم بودند، در زمان جنگ ايشان مي‌گفت: "قبل از انقلاب چند سال محکوم و زندانی شدم، انقلاب پيروز شد و من از زندان آزاد شدم. اگر انقلاب نبود چند سال در زندان مي‌ماندم. سي ماه هم در جبهه هستم و اگر چه چندین ماه ديگر در جنگ بمانم و خدمت کنم تازه بدهکاري ام را به انقلاب پرداخت کردم. که من بايد چقدر زندانی مي‌کشيدم که انقلاب من را آزاد کرده است." بعد خود ايشان مي‌گفت: "جبهه و کنار اين رزمنده‌ها بودن و معنويت جبهه کجا و زندان کجا هيچ وقت من نمي‌توانم بدهکاري ام را به انقلاب بدهم."

بنده بچه‌ي يک کشاورز روستايي هستم به برکت انقلاب بنده عرصه‌ي خدمت برايم فراهم شده که اگر خدمتي کرده باشم و اجر اخروي براي من داشته باشم من اينها را مديون انقلاب مي‌دانم. تا الان اگر کاري کردم و یا خدمتي داشتم، زمينه و عرصه‌ي اين خدمت را انقلاب و نظام برايم فراهم کرده است. لذا بنده در هر عرصه‌اي هر چه تلاش کنم مديون نظام و انقلاب و مردم هستم. چيزي از نظام و مردم طلب ندارم که بگويم اگر من راي نياوردم اين جا به من کم لطفي و بی مهری شده، چيزي را از دست ندادم. انتخابات مجلس يک عرصه‌اي از همان عرصه هاست که بنده واردش شدم اگر راه پيدا کردم باز ممنون مردم و انقلابم که در يک عرصه‌ي ديگر من را راه دادند که خدمت کنم، اگر هم راه پيدا نکردم اداي تکليفم را کردم، خودم را عرضه کردم

 

تاریخ: چهار شنبه 10 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط arman


 

 

سایت مجمع روحانیون توسط ارتش سایبری حزب الله هک شد + عکس

سایت مجمع روحانیون مبارز امروز توسط ارتش سایبری حزب الله مورد حمله سایبری قرار گرفته و از دسترس خارج شد.

 آنچنان که از عکس منتشر شده توسط ارتش سایبری حزب الله در صفحه وبسایت مجمع روحانیون مبارز بر می‌آید، این حمله سایبری به دلیل اقدام مجمع روحانیون مبارز در تحریم انتخابات مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است.
 
 
در همین حال وبسایت خبری ارتش سایبری حزب الله نیز با بر عهده گرفتن مسئولیت این حمله سایبری در بیانیه‌ای عنوان کرد: "ارتش سایبری حزب الله با استعانت از خداوند متعال و سرلوحه قرار دادن اهداف خود در فضای سایبر در یک عملیات سایبری عده ای از سایت هایی را که در خط عناصر ضد انقلاب همراه  و در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، این نماد مردم سالاری ایران اسلامی  را تحریم نموده بودند را از دسترس خارج کرده . از همین نقطه این پیام را برای سایر این غافلان و بی بصیرتان می رساند که ارتش سايبري حزب الله به هیچ وجه فرصتی برای افرادی که با تفکرات کودکانه خود سعی بر ضربه زدن به ارزش های والای ایران اسلامی در فضای سایبر دارند قائل نخواهد شد و در اولین فرصت اینان بدانند که طعم حمله ارتش سایبری حزب الله را خواهند چشید."
 
ارتش سایبری ایران در ادامه این بیانیه با اشاره به سوابق سیاه مجمع روحانیون مبارز اعلام کرد: "مجمع روحانیون مبارز یکی از تشکل‌های سیاسی بود که عملکرد سیاهی در فتنه 88 داشت. این گروه سیاسی به‌رغم تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر پیگیری اعتراضات از طریق مجاری قانونی، لزوم پایبندی به قانون اساسی، عدم اردوکشی خیابانی و... ، نظام را متهم به تقلب در رأی مردم کردند و با فراخوان مردم به سطح خیابان‌ها و در پی آن کشتار ده‌ها نفر، قصد داشتند نظام را به سمت سراشیبی سقوط هدایت کنند.
 
مجمع روحانیون ماه‌ها و سال‌هاست که مسیر خودش را از خط اصلی نظام و انقلاب جدا کرده است و دیگر در راستای خط امام و رهبری حرکت نمی‌کند و این نا‌هماهنگی در انتخابات گذشته و حوادث پس از آن و همچنین موضوع گیری غیر منطقی و مغرضانه در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، نمود بیشتری پیدا کرد."
 

 

مواجهه با انتخابات ایران
تحليلگران شبكه تلويزيوني صداي آمريكا با اشاره به زمان يك هفته‌اي براي تبليغات كانديداها، آن را نوعي ضعف و تخلف دانسته و مدعي‌اند كه تبليغات به معناي شناساندن اهداف و رويكردهاي كانديداها در جمهوري اسلامي اهميت ندارد.

آدولف هیتلر:«اگر می خواهید مردم دروغ شما را باور کنند دروغی بزرگ بگویید.» 

 رسانه ها و شبکه های سیاسی مخالف جمهوری اسلامی در آستانه انتخابات مجلس برای تحت تأثیر قرار دادن مشارکت مردم در انتخابات، با دروغ پراکنی و ارائه تحلیل های متناقض ،به شکل همه جانبه تلاش می‏ کنند در این اراده جمعی تزلزل ایجاد کنند.

رسانه های وابسته به کشور های غربی به خصوص شبکه صدای آمریکا (VOA) "ارگان رسانه ای رسمی وزارت امور خارجه آمریکا" ؛ شبکه بی بی سی فارسی (BBC Persian) "وابسته به دولت انگلیس" و سایت های وابسته به اپوزیسیون و فتنه سبز که از ابزارهای اصلی معارضه و مقابله با ملت ایران به شمار می روند، در روز های گذشته با دنبال کردن چند خط تبلیغاتی غیر حرفه ای تلاش کرده اند با به چالش کشیدن انتخابات مجلس آن را فرمایشی جلوه داده و به نحوی مردم را از حضور گسترده در پای صندوق های رأی منع کنند.

*انتخابات فرمایشی است ولی رقابت خیلی شدید است!شبکه بی بی سی فارسی از سویی با بیان این تحلیل که فضای انتخابات مجلس نهم به میدان بازی اصولگرایان و افراد موافق نظام و انقلاب اسلامی تبدیل شده است سعی دارد که انتخابات را کاملا فرمایشی نشان دهد ولی در عین حال در تحلیل دیگر رقابت بین اصولگرایان را برای تصاحب کرسی های بهارستان نهم بسیار بالا توصیف می کند و با تفاوت قائل شدن بین سلایق و نظرات جریانات اصولگرایان،عبارت جنگ اصولگرایان برای کسب قدرت را مطرح می کند که بررسی این تحلیل ها به تناقض گویی این رسانه ها در موضوع انتخابات ایران را به اثبات می رساند.

* بی توجهی به قومیت ها
خط تبلیغی دیگری که از سوی جریان رسانه ای غرب و اپوزیسیون خارجی مطرح می شود،سیاه نمایی درباره عدم توجه نظام به قومیت هاست تا به نوعی بتوانند با برپایی یک پروپاگاندای تبلیغاتی خط افتراقی بین قومیت های موجود در فضای سیاسی ایران ترسیم کنند و از این رهگذر مشارکت در عرصه انتخابات را کمرنگ نمایند.

این سیاه نمایی ها در حالی علیه نظام اسلامی مطرح است که همین تحلیل گران خودفروخته شبکه های خبری چندی پیش سفرهای استانی دولت ایران را توجه بیش از حد به اقشار و قومیت های روستایی متهم کردند و اجرای برنامه های حمایتی از اقشار کم درآمد جامعه را خریدن و جلب اعتماد این اقشار عنوان کرده بودند.

* انتخابات سوت و کور هست؛ نیست!
سومین خط مورد پیگیری رسانه های ضد نظام،سرد جلوه دادن و عدم استقبال مردم از انتخابات است.این رسانه ها با بیان اینکه بعد از انتخابات 88 استقبال مردم ایران از برنامه های اجرایی حاکمیت به اقل خود رسیده است اظهار می دارد که نظام ایران به دلیل اینکه می داند اقبال عمومی از انتخابات بسیار پایین است تعمدا می خواهد انتخابات سرد برگزار شود اما در عین حال و در یک تناقض گویی آشکار رقابت بین کاندیداهای مجلس و تعدد لیست های اصولگرایان و اصلاح طلبان و همچنین تسهیل در تأیید صلاحیت نامزدها را نیاز حاکمیت به حضور مردم در انتخابات مطرح می کند.

تحليلگران شبكه تلويزيوني صداي آمريكا با اشاره به زمان يك هفته‌اي براي تبليغات كانديداها، آن را نوعي ضعف و تخلف دانسته و مدعي‌اند كه تبليغات به معناي شناساندن اهداف و رويكردهاي كانديداها در جمهوري اسلامي اهميت ندارد.

این تحليلگران با ادعاي اين‌كه انتخابات بر جمهوري اسلامي به نوعي تحميل شده است، مخالفت برای هر گونه شور و هيجان ناشي از تبليغات را علت ديگري براي كم‌بودن زمان تبليغات مي‌دانند.

در این میانه آنچه جالب تر از همه به نظر می رسد، تز سایت های اپوزیسیون است مبنی بر اینکه پنج شنبه 11 اسفند مردم به خرید عید بپردازند و جمعه 12 در خانه ها بنشینند!!

به نظر می رسد این تحلیل های متناقض،بی مبنا و آشکار ریشه در سردرگمی و شکست استراتژی های ضد انتخاباتی آنان دارد. شاید هم ریشه در ناامیدی رسانه های اپوزیسیون از حضور نمایندگان همفکر خود بر روی صندلی سبز بهارستان بعد از هزیمت بزرگ اصلاح طلبان باشد که این گونه خود را نشان می دهد.




شكر خورديد كه جلو افتاديد!

 



سخنگوي شوراي هماهنگي سبز به گروه هاي اپوزيسيون كه وي را متهم به بي عرضگي و وقت كشي در خدمت جمهوري اسلامي كرده اند، پاسخ داد.
اردشير اميرارجمند درباره ناموفق بودن پروژه 25 بهمن به راديو فرانسه گفته است: «بايد واقع بين بود. اگر بعضي ها انتظار داشتند كه امسال همانند 25 بهمن سال گذشته كاري بكنيم، با توجه به سركوب هاي شديد(!؟) و شرايطي كه نيروهاي امنيتي و اطلاعاتي به وجود آوردند، كار دشواري بود. با اين وجود ما حركت موفقيت آميزي داشتيم و آنها كه آمدند، نيرو گرفتند».
وي مي گويد: در عين حال كساني كه نقد مي كنند بايد راه هاي آلترناتيو را نشان بدهند.
اين در حالي است كه شبكه بالاترين با حمله به اصلاح طلبان و سردمداران فتنه سبز نوشت: اي تف به هيكل و صورت و آبروي همه شما كه با دست و همراهي و كرنش و ترس و سازش و نرمش، همه ظرفيت و سرمايه اعتراضي ما را پشت نام هاي بيهوده تان اعم از خاتمي و [...] و اصلاح طلب و ميانه رو و هزار دوز و كلك مهوع نابود كرديد. حالا هم يا خفه خون گرفته ايد (مثل خاتمي) يا بر جنازه هاي ما مرثيه مي خوانيد. اگر وجودش را نداشتيد، بلانسبت [...] خورديد خودتان را جلو انداختيد؟ شما همه ما را ديوانه مي كنيد با اين خفه شدن ها و خرخر هاي هر از گاه از سرناچاري.
نويسنده پايگاه اينترنتي اخبار روز هم در تحليلي خاطر نشان كرد: اصل قضيه در جاي ديگري است. اگر بخواهم راست بگويم، من چشمم از شوراي هماهنگي سبز چندان (و شما مي توانيد بخوانيد هيچ) آب نمي خورد.
آخر، صرف نظر از تاكتيك هاي آبكي، و آشكار شدن هاي گاه به گاهي و غالبا ديرهنگام يا بدهنگام، و ناپديد ماندن هاي تقريبا هميشگي و اصلا نه ديرهنگام و نه زودهنگام و نه بدهنگام، و با اين پنهانكاري ها و مرموز بودن ها كه نمي شود از اپوزيسيون كه به حق و به درستي، نسبت به همه چيز در سياست سوء ظن پيدا كرده اند طلب اعتماد كرد. وقتي مخالفان نمي دانند كه به جز يك نفر چه كساني در اين تشكل حضور دارند و تصميم گيري مي كنند، چرا بايد از آن ها انتظار داشت كه سرنوشت خود را به دست اين شوراي نامرئي و پوشيده در پرده اي از ابهام بسپارند؟
وي - در حالي كه برادر اميرارجمند عضو مركزيت سازمان منافقين است- «شوراي سبز» را با شوراي مقاومت ملي منافقين مقايسه كرد و نوشت: شوراي ملي مقاومت در سال 1360 به ابتكار ابوالحسن بني صدر، و با دستور رسمي او كه كتبا به مسعود رجوي ابلاغ شد شكل گرفت. راقم اين سطور هم - درست يا نادرست- سال ها چه به عنوان عضو شوراي سردبيري ارگان آن، يعني ماهنامه «شورا»، و چه به عنوان عضو فعال و «دعواگير» و «شلوغ كن» و هميشه ناراضي، و «نامطلوب» شورا با اين شورا همراه بود؛ و در اينجا قصد ورود به كم و كيف قضايا را هم ندارد. اما نيازي نيست كه بگوييم سرانجام آن «جبهه» به كجا كشيد و از اين كجا هم تا كجا خواهيد كشيد...
«اخبار روز» تصريح كرد: كساني كه خود را با دادن چند اعلاميه خشك و خالي و بدون پشتوانه عملي يا امضاي چند اعلاميه از اين نوع، و يا نوشتن چند مقاله و ايراد سخنراني، و مصاحبه، و يا حتي گردهم آيي، دلخوش مي دارند، بايد بدانند كه همانطور كه قبلا هم نوشته ام، كارشان در بهترين صورت، اعلام موضع است. در همين حال آلترناتيوسازي باسمه اي و آلترناتيوسازي هاي امپرياليستي هم در جريان است.

 

جرائم تبليغاتي در انتخابات


 

استفاده از موقعيت شغلي براي تبليغات انتخابات، استفاده از مکان هاي غير مجاز براي تبليغات انتخاباتي، پاره، معدوم و يا مخدوش نمودن آگهي يا پوسترهاي تبليغاتي نامزدهاي انتخاباتي که در محلهاي مجاز الصاق گرديده در زمان قانوني تبليغات و مسائلي از اين قبيل از جمله مصاديق قانوني جرائم تبليغاتي در انتخابات هستند.
باشگاه خبرنگاران،  علاوه بر بند 5 اصل 156 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران که وظيفه پيشگيري از جرايم به صورت عام را بر عهده قوه قضاييه نهاده است در قوانين انتخاباتي نيز وظيفه قوه قضاييه در پيشگيري از جرايم انتخاباتي تصريح شده است که ماده 67 قانون انتخابات مجلس شوراي اسلامي و ماده 34 قانون انتخابات رياست جمهوري در اين زمينه قابل استناد است.

در ماده 67 قانون انتخابات مجلس شوراي اسلامي آمده است: «تشکيلات قضايي هر حوزه انتخابيه به منظور پيشگيري از وقوع جرم، ضمن هماهنگي با ناظرين شوراي نگهبان و هيات اجرايي اقدامات لازم را در محدوده مقررات معمول مي‌دارد».

سه بخش ثبت نام و تاييد صلاحيت کانديداها، تبليغات و مرحله راي گيري و شمارش آرا هر کدام داراي قوانين و مقرراتي است که رعايت آنها از سوي کانديداها الزامي بوده و با متخلفان برابر مقررات برخورد قانوني به عمل خواهد آمد.

هم‌چنين عدم رعايت زمان تعيين شده قانوني براي تبليغات انتخاباتي يکي از مواردي است که در قالب قوانين بخش دوم يعني جرايم و تخلفات مرحله تبليغات قرار مي‌گيرد.

غالبا افرادي که قصد شرکت در رقابت هاي انتخاباتي را دارند ماه ها قبل از شروع فرآيند قانوني يعني ثبت نام و تاييد صلاحيت و... به صورت غير رسمي، فعاليت‌هايي مقدماتي که رنگ و بوي تبليغات و مقدمه چيني براي ورود به عرصه انتخابات دارد را آغاز کرده و به طرق گوناگون سعي بر جلب آراء مردم دارد. هرگونه فعاليت تبليغاتي مستقيم و يا غيرمستقيم علاوه بر اينکه امکانات و فرصت هاي کشور را مدت ها قبل از انتخابات مصروف تبليغات انتخاباتي مي‌كند، سبب مي شود در صورتي که برخي افراد بعدا نتوانند از مراحل قانوني انتخابات عبور کنند افکار عمومي نسبت به دست اندرکاران انتخابات و تبعا نتايج انتخابات بي اعتماد شود.

«استفاده از موقعيت شغلي براي تبليغات انتخاباتي»، «استفاده از مکان هاي غير مجاز براي تبليغات انتخاباتي»، «پاره، معدوم و يا مخدوش نمودن آگهي يا پوسترهاي تبليغاتي نامزدهاي انتخاباتي که در محلهاي مجاز الصاق گرديده در زمان قانوني تبليغات»، «تخريب و توهين به داوطلبان و تبليغ عليه آنها» و «جانبداري مجريان و ناظران انتخاباتي از فرد يا گروه خاص» از جمله مواردي است که در قالب بخش دوم تخلفات و جرايم انتخاباتي يعني تبليغات و مرحله راي‌گيري قرار مي‌گيرد.



 

 




تاریخ: دو شنبه 8 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط arman

مجلس نهم

 


 

ملاك هاي انتخاب اصلح از ديدگاه امام خامنه اي مدظله العالي


 

 

ملاک های انتخاب اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری

1- نماینده مجلس باید به اسلام ،جمهوری اسلامی و قانون اساسی اعتقاد داشته باشد.

2- وکیل مجلس باید متعهد به قوانین اسلام و داداری حسن سابقه باشد.

3- نماینده مردم در مجلس باید خدمتگذار مردم دلسوز طبقه ضعیف باشد.

4- یکی از صفات نماینده مجلس،آراستگی اخلاقی و حسن خلق است.

5- کسی که به مجلس می رود باید مثل مرحوم مدرس شجاع باشد.

6- نماینده مجلس باید اهل تقوا و معنویت باشد نه اهل دنیا.

7-نماینده مجلس نباید مخالف نظام و قانون اساسی باشد.

8-وکیل مجلس باید به طور واقعی به دنبال راه و خط امام باشد، باید بفهمد که امام به دنبال چه بود؟

9- نماینده ساکت و راکد به درد نمیخورد،نماینده باید فعال و،پرتحرک و برنامه ریز باشد.

10-اگرکسی در مقابل دشمن مرعوب است نماینده مردم درمجلس شد،واویلاست.

11-آدمی اگر دارای فساد مالی یا اخلاقی ،عقیدتی یا سیاسی باشد،به درد مجلس نمیخورد.

12- کسی شایسته نمایندگی است مجلس را سنگری برای دفاع از اسلام و انقلاب در برابر دشمن بداند.

13- نماینده مردم  در خانه ملت باید طعم فقر را چشیده باشد تا مدافع پابرهنگان باشد.

14- اگر نماینده ای در دل خود به آرمان های حضرت امام(ره) اعتقادی نداشته باشد،اشغال این پست برای او حرام است.

15-یکی از صفات نماینده اصلح این است که از مسائل سیاسی روز اطلاع کافی داشته بهشد.

16-کسی که می خواهد نماینده مردم باشد نباید اهل سوءاستفاده باشد.

17-وکیل این ملت انقلابی،مؤمن و شجاع باید انقلابی ترین، مؤمن ترین و شجاع ترین مردم باشد.

18-نماینده ملت باید دارای بصیرت سیاسی باشد.

19-مرفهین بی درد به درد مجلس نمیخورند.

20-باید جلوی نماینده ای که میخواهد با پول خرج کردن به مجلس برود را گرفت.

منبع : http://islam.persianblog.ir

حضور پرشور و دشمن شکن مردم در انتخابات افتخار دیگری را رقم خواهد زد

خبرگزاری فارس:‌ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای ملت شریف ایران را به شرکت پرشور و دشمن‌شکن در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی دعوت کرد.

خبرگزاری فارس: حضور پرشور و دشمن شکن مردم در انتخابات افتخار دیگری را رقم خواهد زد

 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که به امضای آیت‌الله محمد یزدی رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به شرح زیر است:

حضور پرشور ملت شریف ایران در حماسه‌ 22 بهمن امسال چشم جهانیان را خیره کرد و بر توطئه‌های دشمنان انقلاب خط بطلان کشید.

آفرین بر این ملت، درود و سلام خداوند تبارک و تعالی بر شما ملت ولایتمدار ایران اسلامی، اجر و پاداش شما با پروردگار عالمیان، شما در انجام وظایف خود کوتاهی نکرده و همواره به تعهد و پیمانتان با آرمان‌های انقلاب اسلامی عمل کردید.

اینک بر مسئولین است که در خدمتگذاری به شما از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و خالصانه‌تر از همیشه یاور شما باشند. اکنون آزمونی دیگر فراروی ملت ما قرار گرفته است، انتخابات مجلس شورای اسلامی از ارزش و اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. رسانه‌های تبلیغاتی وابسته به استکبار جهانی ماه‌ها است با ترفندهای مختلف می‌کوشند تا مردم را از شرکت پرشور در انتخابات منصرف و نسبت به آینده مأیوس سازند اکنون با توجه به شرایط حساس کنونی توجه ملت شریف ایران را به نکات ذیل جلب می‌کند:

استکبار جهانی به خوبی می‌داند که امروز ایران اسلامی به الگویی بی‌بدیل برای استکبارستیزی و نماد مردمسالاری دینی در جهان تبدیل شده است، آنان به خوبی می‌دانند که بیداری اسلامی در جهان اسلام با تأسی از ملتی شکل گرفته که 33 سال پیش توانست هیمنه‌ پوشالی آمریکا، اسرائیل و انگلیس را در هم بشکند و با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و با برگزاری پرشور ده‌ها انتخابات عزت و سربلندی را نصیب خود سازد.

با توجه به آنچه که گفته شد حضور حداکثری در انتخابات پیش‌رو اهمیت فراوانی دارد و افتخار دیگری برای ایران اسلامی رقم خواهد زد. علاوه بر حضور حداکثری ضرورت شناخت کاندیداهای اصلح نیز اهمیت بسزایی دارد.

ملت شریف ما باید بکوشد وکلایی را به مجلس بفرستند که در اندیشه‌ گسترش اسلام عزیز و احیای ارزش‌ها و احکام الهی و ترویج افکار ناب امام خمینی ‌(قدس‌سره) باشند و خدمت خالصانه به مردم و تلاش برای عزت و آبادانی ایران اسلامی را سرلوحه‌ کار خویش قرار دهند. از این رو در شناخت و انتخاب اصلح شاخص‌هایی چون تدین، تعهد، دلسوزی، استکبارستیزی توجه و تعهد و التزام به هدایت‌ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری، مردم‌داری، امانتداری، صداقت، تخصص و ... از اهمیت‌ بسزایی برخوردار است.

با توجه به تأکیدات رهبر فرزانه انقلاب و مراجع معظم تقلید «دامت برکاتهم» نسبت به رعایت اخلاق انتخاباتی و پرهیز از هرگونه بداخلاقی و تخریب کاندیداها، لازم است داوطلبان محترم و طرفداران آنان در این زمینه رعایت دقت را داشته باشند و ضمن خودداری از هرگونه تخریب با ایجاد روح همدلی، اخلاق و رقابت همراه با رفاقت، زمینه انتخابات سالم را فراهم کند.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همه‌ ملت شریف ایران را به شرکت پرشور و دشمن‌شکن در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی دعوت می‌کند. باشد که با شرکت پرشور در این انتخابات موجبات رضایت حضرت ولی عصر «ارواحنا لتراب مقدمه الفداء» را فراهم نماییم. ان‌شاءالله.

 


 




تاریخ: شنبه 6 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط arman

اعتراف بي بي سي: 4 گروگان ايراني در سوريه تحت شكنجه هستند

بيبي بي سي به تحت شكنجه بودن مهندسان ايراني ربوده شده در سوريه اعتراف كرد.

 

 

شبكه چهارم بي بي سي در گزارشي با اشاره به نمايش اعترافات چهار گروگان ايراني توسط مخالفين سوريه كه ادعا شده آنها به عضويت خود در سپاه پاسداران اقرار كرده و گفته اند به عنوان تك تيرانداز ايفاي نقش مي كرده اند، پخش اين گونه مطالب را «شگرد تبليغي بي رحمانه» توصيف كرده است.
براساس گزارش بي بي سي، گروگان هاي ايراني در شرايط شكنجه و فشار روحي و براي فشار بر سوريه چنين اعترافاتي كرده اند.

 

 

هامون به نقل از کیهان:

ارزش امنیتی انتخابات مجلس برای بیگانگان و جریان‏های ضد انقلاب

رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‏الله خامنه‏ای در شهریورماه 1390، در تبیین انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی فرمودند: «انتخابات همیشه در کشور ما تا حدودی یک حادثه چالش‏برانگیز است...، مراقب باشید که این چالش، به امنیت کشور صدمه نزند.» چنانچه چالش را موقعیتی بدانیم که قابلیت تبدیل به فرصت و تهدید امنیتی را به یکسان دارد، آنگاه باید به این پرسش کلیدی پاسخ دهیم که انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی دارای کدام ویژگی‏ها و ظرفیت‏های چالش‏برانگیز است که برای بیگانگان و جریان‏های ضد انقلاب و معاند داخل و خارج کشور، ارزش امنیتی دارد و می‏تواند از سوی آنها برای صدمه‏زدن به امنیت کشور موضوع برنامه‏ریزی و بهره‏برداری قرار گیرد؟ در پاسخ، این ویژگی‏ها را می‏توان به چهار مورد تقسیم کرد: اول آنکه، حساسیت این دوره انتخابات از آن‏روست که نخستین انتخاباتی است که پس از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و فتنه پس از آن برگزار می‏شود و از این‏ رو، می‏تواند به آزمونی فیصله‏بخش برای جمهوری اسلامی و دشمنان آن تبدیل شود که آیا برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی همچنان می‏تواند محمل و ظرفیتی برای فتنه‏گری و فتنه‏انگیزی باشد و یا این انتخابات، فرصتی است برای زدودن و پاک‏کردن آثار باقی‏مانده از جریان فتنه؟ دوم آنکه، بیگانگان و جریان‏های ضد انقلاب داخلی و خارجی، تصور می‏کنند كه ممکن است پس از این انتخابات، سناریوی تبدیل نظام ریاستی به نظام پارلمانی از سوی جمهوری اسلامی و نهادهای تصمیم‏گیر آن، عملیاتی شود. در این صورت، به احتمال بسیار، مجلس نهم، مجلسی خواهد بود که انتخاب‏کننده‌ي رئیس قوه مجریه بعدی است. بنابراین، انتخابات این دوره از مجلس، اهمیتی استراتژیک و دوچندان پیدا می‏کند، زیرا انتخاباتی است که به دو قوه حکومت شکل خواهد داد، نه صرفاً یک قوه. این اهمیت مضاعف، واجد نوعی بار و ارزش امنیتی خاص است، زیرا می‏تواند مناقشات و اختلافات جریان‏های سیاسی رقیب در انتخابات را افزایش دهد و فرصتی برای دشمنان به منظور صدمه‏زدن به امنیت جمهوری اسلامی ایران ایجاد کند. سوم آنکه، به ‎زعم بیگانگان و جریان‏های ضد انقلاب، جمهوری اسلامی ایران در مناسبات با نظام بین‏الملل، در شرایطی است که خود را برای نوعی رویارویی نهایی با استکبار جهانی و صهیونیسم بین‏المللی آماده می‏کند و برای این رویارویی نیازمند مجلسی منسجم و همسو با مقام عظمای ولایت، از نظر فکری، گفتمانی و عملی است و به هر میزان این انطباق و هم‏سویی کم‏رنگ‏تر شود، در نهایت، به منزله نوعی فرصت امنیتی برای بیگانگان و دشمنان انقلاب خواهد بود. چهارم آنکه، مجلس نهم، حتی اگر انتخاب‏کننده رئیس بعدی قوه مجریه نباشد، اولاً بايد کارکرد مهار‏کنندگی حلقه‌ي نفوذ‏ي در دولت را بر عهده گیرد و این جریان را تا پایان عمر دولت دهم کنترل کند و همچنين بايد بر کار دولتی نظارت کند که وظیفه‌ي برگزاری انتخابات دوره بعدی ریاست جمهوری را به بر عهده خواهد داشت. بنابراین، به هر میزان که جریان‏های نفوذي و فتنه در انتخابات دستاورد بیشتری داشته باشند و به مجلس نفوذ کنند، فرصت دشمنان جمهوری اسلامی برای بهره‏گیری از چالش انتخاباتی و صدمه‏زدن به امنیت کشور، افزایش خواهد یافت و خواهند توانست بازیگری بیشتری در دوره بعدی انتخابات ریاست جمهوری داشته باشند.
 

پدر جریان انحرافی هاشمی و خاندانش هستند/ نامه عزل مشایی محرمانه بود!

 
نامه ای که مقام معظم رهبري راجع به کنار گذاشتن مشایي به آقاي احمدي نژاد نوشتند؛ کاملا محرمانه بوده است ولي معلوم نيست که آقاي ابوترابي با چه توجیهی و چرا این نامه را در اختیار رسانه ها قرار داد!

"صراط"ـ فاطمه رجبی همسر غلامحسین الهام که ید طولایی در بیان نظرات تعجب آور دارد در مصاحبه ای پیرامون ولایت مداری احمدی نژآد گفت: "ما بايد آقاي احمدي نژاد را با روساي جمهور پيش از خودش مقايسه کنيم. آیا آقاي هاشمي رفسنجانی فردی ولايتمدار بوده و هست؟! آيا خاتمي ولايت مدار بوده است؟! منتهی باید بررسی کرد که چه دستهايي باعث مي‌شد که عدم تبعيت آنها از ولایت و فراقانوني حرکت کردن آنها مسکوت و پنهان بماند و همين دستها در افشاي مسائل احمدي نژاد شتاب دارند و بزرگنمايي مي‌کنند."

البته خانم رجبی به این نکته اشاره نکرده اند که افراد را باید با حق سنجید نه حق را با افراد! اگر بنا بر مقایسه افراد با یکدیگر بود که دیگر "ارزشی" در جامعه باقی نمی ماند چرا که در هر زمانی ارزش ها متناسب با تغییرات افراد تغییر چهره می دادند و "حق" به معنای واقعی کلمه موضوعیتی نداشت. نسبیت اخلاق یکی از اصول مهم طرفداران امانیسم است که گروهک انحرافی امروز سردمدار آن است.

وی در برابر تعجب گزارشگر در پاسخ به سوالی در مورد رسانه ای شدن نامه ای که امام خامنه ای پیرامون عزل مشایی نوشتند و پشت پرده علنی شدن آن -که ساخته و پرداخته ذهن جوانفکر بود- گفته است:

"نامه ای که مقام معظم رهبري راجع به کنار گذاشتن مشایي به آقاي احمدي نژاد نوشتند؛ کاملا محرمانه بوده است ولي معلوم نيست که آقاي ابوترابي با چه توجیهی و چرا این نامه را در اختیار رسانه ها قرار داد (!)
خدا مي‌داند که مقام معظم رهبري از اين مسائل با روساي جمهوري سابق هم داشتند و چطور شما مي‌توانيد آقاي خاتمي را ولايت مدارتر از آقاي احمدي نژاد بدانيد؟! چطور مي‌توانيد هاشمي که نقش خود و خانواده اش در فتنه ۸۸ آشکار است را ولايت‌مدارتر از آقای احمدی نژاد بدانيد؟! يک عدم اطاعت‌هايي از آنان بوده که من فکر مي‌کنم آقای احمدي نژاد در مقايسه با آنها بسیار بهتر عمل کرده است. بالاخره اگر آقای احمدی نژاد اين اشتباهات را انجام نمي‌داد که امروز خیلی براي ما ارزنده‌تر بود، امّا متاسفانه اين اشتباهات در مقیاس کوچکتر در برهه ای از جانب ایشان اتفاق افتاد."

البته بازهم همسر الهام به این نکته شاره نکرد که با توجه به رسانه ای نشدن اینگونه موارد در دولتهای قبل ایشان چگونه از وجود چنین مکاتباتی مطلع هستند؟ و اساسا رسانه ای شدن یا نشدن ماجرای نامه رهبر معظم انقلاب پیرامون عزل مشایی چه کمکی به اصل واقعه که سکوت یک هفته ای را در بر داشت می کند؟

فاطمه رجبی در برابر پرسشی پیرامون اعتقاد اش به وجود جريان انحرافي يا جريانات انحرافي گفت:

"من قائل به جريان انحرافي ای هستم که از ابتداي انقلاب در مملکت حضور داشته و تفکر توسعه و اصلاحات با مبنای غربی را دنبال می کرده است (!) الان برخی رفتارها و جملاتي از شخص آقاي احمدي نژاد و مشایی بروز پیدا می کند که در زمان توسعه و اصلاحات نقل محافل برخی سیاسیون بود و الان آقای احمدی نژاد در حال بازگشت به عقب می باشد، به نظر خودشان مطالب جديد مي‌گويند ولي در حقیقت ارتجاعي به دوران آقای هاشمي رفسنجانی می باشد. پدر جريان انحرافي در حقيقت آقاي هاشمي رفسنجاني و خاندانشان هستند و ايشان تئوري مي‌دهند خاندانشان عمل مي‌کنند."

گفتنی است غلامحسین الهام در مصاحبه ای که روز گذشته ارگان دولت با خوشحالی و تعریف و تمجید از وی به چاپ رساند اظهارات مشابهب را مطرح کرده بود .

در ابتدای گفتگوی الهام با روزنامه دولت، این روزنامه در وصف وی اینچنین نوشته بود: الهام انصافاً هنوز معتدل است و منصف، ضمن آنكه انتقادات خود به دولت را خيلي شفاف مطرح مي‌كند اما باز هم تأكيد دارد كه مدافع و موافق دولت است و حتي به تندروي برخي دوستانش در جبهه پايداري هم كاري ندارد.!

وی در پاسخ به این سوال که "تحليل سياسي شما از مطرح شدن سؤال از رئيس‌جمهور در اين مقطع چيست؟"، گفته است: اينكه اينها سؤال‌ها را مطرح كردند و ديدند پاسخ به سؤال قبل از انتخابات برايشان خوب نيست و گفتند صدايش را قبل از انتخابات در نمي‌ آوريم تا بعد از انتخابات ببينيم چه اتفاقي مي‌افتد. آيا اين سؤال رأي‌آوري دارد براي ما يا رأي‌شكني دارد، لابد فكر كردند مثلاً رهبري هم وساطت بكنند و اقداماتي بكنند كه مجدداً اينها بتوانند اين هزينه را متوجه رهبري بكنند و اين منت را بر سر احمدي‌نژاد بگذارند" (!)

الهام اضافه کرد: "ظاهراً فكر مي‌كنند امروز با اين چالش مي‌شود رأي آورد يعني اگر كسي علم مخالفت با رئيس‌جمهور را بلند بكند و اپوزيسيون دولت باشد، اين موضوع رأي‌آور است. در حالي كه بنده اين پيام را از جامعه استشمام نمي‌كنم و اتفاقاً عكسش وجود دارد. در هر صورت بعضي كه در يك بن بست سياسي هستند خواستند كاري بكنند كه شناخته شوند."

وی روز 28 بهمن ماه هم در همایش انتخابات در دانشگاه قم، گفته بود، جریان انحرافی را مخالفان گفتمانی احمدی‌نژاد ساختند و "دولت را متهم به همراهی با آن کردند"(!)
 
 

 

ترور به چه قیمت؟


 

یکی از دانشمندان هسته ای ایران ترور شد»، این خبری بود که کمتر از چند ساعت تیتر تمامی سایت ها و خبرگزاری های داخلی و بین المللی شد، خبری که برای چهارمین بار قلب جامعه ایرانی به خصوص جامعه نخبگان علمی کشور را به درد آورد.

مرصاد به نقل از  هابیلیان: این بار نام مصطفی احمدی روشن بود که بر لوح زرین شهدای ایران اسلامی نقش بست، جوانی دانشمند و فرهیخته که برای پیشرفت و اعتلای علمی کشور قدم بر می داشت و درست در دومین سالگرد شهادت مسعود علیمحمدی، یکی دیگر از دانشمندان هسته ای کشور به دست مزدوران رژیم های سر به دامان شیطان سپرده به شهادت رسید.

قتل های سریالی در ایران به خصوص در جامعه علمی کشور خود نشانه ای از بر مدار حق بودن پیشرفت علمی جمهوری اسلامی ایران و نمادی از استیصال و درماندگی کشورهای مدعی حقوق بشر است، تا جایی که رسانه های آمریکایی و اروپایی نیز نتوانستند دست های خونین موساد و سیا را از این ترورهای کور علمی پنهان کنند و به صراحت اعلام کردند که «ترور احمدی روشن، ادامه ترورهای هدفمند دانشمندان هسته ای ایران در پنج سال گذشته است».

امروز ایران به عنوان یک قدرت علمی در منطقه شناخته می شود تا جایی که موسسه «نیوساینتیست» رشد تولید علم در ایران را یازده برابر میانگین جهانی اعلام کرد، این مسئله وزنه ای بسیار سنگین برای جمهوری اسلامی بود و از طرف دیگر تیری کور کننده برای کشورهای غربی که سال هاست سعی دارند تا الگوی جمهوری اسلامی را نزد دیگر کشورهای مسلمان ناکارآمد نشان دهند.

دستاوردهای ایران در عرصه های مختلف به خصوص در عرصه هسته ای از دید مقامات غربی ناخوشایند و نشانه ناکارآمدی تحریم های سنگین علیه ایران بود، از همین رو آنها را به فکر انداخت تا بابی دیگر برای کاهش سرعت پیشرفت هسته ای و علمی کشور باز کنند، دشمنان قسم خورده ایران اسلامی این بار به «ترور» متوسل شدند تا شاید با مرگ دانشمندان هسته ای بتوانند قبری برای برنامه هسته ای ایران فراهم آورند، اما فراموش کردند که مردم ایران قدر این شهیدان بزرگ خود را می دانند و این شهادت ها برعکس آنچه که سردمداران غربی تصور می کنند، موجب تقویت مسیر پیشرفت علمی و پیگیری اهداف و ادامه راه شهدا و کسانی که در این حوزه کار می کنند، می شود .

فشارهایی که در طول این سی و سه سال بر ایران اسلامی وارد شد، برای این بود تا اجازه ندهند یک الگو در مقابل چشم مردم مسلمان منطقه به وجود بیاید؛ زیرا سردمداران صهیونیزم جهانی می دانستند وقتی یک ملتی الگو شد، استعدادهای خفته را به حرکت درمی آورد.

آمریکا و غرب تحریم ها را بر ایران تحمیل کردند تا به خیال خودشان کشور را از لحاظ اقتصادی ضعیف کنند و به دیگران نشان دهند که اسلام باعث ارتجاع اقتصادی ملت می شود. دانشمندان را ترور کردند تا حرکت علمی را متوقف کنند و با اتهام و تهمت به اختناق و ضدیت با حقوق بشر افکار عمومی دنیا را از این الگوی اسلامی برگردانند؛ اما با وجود همه ی این تلاشها و تبلیغات گسترده ، انقلاب ایران اسلامی درخشید و مانند نوری بر قلب های خفته ملت های مسلمان تابید و آنها را از خوابی که با لالایی غرب و سردمداران دیکتاتور صفتشان بر آنها تحمیل شده بود بیدار کرد.

روحیه خودباوری و اعتماد به نفس دانشمندان و جوانان ایران اسلامی بر پیکر خاموش جوانان مسلمان سراسر جهان دمیده شد و موجب گشت تا سراسر جهان اسلام با یک پارچگی بی سابقه ای از جمود بیرون آید و با امید به آینده قدم در مسیری بگذارد که سال ها پیش توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) و به دور از کوره راه های تصنعی غربی کشف شده بود و امروز با رهبری امام خامنه ای ادامه پیدا کرده است.

این بیداری عظیم در جهان اسلام و بیداری مستضعفان جهان، بر حق بودن مسیر انقلاب اسلامی ایران را در همه عرصه ها به خصوص در عرصه های علمی که غرب قرن ها مدعی زعامت آن بود را نشان می دهد و این امری است که برای طرف غربی ثقیل و سخت است، از همین رو با بدمستی به ترورهای کور دانشمندان ایران رو آورد و به خیال خود با اقدامات گلادیاتوری سعی کرد تا فرصت های جمهوری اسلامی در عرصه پیشرفت در انرژی هسته ای را بسوزانند.

سفیر آمریکا در رژیم صهیونیستی یک روز قبل از ترور شهید احمید روشن اعلام کرده بود که «برای متوقف کردن ایران دست به هر کاری می زنیم»، از این دست سخنان در ادبیات کدخدای فرتوت نظم نوین جهانی بسیار زیاد سراغ داریم، آنها سعی می کنند با این سخنان مهمل و بیهوده و ترورهای کور، در دل جوانان و دانشمندان ایران اسلامی رعب و وحشت ایجاد کنند و آنها را از مسیر دستیابی به فناوری های جدید هسته ای محروم گردانند، اما بدون شک راه برگزیده ملت آزاده ایران، راه بدون بازگشت است و اقدامات مذبوحانه و اجرای «استراتژی مهار» توسط نظام سلطه کوچکترین خللی در این مسیر افتخارآمیز ایجاد نخواهد کرد.

بنا بر گزارش های رسمی در مورد فعالیت هسته ای ایران بیش از شش هزار سانتریفیوژ در سایت »نطنز« استفاده می شود و مدتی قبل نیز نیروگاه پرقدرت »فردو« در نزدیکی قم به بهره برداری رسیده است و این امر خود نمادی دیگر از پیشرفت بر مدار عزت ملی است که خوش آیند ژنرال های پنتاگون نبوده و نخواهد بود.

ایران اسلامی در مسیر چشم اندازی حرکت می کند که رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ها پیش آن را با عنوان «سند چشم انداز بیست ساله؛ ایران ۱۴۰۴» پیش روی مسئولان و جوانان این مرز و بوم قرار دادند و امروز شهید علی محمدی، شهید شهریاری، شهید رضائی نژاد و شهید احمدی روشن سندی بر کیمیای اسلام ناب محمدی(ص) در جامعه انسانی و نمادی از بر حق بودن پیشرفت علم در جمهوری اسلامی می باشد.

اکنون نام مصطفی احمدی روشن به مانند عبیده ابن الحارث، شهید جنگ بدر در میان شهدای اسلام می درخشد و راه وی و دیگر شهدای این عرصه که با آگاهی کامل برگزیده شده، با قدرت ادامه خواهد داشت و امید است که روح این دانشمند شهید با شهدای بدر و خیبر محشور شود.

 

 

حکم فائزه هاشمی هنوز در مرحله تجدیدنظر است

وکیل فائزه هاشمی اعلام کرد حکم صادره درباره موکل وی در مرحله تجدیدنظر قرار دارد و هنوز حکم قطعی اعلام نشده است. مرصاد به نقل از صراط: غلامعلی ریاحی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: بعد از صدور حکم دادگاه بدوی خانم هاشمی مبنی بر حبس و محرومیت از فعالیت‌های سیاسی و مطبوعاتی به حکم صادره اعتراض کردیم. وی افزود: پرونده بر اساس درخواست ما به دادگاه تجدیدنظر رفته اما هنوز اطلاعی از نتیجه بررسی نداریم و حکمی نیز ابلاغ نشده است. وکیل فائزه هاشمی در پایان گفت که با توجه به غیر حضوری بودن دادگاه تجدیدنظر، وقتی برای رسیدگی به پرونده تعیین نمی‌شود و از این رو، فرایند تجدیدنظر زمان مشخصی ندارد. فائزه هاشمی دختر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی روز سوم دی ماه سال جاری به اتهام فعالیت علیه تبلیغی علیه نظام به صورت غیر علنی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران محاکمه شد. وی در حکم بدوی که سیزدهم دی ماه توسط قاضی صلواتی صادر شد، به ۶ ماه حبس و ۵ سال محرومیت از عضویت و فعالیت در احزاب، گروه‌ها، انجمن‌ها و فضای مجازی و همچنین فعالیت‌های فرهنگی و مطبوعاتی محکوم شد. قرار بود جلسه‌ رسیدگی به اتهامات فائزه هاشمی یکشنبه ۲۳ مرداد ماه برگزار شود اما این جلسه به دلیل درخواست استمهال وکیل پرونده برای تدارک دفاعیه و موافقت دادگاه، به‌ تاخیر افتاد و وقت رسیدگی نیز تجدید شد. پرونده فائزه هاشمی که در جریان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم در اغتشاشات خیابانی حضور یافته بود، با اعلام جرم دادستانی تهران تشکیل شده و اتهام انتسابی به فائزه هاشمی نیز به دلیل مصاحبه او با سایت روزآنلاین بوده است
 

رادیو اسرائیل: تفکر نامشروع بودن اسرائیل، روی یهودیان هم اثر گذاشته است


 

یک نهاد پژوهشی که برنامه های رادیویی و تلویزیونی فلسطینی ها را شنود می کند، خبر داد که از دیدگاه حکومت خودگردان فلسطینی، سرزمینی به نام اسرائیل وجود ندارد.
 
مرصاد به نقل از جام نیوز، وب سایت "رادیو اسرائیل" (RadioIsrael) یکشنبه 19فوریه (30بهمن) از انتشار گزارش سالیانه یک نهاد پژوهشی که برنامه های رادیویی و تلویزیونی فلسطینی ها را شنود می کند، خبر داد و نوشت: «از دیدگاه حکومت خودگردان فلسطینی، سرزمینی به نام اسرائیل وجود ندارد.»

این گزارش می افزاید: «حتی یک کلمه درباره احتمال صلح با اسرائیل سخن گفته نمی شود و در برنامه های گوناگون با پخش سرودهای تحریک آمیز، از اقدامات مبارزان فلسطینی در کشتار مردم اسرائیل [!] تجلیل می شود.»
در گزارش نهاد مذکور، با ابراز نگرانی از تأثیرپذیری مهاجران یهودی از نگرش فلسطینیان، آمده است: «این تفکر تا حدودی بر یهودیان اسرائیل نیز اثرگذار بوده است.»
وب سایت رادیو اسرائیل در پایان خبر خود همراستا با سیاست رسمی رژیم اشغالگر قدس، با عباراتی توهین آمیز از شهدای مقاومت یاد کرد.
شایان ذکر است که طبق آمار رسمی منتشر شده در سال 2011، رژیم صهیونیستی با موج روزافزون مهاجرت معکوس مواجه است که یکی از عوامل اصلی آن، تشکیک شهروندان اسرائیلی در مورد مشروعیت این رژیم ارزیابی می شود.
 

مهاجرانی آینة آینده نمای نوری زاد و خزعلی و ...


 
عطاء الله مهاجرانی چهره شاخص اصلاح طلبی و تئوریسین جریان چپ ایران می باشد او عضو اولین مجلس شورای اسلامی در نظام جمهوری اسلامی و معاون پارلمانی دولت میرحسین و هاشمی می باشد.
مرصاد به نقل از جام نیوز: بعد از دوم خرداد نیز به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد در دولت خاتمی فعالیت کرد و به رغم اینکه در استیضاح مجلس پنجم رأی اعتماد گرفت در نهایت تحت تأثیر اعتراضات مردم قم و سایر نقاط ایران، به رویکرد فرهنگی وزارت ارشاد، از مقام خود استعفاء داد.
تأثیر فکری مهاجرانی بر دولت خاتمی آنقدر زیاد بود که تحلیلگران او را عمود خیمه کابینه خاتمی و نماد سیاستهای فرهنگی حاکم بر کابینه می دانستند.
روزی که بنا بود مجلس شورای اسلامی به مهاجرانی رای اعتماد دهد، محمد خاتمی از او اینگونه دفاع کرد"اباحه گری؟! آن هم انسانی که بنده در سفر و حضر با وی بوده و اهل تهجد است .. پناه می بریم بر خدا".
بعد از جریان استعفاء تا هم اکنون نیز اهالی سیاست او را به عنوان یکی از لیدرهای اصلاح طلبان می دانند.
در روزهای اخیر اخبار حکایت از آن دارد که مهاجرانی و علیرضا نوری زاده در جشنواره "الجنادریه" شرکت کرده اند و به نقل از نوری زاده، مهاجرانی در آن جا صحبت های تندی علیه نظام اسلامی ایران انجام داده است.
در یک تحلیل ابتدایی شاید بتوان حضور مهاجرانی را اینگونه توجیه کرد؛ عربستان کشوری است که سالانه تعداد زیادی از مردم و مسئولان ایران به آنجا سفر می کنند و سفر مهاجرانی به این کشور برای حضور در یک جشن ملی دچار هیچ گونه خللی نیست.
این تحلیل مبتنی بر این است که عربستان را کشوری زیارتی بدانیم ومهاجرانی را فردی با رویکرد صرفا مذهبی.
اما از آنجایی که مهاجرانی شخصی سیاسی و منتقد نظام سیاسی جمهوری اسلامی است و جشنواره "الجنادریه" هم مراسمی برای تقویت الگوی سیاسی حاکم بر عربستان می باشد به ناچار تحلیل ابتدایی ساده انگارانه خواهد بود و نیازمند یک تحلیل واقع بینانه هستیم.
تحلیل واقع بینانه مبتنی بر این پرسش است که بین فرد دموکراسی خواهی مثل مهاجرانی(آنگونه که خودش ادعا می کند) و سردمداران کشور دیکتاتوری عربستان چه هدف مشترکی وجود دارد که این دو زیر یک خیمه جمع شده اند؟ این هدف یا اهداف مشترک کاشف از چه نکاتی می تواند باشد؟
در مورد هدف مشترک باید اعتراف کرد که عربستان هیچ گاه نتوانسته عناد خود را نسبت به اندیشه سیاسی امام خمینی پنهان کند. واکنش های این کشور در قبال ایران حاکی از آن است که هیچ چیز برای آنها مهمتر از براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران نیست.
شاخصه عناد ورزی با اندیشه امام و تلاش برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران در مورد مهاجرانی نیز صدق می کند که همین هدف مشترک، موجب شده مهاجرانی به دست بوسی دیکتاتور عربستان برود.
همراهی وزیر کابینه خاتمی با نوری زاده ضدانقلاب و حضور مکررشان در شبکه دولتی BBC و ارتباط با محافل صهیونیستی می تواند مؤیدی بر این مطلب باشد.
اما برداشت هایی که از این حضور می شود عبارتند از؛
1 – مهاجرانی و همفکران او افرادی قدرت طلب هستند نه آرمان خواه و به هر نحوی می خواهند به قدرت برسند؛ شاهد بر این ادعا این است که این طیف، انتخابات ایران را که نماد دموکراسی است مخدوش اعلام می کنند ولی وقتی می بینند دستشان به جایی بند نیست برای گدایی و دریافت کمک مالی به دیکتاتور عربستان پناه می برند.
2- لابی سران جنبش سبز با دشمن تابلودار ملت ایران حاکی از آن است که تئوریسین های واقعی این جنبش در گذشته نیز وام دار بیگانگان بوده اند و هم اکنون نیز بازی گردان اصلی و صحنه گردان های واقعی جنبش موسوم به سبز همان ها هستند، که این واقعیت نوعی روسیاهی برای سران فتنه و ساکتین فتنه است.
3 – سر گذشت عبرت آموز مهاجرانی آینه آینده نمای افرادی چون محمد نوری زاد و مهدی خزعلی و.... است که از اندیشه امام رویگردان شده اند و حضور لحظه ای در شبکه BBC را بر حضور در دریای خروشان ملت ترجیح می دهند.
 

قتل ها كار مشترك اسرائیل و منافقین

 

 

 

عمیق تر در تروریسم
هر چند كه تاكنون درباره قتل دانشمندان ایرانی هیچ مسئولیتی به عهده گرفته نشده است مگر ابراز رضایتمندی خودپسندانه دولت های عامل جرم خارجی، شبكه NBC چیزی دقیق تر از ماجرا ارائه می دهد. به گزارش ریچارد انگل و رابرت ونیدرم، قتل ها كار مشترك اسرائیل و یك گروه تروریستی فرقه گرا به نام مجاهدین خلق بوده است. بنابراین گزارش، در این شراكت، اسرائیل فراهم كننده كمك مالی، آموزشی و اسلحه به مجاهدین بوده است تا این گروه حملات را به انجام برساند، همان طور كه دیگر حركات خشونت آمیز را در ایران مرتكب می شود.
مرصاد به نقل از انجمن نجات: ماجرا با اتهاماتی از سوی مقامات حكومت ایران پی گرفته شد. آن ها می گویند كه بیشتر آنچـــــه می دانند مبتنی است بر بازجویی ها و مواد به دست آمده از یك سوء قصد ناموفق در سال 2010 . البته از چنین اتهاماتی به نفسه، می توان به عنوان پروپاگاندای رژیم به سادگی صرف نظرکرد، اما گزارش NBC از دو مقام بلند پایه امریكایی نقل قول می كند، كه به شرط فاش نشدن نامشان صحبت كرده اند و این موضوع را تائید كرده اند.یك مقام سوم می گوید: « تاكنون آشكارا تائید نشده است» ، هر چند كه وی مانند دیگران، نقش امریكا را انكار می كند. وزیر امور خارجه اسرائیل از اظهار نظر سرباز زد؛ مجاهدین خلق ماجرا را انكار كردند.
با تائید جزئیات داستان یا بدون تائید جزئیات داستان، این قتل ها، تروریسم هستند. ( تعریف رسمی حكومت امریكا از تروریسم، برای مقاصد گزارشی و حفظ آمار این است.« اعمال خشونت عمدی و با انگیزه سیاسی علیه اهداف غیرنظامی توسط گروه های محلی یا منطقه ای یا عوامل مخفی .») پیچ و خم اصلی این گزارش خبری استفاده اسرائیل از مجاهدین خلق است ـ اسرائیل پیش از این نیز شدیداً برای این قتل ها در مظان اتهام بود. مجاهدین گروهی است كه سابقه درازی از تروریسم دارد كه شامل قتل قربانیان امریكایی نیز می شود. از دیگر سوابق مجاهدین این است كه آن ها بازوی نیروهای امنیتی صدام حسین بوده اند و این بدین معناست كه گروه تقریباً از هیچ حمایتی در ایران برخوردار نیست. هر كسی در اسرائیل، امریكا یا هر جای دیگری به امید تغییر رژیم آبرومندانه در ایران است، باید احمق باشد كه با مجاهدین خلق همكاری كند.
حتی مهم تر از حماقت، این كار غیراخلاقی است. تروریسم، شأن مرتكب شونده را پائین می آورد كه شامل استفاده از آن در مخالفت با ایران نیز می شود. همچنین تخاصم فزاینده متقابل را شتاب می بخشد تا به شكل بسیار مخرب تری از خشونت ( یعنی جنگ ) بیانجامد. هر چند كه امریكا در قتل ها دست نداشته است، ماهیت روابطش با اسرائیل، چه واقعی و چه ادراكـــــــی ، به این معناست كه رفتارهای اسرائیل، ایالات متحده را بسیار سریع تر به سوی فاجعه می كشاند( پرزیدنت اباما چند روز پیش درباره ماندن در « رژه » همراه با اسرائیل علیه ایران اظهار نظركرد).
در میان همه این دلایل برای نگرانی و ترس و خشونت، نكته طعنه آمیزی وجود دارد. یكی از منطق هایی كه غالباً تكرار می شود تا به این حكمت قراردادی برسیم كه سلاح هسته ای ایران غیرقابل قبول است، این است كه ایران را تبدیل به یك غارتگری در منطقه خواهد كرد كه با سهل انگاری وزن خود را به طرق مخربی بر خاورمیانه خواهد انداخت. خُب ، مثالی از یك دولت خاورمیانه ای كه به این شیوه رفتار می كند وجود دارد ولی آن ایران نیست. این دولت به كشورهای همسایه حمله می كند، با سنگدلی تخریب را به جمعیت های شهروندی تحمیل می كند و سرزمین ها را با نیروی نظامی تصرف و استعمار می كند. همچنین از گروه های تروریستی پوششی و عوامل خود استفاده می كند تا در دیگر كشورهای منطقه قتل و كشتار راه بیاندازد.
به عنوان نمونه كامل یك دولت رذل، این كشور علاوه بر تروریسم، محور اصلی سلاح های هسته ای است. این دولت، برعكس ایران، هرگز پیمان منع گسترش سلاح هـای هسته ای را امضاء نكرده است و هرگز نپذیرفته است بازرسان بین المللی از سایت هــــای هسته ای اش دیدن كند. حتی با این كه چند دهه است جنگ افزارهای هسته ای قابل ملاحظه ای دارد، برنامه سلاح های هسته ای اش را كاملاً خارج از دسترس هر گونه بازرسی بین المللی یا نظام كنترلی سلاح، نگه داشته است و حتی وجود برنامه هایش را به اطلاع نرسانده است. همچنین چنان مصمم است كه انحصار سلاح های هسته ای خود را در منطقه حفظ كند كه برای حمله به برنامه هسته ای هر كشوری كه حتی نخواهد سلاح هسته ای داشته باشد یا احتمالاً تصمیم به ساختن آن هم نگرفته است، از تروریسم استفاده می كند.
می توان بحث كرد كه این گونه رفتارها در حمایت از همان حكمت قراردادی ـ كه ایران هسته ای چه رفتاری خواهد داشت ـ انجام می شود. اما در واقع چنین نیست. رفتار این دولت مورد بحث به دلیل برتری نظامی قراردادی اش نسبت به همسایگانش امكان پذیر می شود نه به دلیل سلاح های هسته ای و همین طور به دلیل پوششی كه قدرت بزرگ محافظ و نوكرصفتش برایش فراهم می كند.
ایالات متحده باید تا آنجا كه امكان دارد از این پلیدی فاصله بگیرد، به اصول خود پایبند باشد و از رفتن به سوی فاجعه اجتناب كند. خوب شد كه وزیر امور خارجه، كلینتون، سریعاً این ترور اخیر را محكوم كرد، اما فاصله گرفتن مستلزم چیزی بیشتر است. آن موضوع « رژه » رافراموش كنید. اسرائیل با سیاست امریكا هماهنگ نمی شود زیرا آشكارا با ارزش های امریكا و منافع امریكا هماهنگ نیست. لازم است كه واشنگتن با صدای بلند و مكرراً اعلام كند كه آن نوع تروریسمی كه گزارش NBC توصیف می كند، در تقابل است با آن كه چگونه تفاوت ها با ایران باید آرام شود و این كه این تفاوت ها باید از طریق دیپلماسی به نتیجه برسند. سپس مذاكره كنیم همان طور كه واقعاً منظورمان است. دو دیپلمات بلند پایه بازنشسته، ویلیام لورز و توماس پیكرنیگ، به تازگی دستورالعمل های بسیار خوبی تهیه كرده اند كه چگونه این كار را انجام دهیم.
نشنال اینترست ـ پل پیلا

 

 

هر وقت رضا پهلوی ثروت‌های مردم را پس داد، می‌تواند از دموکراسی حرف بزند

 

 

هرگز یک روزنامه مترقی آلمانی و یا دانمارکی از نازی‌ها و فاشیست‌ها و سخنگویانشان مصاحبه و گفته‌ای چاپ نمی‌کند! لابد خواهید فرمود دموکراسی و آزادی بیان! جل الخالق! از وارث دو حکومت فاشیستی و ضد مردمی که 57 سال مملکت را خوردند و چاپیدند و این نیمچه پهلوی، سخنی در مورد جنابات پدر و پدربزگش و ثروتهای بادآورده و...

مرصاد به نقل از بولتن نيوز: اتحاد و وحدت بين ليبرال‌ها و سلطنت‌طلب‌هاي خارج‌نشين اگر چه در ظاهر امري تعجب‌آور است اما جالب است كه تا به حال هميشه وجود داشته است.

به گزارش بولتن نیوز، بر خلاف همه‌ي اظهار نظراتي كه طيف سكولار و ليبرال مبني بر پايبندي به اصول دموكراتيك و جامعه باز دارند، دفاع هميشگي آنان از خاندان ديكتاتور بزرگ ايران، پهلوي، باعث اعتراض حتي طرفداران اندك خودشان هم شده است.

بر اين اساس يكي از كاربران سايت ضد انقلاب «ايران گلوبال» در انتقاد از انتشار اخبار پسر ديكتاتور ايران، رضا پهلوي، نامه‌اي به اين سايت ارسال كرده است. در بخش‌هايي از اين نامه مي‌خوانيم:

 آیا ایران گلوبال درجهت و همسوئی با سلطنت طلبان و طرفداران رضا پهلوی حرکت کرده و بگونه ای به سخنگوی شرمگین رضاپهلوی درحال تبدیل شدن است؟

شاید سئوال این چنینی در نظر اول افراطی و دور از واقعیت جلوه کند وخشم دوستان شعار همه باهم! و دموکراسی خواه! را برآورد ولی واقعیت این است که در هیچکدام از سایتهای مترقی جامعه فارس زبان ایرانی، مصاحبه، گفتگو و نوشته اي از رضا پهلوی، این تازه دموکرات و دموکراسی خواه!!! چاپ و تبلیغ نمی شود! علت چیست؟ آیا سازمان و گروه های مترقی ممالکی که شماها – آنجا - هستید در سایت ها و مدیایشان با فاشیستها و راستهای افراطی آزمایش شده مصاحبه می کنند؟ و یا آثار و گفته های آن را چاپ می کنند؟

هرگز یک روزنامه مترقی آلمانی و یا دانمارکی از نازی ها و فاشیستها و سخنگویانشان مصاحبه و گفته‌ای چاپ نمی کند! لابد خواهید فرمود دموکراسی و آزادی بیان!!!جل الخالق! از وارث دو حکومت فاشیستی و ضد مردمی که 57 سال مملکت را خوردند و چاپیدند و این نیمچه پهلوی، سخنی در مورد جنابات پدر و پدربزگش و ثروتهای بادآورده و نجومی سخنی نمی گوید!

هر زمان رضا پهلوی حاضر شود ثروت های چپاول شده مردم را پس دهد و به یک شهروند معمولی تبدیل شود می تواند از دموکراسی حرف بزند و الا حرفهای این از وارث دزدهای پهلوی – پدر و پسر- جز یاوه و احمق فریب نتیجه ای ندارد. و شما مسئولین سایت که یواش یواش درحال تبدیل شدن به دنبالچه اینها هستید اگر شهامت دارید مصاحبه ای در مورد ثروتهای دزدیده شده مردم، با ایشان ترتیب دهید!

 

دشمن به دلیل ترس از پیشرفت ایران دست به ترور می‌زند

 

 

 

مرصاد به نقل از هابیلیان به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌‌آبادی ظهر امروز در جمع دانش‌آموزان اراک اظهار داشت: امروز دشمنان به خوبی می‌دانند که ایران اسلامی قله‌های پیشرفت و ترقی را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته و می‌رود که به یکی از مقتدرترین و پیشرفته‌ترین کشورهای منطقه تبدیل شود.

وی تصریح کرد: ایران اسلامی از جوانان غیور و دانشمندان بزرگی برخوردار است که هر نفس آنان بر قلب استکبار سنگینی می‌کند و به همین دلیل است که دشمنان ترور دانشمندان به ویژه دانشمندان هسته‌ای را جزو برنامه‌های خود قرار داده‌اند.

امام جمعه اراک با تاکید بر اینکه شهدای هسته‌ای رمز سربلندی و اقتدار علمی ایران در جهان هستند، بیان کرد: مخالفان و دشمنان انقلاب اسلامی باید بدانند که ایران اسلامی مملو از دانشمندانی است که برای ایران اسلامی جان را در سبد اخلاص گذاشته و از خون هر دانشمندی که به وسیله دشمنان ترور شود، هزاران دانشمند دیگر تربیت می‌شود.

دری‌ نجف‌آبادی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان و دانشجویان باید با اهداف و آرمان‌های شهدا و به ویژه شهدای ترور آشنایی کامل کسب کنند و ادامه‌دهنده راه آنان شوند.

وی بر ضرورت ادامه راه شهیدان هسته‌ای به ویژه شهید احمدی‌روشن تاکید کرد و گفت: ایران اسلامی در حال حاضر یک کشور بی‌نظیر در پیمودن مسیر پیشرفت و ترقی است و می‌رود که قله‌های علم و ترقی را یکی پس از دیگری طی کند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: بانوان ایران اسلامی امروز در عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی نقش بسزایی دارند و با توجه به شرایط حساس کشور باید بیش از گذشته نقش‌آفرینی کنند.

دری‌ نجف‌آبادی اظهار کرد: دانش‌آموزان چه در دوران انقلاب و چه در دوران هشت سال دفاع مقدس در سربلندی کشور سهم بسزایی داشتند و امروز نیز باید در سنگر علم و دانش موجب سربلندی و افتخار ایران اسلامی شوند

 




تاریخ: پنج شنبه 4 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط arman

آقاتهراني: برخی خواص در فتنه در زمره خواص بی‌خاصیت بودند

 

 دبیرکل جبهه پایداری گفت: کسی را از قم به مجلس بفرستید که آبروی حوزه علمیه باشد نه اینکه حوزه بخواهد برای او هزینه بدهد، برخی می‌گویند نمی‌شود، به ولای علی می‌شود، ولی بی‌عرضگی ما نمی‌گذارد.

مرصاد به نقل از رجا به گزارش خبرگزاری فارس ، حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی در دومین نشست از نشست‌های جبهه پایداری که شنبه شب در حسینیه شهدا قم برگزار شد، با اشاره به وقایع و شرایط دوران فتنه سال 88 تاکید کرد: در قم فتنه خود را آنقدر نشان نمی‌داد، ولی بیشتر در تهران به راه افتاده و فوق‌العاده آزار دهنده بود.
 
وی تصریح کرد: در آن زمان هر روز اطلاعیه و بیانیه از سوی کسانی که تعهدی نداشتند، صادر می‌شد و هر روز عده‌ای از جوانان را به خیابان کشیده و نظام اقتصادی را به دنبال نظام سیاسی مختل کرده بودند.
 
دبیرکل جبهه پایداری گفت: رهبر انقلاب در آن شرایط همواره در هر هفته سخنرانی کرده و به داستان فتنه و فتنه‌گران اشاره کرده و تاکید داشتند که فتنه بی‌پیرایه و شفاف برای مردم تبیین شود.
 
وی با اشاره به موضع‌گیری خواص در جریان فتنه تاکید کرد: برخی خواص در فتنه در زمره خواص بی‌خاصیت بودند که این سخن لفظ خوبی است ولی گاهی اوقات خواص خاصیت عکس داشتند.
 
به گفته آقاتهرانی، فتنه‌گران بیشتر از ساختمان‌های سبحان، زندان کهریزک و از خوابگاه دانشگاه سخن گفته و برخی مسائل را مطرح می‌کردند، این سه نقطه محلی بود که در آن فتنه‌گران ادعای مظلومیت می‌کردند.
 
وی با اشاره به اینکه فتنه‌گران شیپور را از طرف گشاد آن می‌نواختند، اضافه کرد: باید به موقع عملکرد درستی داشت و موقعیت برای عملکرد درست شرایط انتخابات است.
 
دبیرکل جبهه پایداری با اشاره به اینکه در شرایط کنونی باید دید وظیفه چیست، بیان کرد: برخی کسانی که ادعای اصولگرایی می‌کنند در دوران فتنه ساکت بودند، سکوت در شرایط فتنه ممنوع است چه برسد به اینکه فردی با موضع‌گیری خود به فتنه کمک کرده باشد.
 
وی با اشاره به برگزاری دادگاه فساد اقتصادی تاکید کرد: این مسائل و اقدامات در زندگی مردم و اقتصاد کشور تاثیر جدی می‌گذارند، شما اختلاس به این بزرگی را متوجه چه کسی می‌دانید؟
 
آقاتهرانی افزود: بروز چنین مشکلاتی به خواص برمی‌گردد، خواصی که تعهد نداشته و مسلمانی نمی‌کنند.
 
وی با اشاره به اهمیت انتخاب اصلح در انتخابات تاکید کرد: مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شود، به کسی رای بدهید که برای شما حجت باشد.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب نسبت به نظارت بر مجلس تاکید دارند ولی باید دید چه کسی با این نظارت مخالفت می‌کند؟ کسی که در امتحان هر بار رفوزه می‌شود قاعدتا از امتحان بدش می‌آید.
 
وی خاطرنشان کرد: یک رای باید حساب شده باشد و شرعا، عقلا و قانونا هرکسی نسبت به رای خود مسئولیت دارد.
 
آقاتهرانی گفت:‌ برخی از اوقات ما می‌دانیم هدف چیست و ما از آنهایی نیستیم که سکولار باشیم و اسلامی که در وادی سیاست حرفی برای گفتن نداشته باشد را اسلامی ناقص می‌دانیم.
 
وی با اشاره به اینکه باید سیاست اسلامی را در جامعه وضع کنیم، بیان کرد: من خدمت آقا گفتم هدف ما معلوم است و چون هدف وسیله را توجیه نمی‌کند یک راه بیشتر نداریم که در پیش بگیریم.
 
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس ادامه داد: امروز ببنید وزرای دولت‌های غربی کجا هستند، صدای آنها از انگلیس به گوش می‌رسد و ایدئولوگ آنها در آمریکا مستقر است.
 
وی با اشاره به اینکه جبهه پایداری به دنبال این است که لیست داده و آدم‌های خوب را معرفی کند،‌ افزود: رهبر معظم انقلاب تاکید داشتند که بصیرت‌دهی داشته باشیم و ما می‌خواهیم این سخن را عملی کنیم.
 
آقاتهرانی با اشاره به اینکه وقتی نوبت بصیرت‌دهی شده همه از راست و چپ شروع به زدن می‌کنند، یادآور شد: مردم باید حجت را بدانند و به وظیفه خود عمل کنند.
 
وی با اشاره به اینکه برخی خواص یا اهل فتنه بوده و یا ساکت فتنه بودند، خاطرنشان کرد: زمانی ما در رقابت با کسانی بودیم که اصلا سیاست را قبول نداشتند، ولی اکنون جامعه رشد کرده و رقابت بین اصولگرایان مطرح است و البته رقابت بین اصولگرایان هم خوب است.
 
دبیرکل جبهه پایداری با اشاره به اینکه این جبهه به دنبال این است که انقلاب رشد کرده و بهترین‌ها به مجلس راه پیدا کنند، بیان کرد: نباید کسانی به مجلس بیایند که به دنبال منافع شخصی و حزبی بوده و وابسته به این و آن باشند.
 
وی اضافه کرد: باید کسانی به مجلس بیایند که مقام ولایت فقیه حرف آخر را برای آنها می‌زند و اگر ما جدی در صحنه حضور داشته باشیم این مهم دست یافتنی است.
 
آقاتهرانی افزود: ممکن است در این دوره رای را به دست نیاوریم، ولی اگر این فرهنگ نهادینه شود که همه به دنبال بهترین بروند، موفقیت است.
 
دبیرکل جبهه پایداری تصریح کرد: اگر تقوای جمعی به دست آمد مجلس و دولت آباد شده و مردم درست می‌شوند و آن وقت مشاهده می‌کنیم که چقدر جو سالم می‌شود.
 
وی با تاکید بر حضور آگاهانه مردم در صحنه افزود: باید در برابر کاری که فکر می‌کنیم درست است و در راه آن شهید دادیم، ایستادگی کنیم.
 
آقاتهرانی با اشاره به اینکه جهاد هر روز شرایط خود را دارد، یادآور شد: کسی را از قم به مجلس بفرستید که آبروی حوزه علمیه باشد نه اینکه حوزه بخواهد برای او هزینه بدهد، برخی می‌گویند نمی‌شود، به ولای علی می‌شود، ولی بی‌عرضگی ما نمی‌گذارد.
 
وی با اشاره به اینکه حجت برای ما شخص ولی فقیه است، اظهار داشت: ایشان تاکید دارند که از رای دادن به کسانی که به کانون‌های قدرت و ثروت متصل هستند، پرهیز شود.

 

قالیباف: حوادث سال 88 یک کدورت بود/ جلودارزاده: حوادث سال 88 یک سوءتفاهم بود

پس از آنکه چند ماه پیش، شهردار تهران حوادث سال 88 را "کدورت" نامید، یک کاندیدای اصلاح طلب مدعی شد فتنه ۸۸ تنها یک سوءتفاهم است، تا کی می‌خواهیم یک اختلاف کوچک را که فقط دشمنان از آن سود می برند ادامه دهیم.

مرصاد به نقل از رجا به گزارش مهر برنامه دیروز امروز فردا با موضوع تفاوت برداشت ها و دیدگاهها از سیاست خارجی و مسئله هسته‌ای، ارزیابی سیاست خارجی دولت فعلی، اقدامات مجلس در فتنه ۸۸ و نقش حضور گسترده مردم در انتخابات با حضور سهیلا جلودارزاده به عنوان نماینده جبهه اصلاحات، محمد اسماعیل کوثری نماینده جبهه پایداری و پرویز سروری نماینده جبهه متحد اصولگرایان برگزار شد.

در ابتدای این برنامه سهیلا جلودارزاده رئیس اتحادیه کارگری زنان، سیاست خارجی ایران را در اوایل انقلاب نشات گرفته از روحیه حب و بغض مردم و مکتب اسلام دانست و گفت: سیاست خارجی ایران با محور عزت، حکمت و مصلحت در اوایل انقلاب تدوین شد اما به شیوه‌ها و تاکنون به شکل‌های مختلف مدیریت شده است.

وی افزود: امام خمینی(ره) هم متناسب با شرایط مختلف، نرمش‌هایی را در سیاست خارجی جایز می دانستند که نمونه بارز آن پذیرش قطعنامه ۵۹۸ بود.

وی ادامه داد: عزت، حکمت و مصلحت باید شیوه عمل ما باشد اما به طوری که ما را به عقب برنگرداند و ارتباطاتمان هم با دوستانمان قطع نشود.

این کاندیدای اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گروههای سیاسی، سیاست خارجی را بر اساس منافع ملی اتخاذ می کنند گفت: برداشت از سیاست خارجی برای کسب موفقیت‌های داخلی یک خیانت است.

وی همچنین با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران گفت: اشتباهاتی که در مدیریت روابط خارجی داشته‌ایم در مذاکرات هسته‌ای نیز اعمال شده است.

جلودارزاده افزود: ما در سیاست خارجی اگر به وسیله ملتها حمایت می شدیم اما در دایره دولت‌ها ابتکار عمل را از دست داده‌ایم.

کاندیدای اصلاح طلب نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ ایرانی نمی‌گوید انرژی هسته‌ای حق ما نیست، خاطرنشان کرد: اما می توانیم رسیدن به انرژی هسته‌ای خود را از طریق دیگری پیگیری کنیم و آن را به شکل دیگری در دنیا مطرح کنیم.

وی تاکید بر اینکه اگر قرار است با دشمن مبارزه کنیم نباید دوستانمان را از دست بدهیم، گفت: می‌توانستیم در زمینه پیگیری مطالبات هسته‌ای مان بهتر از این عمل کنیم.

دبیرکل اتحادیه کارگری زنان با بیان اینکه من از جناح اصلاح طلب پاسخگوی شما نیستم، اظهار داشت: ما در بخش روابط خارجی تندروی‌هایی داشتیم که دوستانمان را از دست داده‌ایم.

کاندیدای اصلاح طلب نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما می‌دانیم که غربی‌ها دنبال منافع خودشان هستند اما باید در برخورد با آنها نهایت زیرکی و هوشیاری را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ما نیز اعتقاد به حذف در نظام سلطه نداریم گفت: بچه‌های ما از کوچکی با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس بزرگ شده اند بنابراین صحبت از حذف در نظام سلطه هیچگاه در میان نبوده است.

دبیرکل اتحادیه کارگری زنان همچنین با اشاره به وقایع پس از انتخابات سال ۸۸ افزود: تخلفات قبل از انتخابات بخصوص از سوی رقیب کاندیدای اصلاح طلبان موجب بی قانونی های بعد از انتخابات شده است.

جلودارزاده با بیان اینکه واکاوی مسائل گذشته ما را در شرایط سخت امروز به جایی نمی‌رساند گفت: هر انتخابات یک دوره جدیدی برای انقلاب است. بنابراین ما باید این انتخابات را خوب برگزار کنیم چرا که تکثر از مصلحت‌اندیشی خود امام خمینی(ره) بوده است و ما هم باید طوری رفتار کنیم که مردم اعتماد کنند.

این کاندیدای اصلاح‌طلب نهمین دوره مجلس با بیان اینکه وقتی بر قانون‌مداری تاکید می‌شود حتی اگر رئیس جمهوری نیز قانون‌شکنی کند باید پاسخگو باشد تاکید کرد: ما تا کی می‌خواهیم یک اختلاف را که فقط دشمنان ما از آن سود می‌برند ادامه دهیم و ما نباید این سوءتفاهم ادامه دهیم و نسل به نسل منتقل کنیم چرا که فقط ملت هزینه آن را می پردازد.


 

فتنه 88 یک سوءتفاهم بود!

 

یک کاندیدای اصلاح طلب مجلس نهم فتنه 88 را یک سوءتفاهم دانست و گفت: تا کی می‌خواهیم یک اختلاف کوچک را که فقط دشمنان از آن سود می‌برند ادامه دهیم.
مرصاد به نقل از رجا به نقل از مهر: برنامه دیروز امروز فردا با موضوع تفاوت برداشت ها و دیدگاهها از سیاست خارجی و مسئله هسته‌ای، ارزیابی سیاست خارجی دولت فعلی، اقدامات مجلس در فتنه 88 و نقش حضور گسترده مردم در انتخابات با حضور سهیلا جلودارزاده به عنوان نماینده جبهه اصلاحات، محمد اسماعیل کوثری نماینده جبهه پایداری و پرویز سروری نماینده جبهه متحد اصولگرایان برگزار شد.

در ابتدای این برنامه سهیلا جلودارزاده رئیس اتحادیه کارگری زنان، سیاست خارجی ایران را در اوایل انقلاب نشات گرفته از روحیه حب و بغض مردم و مکتب اسلام دانست و گفت: سیاست خارجی ایران با محور عزت، حکمت و مصلحت در اوایل انقلاب تدوین شد اما به شیوه‌ها و  تاکنون به شکل‌های مختلف مدیریت شده است.

وی افزود: امام خمینی(ره) هم متناسب با شرایط مختلف، نرمش‌هایی را در سیاست خارجی جایز می دانستند که نمونه بارز آن پذیرش قطعنامه 598 بود.

وی ادامه داد: عزت، حکمت و مصلحت باید شیوه عمل ما باشد اما به طوری که ما را به عقب برنگرداند و ارتباطاتمان هم با دوستانمان قطع نشود.

این کاندیدای اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گروههای سیاسی، سیاست خارجی را بر اساس منافع ملی اتخاذ می کنند گفت: برداشت از سیاست خارجی برای کسب موفقیت‌های داخلی یک خیانت است.

وی همچنین با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران گفت: اشتباهاتی که در مدیریت روابط خارجی داشته‌ایم در مذاکرات هسته‌ای نیز اعمال شده است.

جلودارزاده افزود: ما در سیاست خارجی اگر به وسیله ملتها حمایت می شدیم اما در دایره دولت‌ها ابتکار عمل را از دست داده‌ایم.

کاندیدای اصلاح طلب  نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ ایرانی نمی‌گوید انرژی هسته‌ای حق ما نیست، خاطرنشان کرد: اما می توانیم رسیدن به انرژی هسته‌ای خود را از طریق دیگری پیگیری کنیم و آن را به شکل دیگری در دنیا مطرح کنیم.

وی تاکید بر اینکه اگر قرار است با دشمن مبارزه کنیم نباید دوستانمان را از دست بدهیم، گفت: می‌توانستیم در زمینه  پیگیری مطالبات هسته‌ای مان بهتر از این عمل کنیم.

دبیرکل اتحادیه کارگری زنان  با بیان اینکه من از جناح اصلاح طلب پاسخگوی شما نیستم، اظهار داشت: ما در بخش روابط خارجی تندروی‌هایی داشتیم که دوستانمان را از دست داده‌ایم.

کاندیدای اصلاح طلب نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما می‌دانیم که غربی‌ها دنبال منافع خودشان هستند اما باید در برخورد با آنها نهایت زیرکی و هوشیاری را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ما نیز اعتقاد به حذف در نظام سلطه نداریم گفت: بچه‌های ما از کوچکی با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس بزرگ شده اند بنابراین صحبت از حذف در نظام سلطه هیچگاه در میان نبوده است.

دبیرکل اتحادیه کارگری زنان همچنین با اشاره به وقایع پس از انتخابات سال 88 افزود: تخلفات قبل از انتخابات بخصوص از سوی رقیب کاندیدای اصلاح طلبان موجب بی قانونی های بعد از انتخابات شده است.

جلودارزاده با بیان اینکه واکاوی مسائل گذشته ما را در شرایط سخت امروز به جایی نمی‌رساند گفت: هر انتخابات یک دوره جدیدی برای انقلاب است. بنابراین ما باید این انتخابات را خوب برگزار کنیم چرا که تکثر از مصلحت‌اندیشی خود امام خمینی(ره) بوده است و ما هم باید طوری رفتار کنیم که مردم اعتماد کنند.

این کاندیدای اصلاح‌طلب نهمین دوره مجلس با بیان اینکه وقتی بر قانون‌مداری تاکید می‌شود حتی اگر رئیس جمهوری نیز قانون‌شکنی کند باید پاسخگو باشد تاکید کرد: ما تا کی می‌خواهیم یک اختلاف را که فقط دشمنان ما از آن سود می‌برند ادامه دهیم و ما نباید این سوءتفاهم ادامه دهیم و نسل به نسل منتقل کنیم چرا که فقط ملت هزینه آن را می پردازد.


 
 
 
  
اگر در برخی امور مثل کارگردانی و نویسندگی و ... سررشته ای نداری اما در افعالی همچون مدیریت چند همسر و...متخصص هستی!

در ادامه سلسله نامه های یکی از دوستان نوری زاد به وی نامه جدیدی به دست ندای انقلاب رسیده که به شرح زیر است:
آقای نوری زاد، سلام
در ابتدا می خواهم خبری به شما بدهم. دشمنان مصلحتی دیروز و دوستان قطعی امروزت آنقدر با نامه و نوشته هایت ذوق زده می شوند که عکس و نام و مطالبت جزء لاینفک رسانه های آنها شده است و برخی رسانه ها مثل سایت صدای اسرائیل هر هفته اقدام به انتشار نامه هایت می نماید که این نشان از رضایت اربابان امروز جنابعالی دارد. و اما بعد...
در نامه هایت شرایط حاکم بر کشور را به گونه ای ترسیم می کنی که گویا ترس از شکنجه و زندان و محکومیت جلوی هرگونه نقد و گله به رهبری را گرفته و هر کس دست به چنین اقدامی بزند پستوهای زندان اوین در انتظارش است.
این نوع نگاه سطحی شما به موضوع مهمی مثل نقد و گله به رهبری جای تعجب دارد چون در فضای هدایت شده حاکم بر رسانه های متنوع امروز، نه تنها انواع نقد های منصفانه و غیرمنصفانه نسبت به رهبر معظم انقلاب و جایگاه ایشان مطرح می شود بلکه در بسیاری از موارد توهین و افترا و تهمت های ناروا نیز به ایشان نسبت داده می شود و این در حالی است که افرادی همچون خود شما به عنوان مهره ای بس ناچیز در این سناریوی حمله به رهبری و جایگاه ولایت فقیه نقش به سزایی داری و از نوع بیانت نیز کاملا مشخص است که از ترس شکنجه و زندان و محکومیت هیچگونه لکنتی بر زبان و قلمت ایجاد نشده است. البته بگذریم که این موضوع جای بسی تأمل دارد که برای علت آن قضاوت را به مخاطبین می سپاریم.
با تمام این احوال بیان این موضوع از سوی شما که با عفو رهبری از زندان آزاد شده ای، برداشتی جز بی حرمتی به نمکدانی که از آن سالها ارتزاق کردی نمی توان داشت. 


آقای کارگردان و بازیگر !
به حق اگر در برخی امور مثل کارگردانی و نویسندگی و ... سررشته ای نداری اما در افعالی همچون مدیریت چند همسر، مغلطه و دروغ بافی بسیار متخصص هستی و باید به شما دست مریزاد گفت.
انتقادات شما به رهبر معظم انقلاب، انسان را یاد مریض بی سوادی می اندازد که نزد پزشک متخصصی می رود و قبل از اینکه پیرامون علائم مریضی خود حرفی به دکتر بزند و دکتر نیز دارویی تجویز کند، شروع به توهین و فحاشی به پزشک معالج نماید و تخصص و سطح علمی و نحوه درمان بیمارانش را به باد انتقاد بگیرد و از دست خط تا نوع پوشش ظاهری و داروهای تجویزی احتمالی او را مورد هجمه قرار دهد.
قطعا آن پزشک متخصص با درک و فهم و سعه صدر خود، پاسخی جز لبخند بر لب و آهی بر دل برای آن مریض که دیگر امیدی به بهبود آن نیست، نخواهد داشت.
آقای نوری زاد
در لابلای نوشته هایت صحبت از مال پاک و حساب دنیا و آخرت و حساسیت به بیت المال می کنی. می دانی چرا نامه ها و دست نوشته هایت هیچ اثری بر هیچ کس و هیچ چیز نمی گذارد زیرا رطب خورده نمی تواند منع رطب کند.
نمی خواهم بگویم که خدای ناکرده مال حرام می خوری یا مال حرام خورده ای اما در احادیث و روایات اشارات فراوانی به تأثیرات مال شبهه ناک و حرام بر زندگی و فرزندان و عاقبت انسان شده است و به همین علت چند سئوال از شما دارم: حال و احوال فرزند بزرگت اباذر چطور است؟ هنوز با در آغوش گرفتن دخترهای نیمه عریان جلوی دوربین می رقصد؟ تکلیف آن ۵ میلیاردی که از سپاه برای ساخت فیلم ۲۰۰ میلیونی ۴۰ سرباز گرفتی چه شد؟ آیا آپارتمان های قیطریه را با حقوق بازنشستگی خود می سازی؟
برادر عزیز! طوری از مرگ و زندگی حرف می زنی که انگار قرار است عمر نوح(ع) داشته باشی و مرگ، پیشروی شما نیست. آیا به قبر و قیامت خودت فکر کرده ای؟ آیا برای پاسخ به نکیرین جواب قانع کننده ای داری؟ یا اینکه اگر آنجا هم نتوانی جواب نکیرین را بدهی، نعوذ بالله نحوه برخورد ملائک عذاب با خودت را متوجه خداوند متعال می کنی و با نامه نگاری به حضرت حق، عدالتش را زیر سئوال می بری؟! و یا اینکه اصلا به این چیزها اعتقادی نداری که اگر اینطور باشد از نوشته خود پشیمانم چون دیگر امیدی به بازگشت نخواهد بود.
آقای نوری زاد از آنجایی که پوشاندن نفاق در پس پرده در بلند مدت امکان پذیر نیست، چه زیبا در لابلای نوشته هایت چهره واقعی خود را هویدا می کنی که البته این کار، نه توسط شما، بلکه به واسطه لطف الهی برای رسوایی بیشتر تحقق می یابد.
این را نیز بدان که دوست داشتن دوستان الهی و شنیدن و تأثیر پذیرفتن از سخن حق، توفیقی می خواهد که از شما و امثال شما سلب شده است و این هیچ دلیلی جز جمله معروف سیدالشهدا یعنی «ملئت بطونهم من الحرام» نداشته و ندارد.
والسلام

نوشته شده توسط مصطفی در 16:26 |  لینک ثابت   •  نظر بدهید

یکشنبه سی ام بهمن 1390

ایران با پیشرفت های بزرگ در آستانه یک جهش هسته ای* سند

ایران به پیشرفت‌های هسته‌ای فراوانی دست یافته و در آستانه یک جهش هسته‌ای است. مرصاد به نقل از جام نیوز، خبرگزاری آسوشیتدپرس روز یکشنبه 19فوریه (30بهمن) به نقل از برخی دیپلمات‌ها نوشته است تاسیسات فردو نماد تصمیم ایران برای پیگیری قاطع برنامه هسته‌ای خود است. آسوشیتدپرس ادعا کرده است که این تاسیسات می‌تواند برای مصارف غیرصلح‌آمیز نیز کاربرد داشته باشد. رویترز افزود: «این دیپلمات‌ها همچنین گفته‌اند که حتی سانتریفیوژهای کنونی ایران نیز از آنجا که می‌توانند اورانیوم را تا 20 درصد غنی کنند، پس توانایی غنی‌سازی بیش از آن را نیز دارند.» بر پایه این گزارش، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار است روز یکشنبه وارد ایران شوند. این دومین سفر بازرسان آژانس به ایران طی ماه جاری است. ایران بارها بر ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود تاکید کرده است. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز علی‌رغم آنکه در گزارش ماه نوامبر، ادعاهایی را علیه برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده بود اما تاکنون شاهدی قطعی بر انحراف این برنامه از مسیر خود ارائه نکرده است. در همین حال، ایالات متحده و اتحادیه اروپا با اعمال تحریم‌هایی ضد ایران قصد دارند ایران را مجبور به عقب‌نشینی از حقوق هسته‌ای خود کنند. ایران تاکید کرده است که در خصوص برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود، تسلیم فشارها نخواهد شد. این گزارش آسوشیتدپرس در تناقض جدی با ادعاهای مقامات آمریکایی است که پیشرفت‌های اخیر هسته‌ای ایران را غیرواقعی و کم‌تاثیر دانسته بودند. این در حالی است که سخنگوی کاخ سفید دستاوردهای هسته ای ایران را اغراق آمیز توصیف کرد که نشان دهنده شدت عصبانیت مقامات رسمی ایالات متحده از پیش دستی ایران قبل از مذاکرات با 1+5 دارد.

 

واشنگتن تایمز: نفوذ به درون برنامه هسته ای ایران بسیار سخت است*سند

 

واشنگتن تایمز: «اطلاعات سری ما در مورد برنامه هسته ای ایران بسیار ضعیف است و نفوذ درون برنامه هسته ای این کشور برای مقامات و مسئولان امنیتی بسیار سخت است.سپاه سال گذشته چندین عامل نفوذی آمریکا را دستگیر کرد.»

مرصاد به نقل از جام نیوز، روزنامه واشنگتن تایمز، روز شنبه 18 فوریه(19 بهمن) نوشت: «اگر ایران هم اکنون یک یا چند سلاح هسته ای داشته و قادر به حمله اتمی به آمریکا باشد، چه اتفاقی رخ خواهد داد. اگر این امر درست باشد، آن وقت محاسبات مردم آمریکا که از حمله به ایران حمایت می کنند، تغییر خواهد کرد و ریسک آمریکا و اسرائیل برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران به شدت افزایش می یابد.»

این روزنامه آمریکایی ادامه داد: «حقیقت این است که هیچ کس، به طور کامل و مطمئن نمی داند ایران تا چه حد در برنامه هسته ای خود پیشرفت کرده است. دلایلی وجود دارد که مقامات واشنگتن بنابر آنها معتقدند هنوز ایران به سلاح هسته ای دست نیافته است و نمی تواند به آمریکا حمله اتمی داشته باشد.»
واشنگتن تایمز افزود: «ایران تاکنون به جهان به واسطه آزمایش هسته ای هشداری نداده است اما آمریکا هم پیش از حمله اتمی به هیروشیما، آزمایش هسته ای انجام نداده بود. تخمین ها حاکی از آن است که اسرائیل 200 کلاهک هسته ای دارد. خب، بنابر تجربه ایران هم می تواند هم اکنون سلاح هسته ای داشته باشد. اطلاعات سری ما در مورد برنامه هسته ای ایران بسیار ضعیف است و نفوذ درون برنامه هسته ای این کشور برای مقامات و مسئولان امنیتی بسیار سخت است. سپاه سال گذشته چندین عامل نفوذی آمریکا را دستگیر کرد.»
این روزنامه افزود: «ایران دلایل زیادی دارد که اطلاعات غلطی را به غرب بدهد و آمریکا و متحدان آن را متقاعد کند که هنوز سلاح هسته ای تولید نکرده است. شاید هم اکنون ایران سلاح هسته ای داشته باشد و در آینده همچون کره شمالی آن را آشکار کند. شاید هم دولت اوباما می داند که ایران سلاح هسته ای به دست آورده است اما نمی خواهد در چنین شرایطی آن را عمومی کند.»
واشنگتن تایمز در پایان، با تاکید بر پروژه ایران هراسی غرب، به نوعی پشت پرده فشار غرب علیه سوریه را فاش ساخته و نوشت: «بنابر تخمین ها، در صورت پرتاب یک سلاح کوچک اتمی از سوی ایران به یکی از شهرهای بزرگ آمریکا حداقل 200 نفر کشته خواهند شد. تغییر رژیم در ایران تنها با تغییر رژیم در سوریه آغاز می شود.»

  




تاریخ: یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:,
ارسال توسط arman

درخواست كمك سبزها از شبكه غرب گراي الجزيره

 

http://snn.ir/pic/13901125043_2010362139e.jpg

 

سبزها براي پوشش اغتشاش برنامه 25 بهمن خود كه ديروز ناكام ماند، از شبكه الجزيره درخواست كمك كرده بودند.

 

سبزها و بازماندگان جريان فتنه 88 پس از اعلام فراخوان براي تجمع در خيابان ها در روز 25 بهمن، از صبح ديروز در شبكه هاي اجتماعي همچون فيس بوك، تويتر و يوتيوب از شبكه تلويزيوني الجزيره درخواست كردند تا تجمع 25 بهمن سبزها را پوشش خبري دهند.
برپايه اين گزارش، دستور برگزاري اين تجمع كه با بي ميلي و عدم استقبال در تهران و شهرهاي ديگر روبه رو شد از تلاويو و بازيگردانان خارجي صادر شده بود.
البته گردانندگان اين برنامه و برنامه هاي مشابه قبل از 25 بهمن پيش بيني كرده بودند كه ممكن است نتوانيم كسي را به خيابان ها بكشانيم: اما هدفمان ايجاد جو امنيتي در كشور است.
 

کارشناسان اقتصادی: اظهارات هاشمی بی پایه و اساس است

 

 

هاشمی با بیان این که این طرح مورد موافقت رهبری قرار نگرفت و از سوی ایشان رد شد ادامه داد: دولت خاتمی این طرح را از مجلس پس گرفت. اصلاحاتی هم در آن صورت شد، ولی منابع آنها، مورد موافقت رهبری قرار نگرفت و گفتند که به مردم فشار می‌آید.

altمصاحبه اخیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با روز نامه شرق حاوی اظهاراتی بود که واکنش نخبگان و سیاسیون کشور را برانگیخت.

آقای هاشمی رفسنجانی در بخشی از این مصاحبه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا در دوران ریاست جمهوری تان کاری بود که شما حسرت به پایان رساندن آن را داشته باشید؛ با مطرح کردن موضوع طرح تأمین اجتماعی اظهار داشت: چند مورد از کارهای من ناتمام ماند که هنوز هم هیچ کاری نشده و من هنوز برای عدم انجام آنها حسرت می‌خورم. فکر کردیم که باید سیستم تامین اجتماعی کاملی برای مردم درست کنیم و همه امکانات کشور آماده شده بود. فکر کردیم باید تامین اجتماعی باشد و مردم در حدمعقول تامین زندگی خودشان را داشته باشند. از جمله غذا، دارو، کار، درمان و تحصیل فرزندانشان، اشتغال یا اشتغال موثر یا بیمه اجتماعی، بیمه کار که حقوق بیکاری بگیرند. 

وی با بیان اینکه این طرح را به صورت لایحه 60 صفحه ای به مجلس فرستادیم ولی به دوران بنده نرسید ادامه داد: آن موقع منبع درآمد خوبی که ما پیدا کرده بودیم، مخابرات بود. آقای غرضی خیلی به سرعت توسعه مخابرات را پیش می‌برد. سیستم موبایل‌ها و خطوط تلفن درآمدزایی داشت و بخش عمده این درآمد را به تامین اجتماعی اختصاص دادیم که تحمیل هم نشود و مخابرات کمتر سود ببرد. من به مجلس دادم که تصویب کند که دوره من تمام شد. آقای خاتمی که آمد، خواستند آن را متناسب با روز اصلاح کنند.

هاشمی با بیان این که این طرح مورد موافقت رهبری قرار نگرفت و از سوی ایشان رد شد ادامه داد: دولت خاتمی این طرح را از مجلس پس گرفت. اصلاحاتی هم در آن صورت شد، ولی منابع آنها، مورد موافقت رهبری قرار نگرفت و گفتند که به مردم فشار می‌آید. 

وی در ادامه مصاحبه خود ضمن ربط دادن مشکلات کنونی جامعه به رد لایحه تأمین اجتماعی تلویحا مقصر را رهبری دانسته و می گوید: به خاطر رد این لایحه هنوز که هنوز است با وجود شعارهایی هم که داده می‌شود، انجام نشد. الان تامین اجتماعی جامعی برای مردم نداریم. اگر آن بیمه اجتماعی کامل برقرار شود، مردم از زمان تولد تا آخر عمر حد معقولی از امکانات برای معاش دارند.

این در حالی است که برخی از کارشناسان و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس نظر متفاوتی در این رابطه مطرح می کنند.

برهمین اساس عبدالرضا ترابی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به خبرنگار عصر امروز گفت:طرح تأمین اجتماعی به دلیل عدم توجیه اقتصادی و تأمین نشدن منابع مالی آن پیگیری نشده است.

نماینده مردم گرمسار و عضو فراکسیون اصولگرای مجلس با بیان اینکه طرح تأمین اجتماعی به دلیل عدم شفافیت در تأمین منابع و همچنین هنگفت بودن هزینه های تأمین بودجه آن عملیاتی نبود تأکید کرد: اظهارات آقای هاشمی مبنی بر اینکه رد طرح مذکور توسط مقام رهبری سبب بوجود آمدن وضعیت کنونی مالی و اقتصادی کشور شده است بی پایه و اساس است.

این اولین بار نیست که هاشمی در مواجهه با انتقادات نسبت به دو دوره مسئولیت اجرایی خود تلویحا دیگران را مقصر می کند و کاستی ها را به گردن رهبری می اندازد. او پیش تر از این نیز درباره تورم 50 درصدی دولت دوم موسوم به سازندگی جواب روشنی به این انتقاد نداده بود.

 

متهم به قتل ندا آقا سلطان در تل آويو

 
 

کیهان: يك كلاهبردار متهم به مشاركت در قتل ندا آقاسلطان، همچنان مشغول كاسه ليسي و شيادي است.
كاسپين ماكان كه براي دومين بار و به فاصله دو سال به تل آويو رفته بود، نامزد ندا آقاسلطان بود و بعد همراه فردي به نام آرش حجازي كه سرصحنه قتل حاضر بود، متهم اين جنايت هستند. اين دو نفر با فاصله اندكي از ايران گريختند و از انگليس سردرآوردند. چند ماه بعد كاسپين ماكان به فلسطين اشغالي رفت و با پرز رئيس كودك كش رژيم صهيونيستي ملاقات كرد. پرز علناً گفته بود كه اپوزيسيون سبز به نيابت از اسرائيل با ايران مي جنگد.
اين كلاهبردار متواري در مصاحبه با راديو اسرائيل ادعا كرده كه در تورنتو به سر مي برد اما به خاطر عوامل حكومت ايران در اين شهر، از وضعيت خود چندان راضي نيست. وي مي گويد «تورنتو به جايگاه دوم عوامل و مزدوران حكومت تبديل شده است. اعتراض برخي روشنفكران عليه سفر من به اسرائيل و ملاقات با شيمون پرز خيلي عجيب نيست. آنها عوامل رژيم هستند.
يادآور مي شود كاسپين ماكان به خاطر كلاهبرداري هايش به شدت از سوي طيفي از گروه هاي اپوزيسيون خارج كشور مورد انتقاد و اعتراض قرار گرفت. 

مغزهای الکلی و آفت دیده فهمیدند در ایران چه خبر است/ انتخابات پرشور ضربه‌ای سخت به دشمن


رهبر معظم انقلاب صبح امروز در دیدار هزاران نفر از علماء، مسئولان و قشرهای مختلف مردم آذربایجان، با اشاره به حضور دهها میلیونی و بسیار پرشورتر و با نشاط تر مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال، چرائی این عظمت ملت عزیز ایران را، بصیرت و موقع شناسی بی نظیر آنان دانستند و تأکید کردند: ملت ایران با این بصیرت، ایستادگی و حضور به هنگام در صحنه، هیچگاه شکست نخواهد خورد و در انتخابات 12 اسفند نیز ملت بار دیگر هوشیاری و موقع شناسی خود را نشان خواهد داد و با حضور پرشور و فراوان خود در انتخابات مجلس نهم، ضربه سخت دیگری به دشمن خواهد زد.
  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(چهارشنبه) در دیدار هزاران نفر از علماء، مسئولان و قشرهای مختلف مردم آذربایجان، با اشاره به حضور دهها میلیونی و بسیار پرشورتر و با نشاط تر مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال، چرائی این اعجاب آفرینی و عظمت ملت عزیز ایران را، بصیرت و موقع شناسی بی نظیر آنان دانستند و تأکید کردند: ملت ایران با این بصیرت، ایستادگی و حضور به هنگام در صحنه، هیچگاه شکست نخواهد خورد و در انتخابات 12 اسفند نیز ملت بار دیگر هوشیاری و موقع شناسی خود را نشان خواهد داد و با حضور پرشور و فراوان خود در انتخابات مجلس نهم، ضربه سخت دیگری به دشمن خواهد زد.

در این دیدار که در آستانه 29 بهمن، سالروز قیام مردم تبریز بر ضد رژیم ستم شاهی در سال 1356، برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامی حوادث مهم انقلاب اسلامی را درس آموز و شاخص های عمده در مسیر حرکت بسوی قله ها و اهداف برشمردند و با اشاره به راهپیمایی عظیم ملت ایران در 22 بهمن افزودند: امسال همه تأکید داشتند که حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن در سراسر کشور، نسبت به سالهای قبل، پرشورتر و با نشاط تر بوده است اما سؤال مهم این است که چرا امسال شاهد چنین حضور با عظمت تری بودیم؟

حضرت آیت الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: پاسخ به این سؤال جز به بصیرت و موقع شناسی کم نظیر مردم بر نمی گردد زیرا ملت ایران امسال احساس کرد که کشور و نظام و اسلام به این حضور نیازمند است.

ایشان با اشاره به تبلیغات پرحجم و گسترده رسانه ها و دستگاههای تبلیغاتی جبهه دشمن عنود و شریر، تحت هدایت شبکه صهیونیستی جهانی، تأکید کردند: هدف اصلی تبلیغات متراکم، القای این دروغ بزرگ بود که ملت شجاع، مؤمن و امتحان داده ایران، نسبت به انقلاب، اسلام و اهداف والای خود سست و بی انگیزه شده است.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: تمرکز این تبلیغات هم برروی راهپیمایی 22 بهمن بود تا شاید حضور مردم کمرنگ و بی رونق شود اما ملت ایران با بصیرت و موقع شناسی اعجاب برانگیز ، متوجه این ترفند دشمن شد و با حضور عظیم خود در راهپیمایی 22 بهمن امسال، به دهان دشمن کوبید.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به گزارشهای موثق درخصوص حضور بسیار پرشور و گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن در هشتصد و پنجاه شهر کشور خاطرنشان کردند: این ملت ایران است. این ملت با چنین بصیرت و موقع شناسی و حضور در صحنه، شکست نخواهد خورد.

ایشان تأکید کردند: آنهایی که باید پیام این حضور با عظمت مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن را بگیرند، گرفتند و آنهایی که در مغزهای الکلی و آفت دیده خود، خیالاتی در سر می پروراندند، متوجه شدند که در ایران چه خبر است و ملت قهرمان ایران چگونه در صحنه حاضر است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش دستگاههای تبلیغاتی جبهه استکبار برای منعکس نشدن حقیقت و عظمت حضور مردم افزودند: کسانی که مدعی آزادی اطلاعات و اخبار هستند، اخبار مربوط به این راهپیمایی را سانسور کردند و راهپیمایان میلیونی تهران را هزاران نفر و جمعیت دهها میلیونی کشور در راهپیمایی را صدها هزار نفر عنوان کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: دشمن همواره از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، انواع شیوه های دروغ پردازی، تقلب، خدعه و تزویر را بکار گرفته است اما هنگامی که پیام صادقانه یک ملت از دل برآید، کار خود را خواهد کرد و احساس حضور و انقلابی گری و حرکت همراه با عزم راسخ، همچون هوای خوش بهاری در همه جا نفوذ و همه را بهره مند خواهد کرد.

ایشان افزودند: نمونه آشکار این واقعیت، تحولات اخیر در شمال آفریقا، و کشورهای عربی و دنیای اسلام و فراگیر شدن شعارهایی است که روزی ملت ایران، مظلومانه آنها را سر می داد.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: اسلام در حرکت عظیم خود به نقطه حساسی رسیده است و نسلهای آینده شاهد حوادث مهمی خواهند بود که دنیا را دگرگون خواهد کرد و سیاستهای مسلط مادی مستکبرانه را نیز از بین خواهد برد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: کانون اصلی این حرکت، جمهوری اسلامی ایران است و جوشش اولیه آن هم از ایران بوده و ملت ایران همچنان ایستاده است.

ایشان، ایستادگی ملت ایران را رمز موفقیت و دستاوردهای بزرگ نظام اسلامی دانستند و افزودند: هنگامی که ملتی می ایستد و در مقابل شبکه پرهیمنه و پرهیاهو دشمن به خود ترس و واهمه راه نمی دهد، در عرصه های علم و فناوری، اقتصاد، مسائل اجتماعی، سیاست ورزی بین المللی و تأثیرگذاری بر ملتها، پیشرفت خواهد کرد و تفکر، دین و شعارش فراگیر خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: به لطف خداوند و به برکت این ایستادگی و استحکام درونی ملت ایران، جوانان ، با همت ها و استقامت خود کشور را همانند دسته گل خواهند ساخت و آن را تبدیل به یک الگوی موفق و پیشرفته برای جهان اسلام خواهند کرد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای لازمه پیشرفت و سازندگی کشور را، استمرار حرکت در مسیر صراط مستقیم الهی و راه اسلام، دیانت و شریعت و حفظ هوشیاری و بصیرت و عمل به وظیفه دانستند و با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس نهم افزودند: دستگاههای تبلیغاتی و رسانه های جبهه استکبار و عوامل همیشگی آنها، تلاش گسترده ای را آغاز کرده اند تا انتخابات مجلس، انتخابات بی رونقی باشد اما همه باید بدانند که حضور مردم در انتخابات، کشور را به پیش خواهد برد و دشمن را در اجرای توطئه هایش دچار تردید و تزلزل و وادار به عقب نشینی خواهد کرد.

ایشان تأکید کردند: انتخابات پرشور ضربه سختی به دشمن خواهد بود.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه دلهای مردم در دست خدا است، افزودند: با عنایت و کمک خداوند متعال، انتخابات مجلس نهم پرشور و با احساس و همراه با بصیرت و حضور فراوان مردم، برگزار خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی اظهار امیدواری کردند نتیجه انتخابات دوازدهم اسفند، انتخاب مجلس و نمایندگانی خوب برای ورود به عرصه کار و خدمت باشد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش و جایگاه  آذربایجان و بویژه تبریز در حوادث و تحولات یکصد سال گذشته کشور، افزودند: مهمترین ویژگی قهرمانان و نام آوران تبریز همچون ستارخان و باقرخان، تدین و حرکت در مسیر دین و پیروی از علمای دین بوده است.

ایشان همچنین با اشاره به نقش آفرینی علما و مردم آذربایجان و تبریز در نهضت اسلامی و حوادث مربوط به پیروزی انقلاب اسلامی  و بعد از آن ،خاطر نشان کردند: تقدیم دو شهید محراب از میان پنج شهید محراب ، و شجاعت و خط شکنی لشکر دلاور و قهرمان عاشورا در دوران دفاع مقدس نمونه هایی از کارنامه درخشان و برجسته مردم آذربایجان است.

در ابتدای این دیدار آیت الله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز در سخنانی ضمن گرامیداشت قیام 29 بهمن در سال 1356، به پیشگامی مردم آذربایجان در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: مردم غیور و با بصیرت آذربایجان، در انتخابات 12 اسفند نیز حماسه ای فراموش نشدنی خلق خواهند کرد. 

راستی تهران روز25بهمن چه خبر بود

 
 
گروههاي ضدانقلاب و فتنه گر كه از يك ماه گذشته تبليغات وسيعي را براي راه انداختن يك آشوب خياباني در 25 بهمن ماه در تهران تدارك ديده بودند با بي اعتنايي مردم مواجه شدند.
به گزارش کیهان، از يك ماه پيش گروههاي فتنه گر در لندن و واشنگتن همراه با رسانه هاي سايبري و تلويزيونهاي ماهواره اي پروژه اي چند مرحله اي را براي ايجاد اغتشاش در آستانه انتخابات كليد زدند كه بايد دو مرحله آن در 24 و 25 بهمن در دانشگاهها و خيابانهاي تهران آغاز مي شد، اما بي اعتنايي مردم به اين درخواست گروههاي فتنه گر باعث شد كه يا در مقابل اين موضوع كه بارها وعده آن را داده بودند سكوت كنند و يا به برجسته سازي موضوعات انحرافي بپردازند.
پايگاه اطلاع رساني بي بي سي اين خبر را به عنوان تيتر يك خود انتخاب كرد؛ «اسرائيل: ايران در انفجارهاي بانكوك دست داشت». راديو فردا هم در حالي كه از روزهاي گذشته اطلاعيه درخواست تجمع را بر روي وبگاه خود گذاشته بود به آرامي از كنار اين موضوع گذشت و در تيتر اول خود نوشت: بمب گذار ايراني چهار نفر را در بانكوك زخمي كرد.
پيش از اين راديو فردا در اطلاعيه خود براي برگزاري تجمع چنين نوشته بود؛ «شوراي هماهنگي راه سبز اميد، در سالگرد راهپيمايي 25 بهمن 89، و با گذشت يكسال از حصر خانگي ميرحسين موسوي و مهدي كروبي، از مردم خواسته است روز 25 بهمن امسال در تهران و ديگر شهرهاي بزرگ در يك پياده روي سكوت شركت كنند.»
راديو فردا در ادامه نوشته است: در يكسالي كه از حبس خانگي اين چهره هاي شاخص اعتراض ها در ايران مي گذرد، تنها برخي از اعضاي خانواده هاي آنها به صورت محدود توانسته اند با آنان ديدار داشته باشند.
در همين حال در روزهاي اخير، همزمان با اعلام فراخوان شوراي هماهنگي راه سبز اميد، شماري از نيروهاي سياسي و فعالان مدني در داخل و خارج از كشور خواهان آزادي اين دو رهبر مخالفان شده اند.
رسانه هاي ضدانقلاب كه گويا از قبل نيز آمادگي اين وضعيت و آرامش در ايران را داشتند، در اخبار جسته و گريخته خود به شكل مضحكي سعي كردند شلوغي عادي و هميشگي پايتخت و ترافيك سنگين آن را در ساعات شامگاهي به فراخوان خود نسبت دهند.
«بي بي سي» در اين زمينه شمار افراد تجمع كننده را كمتر از 25 بهمن سال پيش خواند و البته به اين سؤال پاسخ نداد كه اساساً از كدام تجمع سخن مي گويد!
اوضاع براي آنهايي كه در خارج نشسته و چشم به فضاي مجازي دوخته بودند چنان نااميد كننده بود كه اغلب مجبور شدند در لابه لاي اخبار و گزارش هاي خود تأكيد كنند كه حتي همين چند خط خبر آبكي را نيز نمي توانند رسماً تأييد كنند.
گفتني است عناصر ضدانقلاب از مدت ها قبل حتي با تماس تلفني از خارج، از مردم خواسته بودند در روز 25 بهمن براي اعتراض به نظام جمهوري اسلامي به خيابان آمده و دست به تظاهرات بزنند.
 

 




تاریخ: پنج شنبه 27 بهمن 1390برچسب:,
ارسال توسط arman

بيانيه جبهه پايداري انقلاب اسلامي به مناسبت يوم الله 22 بهمن
جبهه پايداري انقلاب اسلامي در آستانه سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي، ضمن تجديد ميثاق با آرمان هاي بلند بنيانگذار راحل نظام مقدس جمهوري اسلامي حضرت امام خميني (ره)، شهداء گلگون كفن انقلاب و رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه اي (مد ظله العالي)، از آحاد ملت شهيد پرور ايران دعوت مي نمايد همچون گذشته با حضور وحدت بخش خود در راهپيمايي يوم الله 22 بهمن، مشت محكم ديگري بر دهان استكبار جهاني كوبيده و اميد تازه اي را در دل هاي امت اسلامي زنده نمايند. ان شاء الله اعضاي جبهه پايداري انقلاب اسلامي نيز همراه و همدل با مردم و تمامي گروه ها و جريانات، در صفوف به هم فشرده ملت حضور خواهند داشت و وحدت ملي حول محور ولايت فقيه را به رخ دشمنان و بدخواهان خواهند كشيد. و من الله التوفيق جبهه پايداري انقلاب اسلامي
ملت مومن و انقلابي ايران اسلامي؛ يوم الله 22 بهمن، يادآور سال ها مجاهدت و مبارزه ملت شريف ايران به رهبري حضرت امام خميني (ره) است كه در نهايت منجر به پيروزي مردم خداجوي ايران بر رژيمي شد كه پشتيباني مالي، نظامي، رسانه اي، سياسي، امنيتي و اقتصادي استكبار جهاني را با خود به همراه داشت و در جهان آن روز كه همه چيز تنها در پارادايم دوقطبي ليبراليسم - كمونيسم به رهبري امريكا و شوروي قابل فهم و تحليل بود، ناگهان نظامي منبعث از انقلاب اسلامي و مبتني بر آموزه هاي اسلام ناب محمدي (ص) پا به عرصه جهاني گذاشت كه شعار آن " نه شرقي، نه غربي، جمهوري اسلامي" به معناي نفي هر دو گفتمان چپ و راست متداول آن روز دنيا بود.

خواست تاريخي ملت ايران جهت برپايي نظام مردمسالاري ديني تحت عنوان جمهوري اسلامي، آغازگر تحولات بزرگ در قرن بيستم گشت و اسلام ناب مجددا به عنوان محور تعيين كننده مناسبات جهاني و بين المللي، همه نظام هاي اجتماعي آن روز دنيا را به چالش كشيده و متاثر نمود؛ اينچنين بود كه تمامي كشورهاي بلوك غرب و شرق آن روز، عليرغم اختلافات ظاهري، جبهه اي متحد عليه نظام نوپاي اسلامي در ايران تشكيل داده و جنگ ناجوانمردانه و ظالمانه 8ساله را به ملت ايران تحميل نمودند.

دفاع مقدس گرچه منشاء خيرات و بركات عظيم و رويش هاي مبارك در كشور گشت، لكن سندي محكم و انكارناپذير از ظلم نهادهاي بين المللي – به ويژه سازمان ملل- بر ايران بود و يقينا وجدان هاي بيدار و حقيقت جو در مورد آن قضاوت خواهند نمود.

از زمان پايان جنگ تا امروز نيز همان جبهه استكبار جهاني به سركردگي امريكا و اسرائيل، انواع توطئه ها و نيرنگ ها براي به زانو درآوردن ملت ايران را در داخل و خارج كشور به كار بسته است، اما بحمد الله، به واسطه نعمت بزرگ و ميراث جاويدان حضرت امام خميني (ره) يعني ولايت مطلقه فقيه، ملت ايران از همه گردنه ها و كوران حوادث عبور كرده و به فضل الهي قله هاي تعالي را يكي پس از ديگري فتح نموده است.

اين رهبري حكيمانه حضرت آيت الله خامنه اي (مدظله العالي) و پايداري و استقامت مردم بر اصول انقلاب و پيروي از فرامين و رهنمودهاي ولايت فقيه بود كه نظام از فتنه هاي بزرگي همچون فتنه سال هاي 78 و 88 به سلامت عبور نمود و تهديد ها و تحريم هاي اقليت زورگو و ظالم حاكم بر منابع و ثروت هاي ملت هاي دنيا، نه تنها هيچ تاثيري بر مسير حركت ملت ايران نگذاشت، بلكه روز به روز بر صلابت و استحكام اين حركت الهي افزود.

آنچه بيش از هرچيز مايه مباهات و افتخار ملت ايران مي باشد، اين است كه عليرغم همه دشمني ها و خصومت ها، پيشرفت هاي چشم گير و حيرت انگيز ملت ايران – به خصوص جوانان- در عرصه هاي گوناگون علم و فناوري، لحظه به لحظه بر اقتدار انقلاب اسلامي افزوده و قلوب ملت هاي مسلمان و مستضعفان و آزاديخواهان دنيا را اميدوار و مشعوف نموده است.

ملت غيور ايران امسال در حالي بزرگداشت سي و سومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي را جشن مي گيرد كه شرايط منطقه خاورميانه و جهان در نقطه عطف تاريخي قرار داشته و مناسبات جهان در حال دگرگوني مي باشد.

ملت هاي مسلمان، به مدد مكتب رهايي بخش و انسان ساز اسلام، بيدار گشته اند و امواج طوفنده بيداري اسلامي، رژيم هاي جبار و مستبد منطقه را در هم كوبيده است؛ انقلاب هاي مردمي در مصر، تونس، ليبي، يمن، بحرين وساير كشورهاي منطقه، خواب را از چشمان اربابان امريكايي و صهيونيستي حاكمان منطقه ربوده و اين جوانان و توده هاي مردم مسلمان هستند كه نظام هاي اجتماعي و سياسي جديد را در منطقه خاورميانه حول محور اسلام و اراده ملت ها شكل خواهند داد. چقدر زيبا و دلنشين بود ديدار با شكوه و كم نظير جوانان بيداري اسلامي با رهبري فرزانه انقلاب اسلامي ، كه اشك هاي شوق بر رخسار عاشقان ولايت نشاند و نشان داد كه انقلاب اسلامي ايران و مكتب امام (ره) چگونه در عمق جان ملت هاي مسلمان نفوذ نموده و الهام بخش حركت هاي انقلابي در اين كشورها شده است.

از سوي ديگر مقاومت اسلامي در فلسطين و لبنان به عنصري جدانشدني از اين ملت ها تبديل گشته و تلاش هاي حزب الله لبنان، حماس ،جهاد اسلامي فلسطين و ساير گروه هاي مقاومت، نابودي اسرائيل و آزادي قدس شريف را به امت اسلامي نويد مي دهد. امريكا و رژيم صهيونيستي درمانده تر از هر زمان ديگري به اين صحنه ها مي نگرند و خشمگين از اراده ملت ها، تنها به ياوه گويي و تهديدهاي توخالي روي آورده اند.

اما اين تنها چالش امريكا و اسرائيل و هم پيمانان اروپايي شان نيست؛ قيام توده هاي مردم عليه نظام سرمايه داري و مبارزه عملي مردم با تبعيض و فساد رژيم هاي حاكم بر اروپا و امريكا، امواج بيداري اسلامي را به داخل كشورهاي مذكور رسانده و صحنه هايي بي بديل را رقم زده است. جنبش تسخير وال استريت در امريكا و جنبش هاي مشابه در انگليس و فرانسه و آلمان و ... تنها نمونه اي از اين قيام ها است كه يقينا ابعاد اصلي آن همراه با ساير قيام هاي مردمي زير تيغ سانسور و بايكوت رسانه هاي به اصطلاح مستقل دولت هاي استكباري پنهان مانده است.

امروز ايران اسلامي در اوج اقتدار و ثبات است و بر خلاف ادعاي عده معدودي كج انديش و مرعوب كه تلاش مي نمايند شرايط كشور را بحراني القاء نمايند، به سرعت به مسير متعالي خود ادامه ميدهد؛ البته حافظه تاريخي ملت ايران گذشته اين گروه اندك را خوب به ياد دارد؛ سرخط بحراني نشان دادن وضعيت كشور، همان گروهي است كه در جنگ تحميلي با مردم و حضرت امام (ره) همراهي نكرد و همان گروهي است كه در مسائل بين المللي همچون انرژي هسته اي خواستار عقب نشيني و رها كردن حقوق ملت بود؛ در يك جمله "گروه ما نمي توانيم" شرايط كشور را بحراني نشان مي دهد و بر طبل نا اميدي و ياس مي كوبد.

لكن اعتقاد و حرف قاطبه ملت، همان است كه پيشوا و مقتدايمان حضرت آيت الله خامنه اي (مدظله العالي)  در نماز جمعه 14 بهمن ماه سال جاري فرمودند: ((ملت ايران با قوت و پر اميد، با اتكا به توان و اراده داخلي و با استفاده از ظرفيت هاي بسيار عظيم انساني و علمي، به حول و قوه الهي برگ ديگري از تاريخ پر افتخار ايران را رقم خواهد زد) ).

جبهه پايداري انقلاب اسلامي در آستانه سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي، ضمن تجديد ميثاق با آرمان هاي بلند بنيانگذار راحل نظام مقدس جمهوري اسلامي حضرت امام خميني (ره)، شهداء گلگون كفن انقلاب و رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه اي (مد ظله العالي)، از آحاد ملت شهيد پرور ايران دعوت مي نمايد همچون گذشته با حضور وحدت بخش خود در راهپيمايي يوم الله 22 بهمن، مشت محكم ديگري بر دهان استكبار جهاني كوبيده و اميد تازه اي را در دل هاي امت اسلامي زنده نمايند. ان شاء الله اعضاي جبهه پايداري انقلاب اسلامي نيز همراه و همدل با مردم و تمامي گروه ها و جريانات، در صفوف به هم فشرده ملت حضور خواهند داشت و وحدت ملي حول محور ولايت فقيه را به رخ دشمنان و بدخواهان خواهند كشيد. و من الله التوفيق جبهه پايداري انقلاب اسلامي
 

گرامیداشت سی وسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی







 

ابراز شگفتی خبرنگاران خارجی از حضور گسترده تهرانی‌ها در راهپیمایی 22 بهمن
جشن بزرگ ۳۳ سالگی انقلاب اسلامی در عصر بیداری اسلامی- 7
ابراز شگفتی خبرنگاران خارجی از حضور گسترده تهرانی‌ها در راهپیمایی 22 بهمن

  ‌حضور گسترده مردم تهران در راهپیمایی ۲۲ بهمن خبرنگاران خارجی را شگفت‌زده کرد.

خبرگزاری فارس: ابراز شگفتی خبرنگاران خارجی از حضور گسترده تهرانی‌ها در راهپیمایی 22 بهمن

  همزمان با یوم‌الله 22 بهمن و حضور گسترده مردم در راهپیمایی امروز برای تجدید میثاق دوباره با آرمان‌های امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی تعداد زیادی از خبرنگاران داخلی و خارجی مسیر‌های منتهی به خیابان آزادی تهران مشغول پوشش خبری مراسم امروز هستند.

200 خبرنگار خارجی و 1500 خبرنگار داخلی، عکاس و تصویر‌بردار در تهران و اکثر شبکه‌های صدا و سیما از جمله 300 گروه خبری و تمام شبکه‌های برون مرزی و جام‌جم در تهران و تمام استان‌های کشور در مسیر‌های راهپیمایی، مراسم 22 بهمن را پوشش خبری و تصویری می‌دهند.

یکی از خبرنگاران خارجی در گفت‌و‌گو با فارس، بهت و حیرت خود را از حضور مردم در خیابان‌ها اعلام کرد و افزود که تاکنون در هیچ جای دنیا چنین مسئله‌ای را شاهد نبوده است.

وی حضور مردم در خیابان‌های شهر تهران را به دلیل دلبستگی آنها به نظام و کشورشان دانست و گفت که مردم ایران بعد از گذشت بیش از 30 سال از انقلاب‌شان هنوز هم پای ارزش‌های خود مانده‌اند.


 

 
حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای به مناسبت ایام دهه فجر و یوم الله 22 بهمن اعلام کرد: حضور پرشور مردم عزیز ما در راهپیمایی 22 بهمن، می‌تواند نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کند.

* متن این بیانیه به شرح زیر است:

ایام‌الله دهه فجر یادآور حماسه‌های عظیم و احساسات جوشان ملت شریف ایران برای رهایی از تاریکی طاغوت و رسیدن به قله‌های سراسر نور انقلاب اسلامی است.

ایام‌الله دهه فجر یادآور حماسه‌های عظیم و احساسات جوشان ملت شریف ایران برای رهایی از تاریکی طاغوت و رسیدن به قله‌های سراسر نور انقلاب اسلامی است. ایام‌الله دهه فجر، یادآور تلاش‌های مردان و زنان ایرانی برای برپایی حکومت اسلامی و برپاداری ارزش‌ها و خوبی‌هاست.

ایام‌الله دهه فجر یاد‌آور حضور پرشور مردمی است که همه هستی خویش را نثار اسلام عزیز کردند و از خون جوانان خویش مزرعه دین را آبیاری کردند.

ایام الله دهه فجر یاد‌آور لحظه‌های فراموش ناشدنی ورود امام عزیز به میهن اسلامی و بیانات پرشور ایشان در بهشت زهرا برای نابودی طاغوت و طاغوتیان و احیای کلمه الله است و ایام الله دهه فجر یاد‌آور همه نیکی‌ها، ارزش‌ها و آرمان هاست.

مروری بر کارنامه درخشان نظام مقدس جمهوری اسلامی در طی سی و سه سال گذشته، خود زمینه شکر این نعمت بزرگ الهی را فراهم می‌آورد. کشوری که در عصر طاغوت از کمترین امکانات علمی و فناوری رنج می‌برد و برای تهیه ضروری‌ترین کالاهای مورد نیاز خود به بیگانگان وابسته بود، امروز با استقلال همه جانبه، یک به یک پله‌های ترقی را می‌پیماید.

کشوری که تا دیروز می‌بایست برنامه‌های قدرت‌های استکباری را اجرا کند، امروز با اعتماد به نفس ملی، عزت و افتخارات خود را به رخ دشمنان خود می‌کشد، و سرانجام کشوری که بیگانگان می‌کوشیدند با طرح‌هایی همچون کشف حجاب، اسلام را در آن منزوی کنند، امروز مرکز اسلام‌خواهی و اسلام‌دوستی در جهان اسلام است و ارزش‌های دینی مهم‌ترین رکن آن به شمار می‌رود.

آری، امروز ایران اسلامی، دارای ملتی آگاه، مستقل، آزاد، مؤمن و دارای بصیرت است و خار چشم دشمنان انسانیت به شمار می‌رود ‌و با همان شعارهای روزهای نخستین انقلاب،‌ به حرکت پرشتاب خود ادامه می‌دهد و بر همه توطئه‌ها‌، غلبه پیدا می‌کند.

پیشرفت‌های کم‌نظیر جوانان انقلابی در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها و نیز رشد روزافزون علمی و فناوری، آینده را روشن‌تر از امروز خواهد کرد. پیشرفت‌های شگفت‌آور در عرصه انرژی صلح‌آمیز هستهِ‌ای،‌ پزشکی، سلول‌های بنیادی و داروسازی و نیز پیروزی دانشجویان ایرانی در المپیاد‌ها و رقابت‌های جهانی در عرصه علوم، بخشی از این پیشرفت‌هاست.

بیخود نیست که دشمنان انقلاب با ترور دانشمندان جوان کشورمان، سعی در خاموش ساختن چراغ فناوری و علم در ایران هستند و آنان به خوبی می‌دانند که این رشد چشمگیر در شرایط تحریم و شدت دشمنی با جمهوری اسلامی شکل گرفته و خود، خط بطلانی بر برنامه‌ریزی‌های کینه توزانه بوده است.

در عرصه سیاست خارجی نیز اوضاع چنین است. طاغوت‌های منطقه یک به یک نابود می‌شوند و رژیم صهیونیستی روز به روز در انزوای بیشتر قرار می‌گیرد. مردم کشورهای اسلامی،‌ هر روز به خیابان‌ها می‌آیند و شعارهای اسلام خواهانه سر می‌دهند و استقلال و آزادی در پناه حاکمیت اسلام را مطالبه می‌کنند. امواج خروشان بیداری اسلامی خاورمیانه و شمال آفریقا را فرا گرفته و به زودی به قلب اروپا نیز نفوذ خواهد کرد، کما این‌که کشورهایی چون آمریکا و انگلیس که روزگاری خود عامل بحران آفرینی در دیگر کشورها شده بودند، امروز در بحران‌های شدید به سر می‌برند و دولت‌های خودکامه آنان،‌ توان مبارزه با اعتراض‌ها را ندارند. این مسائل حقایق روشنی است که سال‌ها پیش امام عظیم شأن ما و نیز مقام معظم رهبری حضرت‌ آیت‌الله‌ خامنه‌ای(دامت‌برکاته) آن‌ها را پیش بینی و اعلام کرده بودند.

آری امواج خروشان بیداری اسلامی در سایه انقلاب شکوهمند اسلامی شکل گرفته و عرصه را بر دشمنان اسلام تنگ کرده است.

آنچه در این میان اهمیت فراوان دارد لزوم وحدت و همدلی، شرکت پرشور در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، هوشیاری در برابر توطئه‌ها و لبخندهای فریبنده دشمن،‌ بصیرت افزایی و درک شرایط کشور و جهان اسلام و تقویت روح خودباوری و تلاش برای فتح قله‌های علمی و معنوی است چیزی که در بیانات مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه تهران در چهاردهم بهمن ماه سال جاری موج می‌زد. سخنان پرشور و دشمن شکن معظم له در خطبه‌های نماز جمعه، ‌روح دیگری در کالبد جهان اسلام دمید و توطئه‌های دشمنان را یک به یک خنثی کرده و پاسخ کوبنده‌ای به تهدیدها و تحریم‌ها بود. از این رو راهپیمایی 22 بهمن امسال اهمیت ویژه‌ای دارد و حضور پرشور مردم عزیز ما در آن، می‌تواند نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کند.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ‌و نیز اعلام حمایت از بیانات مقام معظم رهبری در نماز جمعه تهران، ‌همگان را به شرکت پرشور در راهپیمایی 22‌بهمن ماه دعوت می‌کند. یاد امام عزیز و شهیدان گلگون کفن انقلاب در سالگرد پیروزی انقلاب گرامی باد.


 

 
نماینده حماس در بیروت در گفت‌وگو با فارس:
پیروزی انقلاب ایران تحول بزرگی در منطقه ایجاد کرد

  نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیروت، پیروزی انقلاب ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره) را نقطه روشنی در تاریخ امت اسلامی خواند و گفت: انقلاب اسلامی ایران ثابت کرد که ملت‌ها توان پیروزی و به سرانجام رساندن انقلاب‌های خود را دارند.

خبرگزاری فارس: پیروزی انقلاب ایران تحول بزرگی در منطقه ایجاد کرد

"اسامه حمدان" از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در گفت‌وگو با خبرنگار بین‌الملل فارس با تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به ملت ایران گفت: بی شک پیروزی انقلاب ملت ایران و همچنین سالروز این پیروزی یک مناسبت با سعادتی برای همه مسلمانان و آزادگان جهان به شمار می‌رود.

 

وی با بیان اینکه پیروزی انقلاب ملت ایران بر رژیم نزدیک به آمریکا و رژیم صهیونیستی،‌ حلاوت و شیرینی این پیروزی را صد چندان کرده است، افزود: رژیم شاهنشاهی همپیمان با استکبار جهانی که از بهانه‌ای برای به ذلت نشاندن ملت ایران دریغ نمی کرد و همواره سعی داشت وفاداری خود را به واشنگتن و صهیونیسم ثابت کند؛ در نهایت در برابر موج عظیم جنبش مردمی کاملا از درون فرو پاشید.

 

نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیروت پیروزی انقلاب ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره) را نقطه روشنی در تاریخ امت اسلامی خواند و افزود: انقلاب اسلامی ایران ثابت  کرد که ملت‌ها توان پیروزی و به سرانجام رساندن انقلاب‌های خود را دارند.

 

وی پیروزی جانفشانی‌ها در مقابل دستگاه‌های طاغوتی را یکی از درس‌های انقلاب اسلامی ملت ایران برشمرد و  تصریح کرد: انقلاب ملت ایران ثابت کرد که اراده ملت‌هادر صورتی ایستادگی و غلبه بر ترس بر ابزار آلات نظامی پیروز می‌شود و در نهایت طاغوتیان چاره‌ای جز سر فرود آوردن در مقابل عزم و اراده ملت‌ها نخواهند داشت و از عرش به فرش خواهند نشست.

 

حمدان با بیان اینکه ملت ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی آرمان فلسطین را در صدر اولویت‌های سیاست‌ خارجی خود قرار داد، به موضوع تبدیل سفارت رژیم صهیونیستی به سفارت فلسطین در تهران پرداخت و نظام جمهوری اسلامی ایران را نظام نوینی در سیاست خواند.

 

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران الگوی جدیدی در سیاست داخلی و خارجی به جهانیان ارائه داد، گفت: تهران پس از پیروزی انقلاب قضایای مهم امت اسلامی بویژه آرمان فلسطین را بر عهده گرفت و به وزنه بسیار مهمی در محور مقاومت تبدیل شد و از این طریق توانست بسیاری از معادلات را بر هم بزند.

 

حمدان پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تحول بزرگی در منطقه خاورمیانه خواند و  تاکید کرد: نتایج انقلاب ایران را امروزه در پیروزی‌های مقاومت اسلامی فلسطین و لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی می‌بینیم.

 

وی یادآور شد که روند جمهوری اسلامی که از بیش از سه دهه گذشته آغاز شده است، افق و چشم انداز روشنی فرا روی خود دارد و ابراز امیدواری کرد که تحولات اخیر منطقه سرعت زوال و نابودی دشمن صهیونیستی را بیش از پیش بیشتر کند.


 

آغاز راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن در تهران و بیش از 5000 شهر، بخش و روستا
جشن بزرگ ۳۳ سالگی انقلاب اسلامی در عصر بیداری اسلامی- 2
آغاز راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن در تهران و بیش از 5000 شهر، بخش و روستا

 راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن دقایقی پیش در تهران و همزمان در بیش ار ۱۰۰۰ بخش، شهر و شهرستان و ۴۰۰۰ روستای کشور ‌آغاز شد.

خبرگزاری فارس: آغاز راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن در تهران و بیش از 5000 شهر، بخش و روستا

  راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن همزمان با سی و سومین سالروز پیروزی انقلاب ‌اسلامی ایران دقایقی پیش در تهران و همزمان در بیش ار ۱۰۰۰ بخش، شهر و شهرستان و ۴۰۰۰ روستای کشور ‌آغاز شد.

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور و اسماعیل هنیه نخست‌وزیر دولت قانونی فلسطین سخنرانان ویژه مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در میدان آزادی هستند.

مسیرهای راهپیمایی 22 بهمن در تهران که از سوی ستاد مرکزی دهه فجر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام شد‌ه است،  به شرح ذیل است:

 

مسیر شماره یک: مسجد امام حسین (ع)، میدان امام حسین (ع)، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

 

مسیر شماره دو: مسجد جامع ابوذر، میدان ابوذر، خیابان ابوذر، خیابان شهید آیت‌الله سعیدی، میدان بزرگ آزادی.

 

مسیر شماره سه: مسجد امام هادی(ع)، خیابان شهید حیدری، میدان معلم، خیابان تختی، خیابان شهید آیت‌الله سعیدی، میدان بزرگ آزادی.

 

مسیر شماره چهار: مسجد دارالسلام، میدان منیریه، خیابان شهید معیری، خیابان کارگر، میدان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

 

مسیر شماره پنج: مسجد الجواد، میدان هفتم تیر، خیابان شهید آیت‌الله دکتر مفتح، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

 

مسیر شماره شش: مسجد حضرت امیر(ع)، خیابان کارگر شمالی، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

 

مسیر شماره هفت: مسجد المهدی(عج)، خیابان ستارخان، خیابان شادمهر، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

 

مسیر شماره هشت: مسجد حضرت ابوالفضل(ع)، خیابان ستارخان، میدان توحید، خیابان توحید، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

 

مسیر شماره نه: مسجد امام سجاد(ع)، خیابان آیت‌الله اشرفی اصفهانی، فلکه دوم صادقیه، خیابان محمدعلی جناح، میدان بزرگ آزادی.

 

مسیر شماره ده : مسجد امام جعفر صادق(ع)، فلکه دوم صادقیه، خیابان محمدعلی جناح، میدان بزرگ آزادی.

 


 

 
جبهه مردمی اصلاحات در راهپیمایی پرشکوه 22 بهمن حضور پیدا می کند

 

 رئیس جبهه مردمی اصلاحات از آحاد مردم شریف،احزاب و گروه‌ها دعوت کرد که برای پشتیبانی از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه و ادامه راه انقلاب اسلامی در راهپیمایی 22بهمن حضور بهم رسانند.

حجت‌الاسلام محمد زارع فومنی، رئیس جبهه مردمی اصلاحات که چندی پیش در عرصه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی  اعلام حضور کرد،  گفت که لیست جبهه مردمی اصلاحات توانسته‌ است کاندیداهای خوبی را در لیست خود جذب کند و اوایل هفته آینده لیست رسمی خود را در تهران و سراسر کشور منتشر خواهد کرد.alt

وی گفت: ما از همه گروه‌های معتدل، مستقل و اصلاح‌طلبان معتقد به ولایت و پایبند به چهارچوب‌های نظام جمهوری اسلامی ایران در لیست خود قرار خواهیم داد و در این زمینه رایزنی‌ها ادامه دارد.

رئیس جبهه مردمی اصلاحات ادامه داد: ما با حدود 300 نفر از افراد رایزنی کرده‌ایم و گروه‌های مختلف نیز آمادگی خود را برای پیوستن به ما اعلام کرده‌اند.

زارع فومنی گفت: هرچند ما در این روزها تحت فشار برخی از طیف‌های تندروی اصلاح‌طلب هستیم اما با این وجود در صحنه انتخابات با قدرت حاضر خواهیم شد چرا که معتقدیم اصلاح‌طلبان خط امام و معتقد به ولایت باید در خدمت کشور و مردم خود باشند، بنابراین هیچ توجهی به سخنان این مدعیان نداریم.

وی در ادامه با اشاره به در پیش بودن راهپیمایی22بهمن به سخنان امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب همواره تأکید داشتند که مردم در راهپیمایی 22بهمن در صحنه حاضر باشند، ما نیز معتقدیم که مردم همچون همیشه طبق رهنمود مقام عظمای ولایت فقیه

تاریخ: شنبه 22 بهمن 1390برچسب:,
ارسال توسط arman

سی و سه سالگی انقلاب اسلامی

 

 

 

22 بهمن...

22 بهمن امسال را همچون 22 بهمن سال گذشته و پر افتحار تر از هر زمان دیگری برگزار خواهیم کرد تا افکار فتنه گون سران فتنه برای تحرکات بهدی در نطفه خشکانده شود.

امت حزب الله همیشه در صحنه بار دیگر پاسخ دندان شکنی به فتنه گران لجنی خواهد داد و خواهند دید که با تحریکات گوشه و کنار خود هرگز بجایی نرسیده و نخواهند رسید.

 

 

 

 


 

بیست و دوم بهمن ماه 13۹۰

 


جشن پیروزی


روز هر ایرانی


روز من و تو


 


 


 


 

 


 


http://mohammadrezaabbasloo.persiangig.com/Copy%20of%2022%20bahman.jpg


 


 

فراخوان عمومی برای راهپیمایی ۲۲ بهمن


 

http://www.mim.gov.ir/parameters/mim.gov/modules/admin_news/store_folder/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%864.jpg


در آستانه فرارسیدن سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

 عموم ملت شهیدپرور و همیشه در صحنه ایران اسلامی

با حضور پرشور و حماسی خود

در راهپیمایی سراسری روز شنبه ‌٢٢/١١/١٣۹۰

یوم‌الله بیست و دوم بهمن،

ضمن تجدید بیعتی دوباره با انقلاب اسلامی و نظام اسلامی

برخاسته از آرمان‌های والای امام و شهدا

بار دیگر همبستگی و عشق به ارزش‌های الهی را

در مقابل دیدگان حیرت‌زده جهانیان به نمایش می گذارد.

 

رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات 761 محکوم موافقت کردند

 
در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب و میلاد پیامبراعظم(ص)؛
رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات 761 محکوم موافقت کردند

  مقام معظم رهبری با عفو و تخفیف مجازات هفتصد و شصت و یک نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

خبرگزاری فارس: رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات 761 محکوم موافقت کردند

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در آستانه سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و میلاد با سعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص)، رهبر معظم انقلاب اسلامی با عفو و تخفیف مجازات هفتصد و شصت و یک نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

 

آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و میلاد پیامبر اعظم(ص) طی نامه ای به رهبر انقلاب اسلامی پیشنهاد عفو و تخفیف مجازات 761 نفر از محکومان را که در کمیسیون مربوط واجد شرایط لازم تشخیص داده شده‌اند ارائه کرده بود، که مورد موافقت مقام معظّم رهبری قرار گرفت.

 

ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن حضور در انتخابات را فریاد می‌زند

 

خبرگزاری فارس: قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: امتحان بزرگ پیش روی ملت عزیز ایران، برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی است، لذا ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن آمادگی خود را برای حضور در انتخابات فریاد می زند..

خبرگزاری فارس: ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن حضور در انتخابات را فریاد می‌زند
گزارش تصويري مرتبط

-------------------------------

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، نشست خبری اصغر آب خضر قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در آستانه راهپیمایی 22 بهمن با حضور رسانه های داخلی و بین المللی پیش از ظهر امروز در محل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.

آب خضر در این نشست خبری اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۱۳۵۷، به واقع انفجار نوری بود که در ایران و منطقه به حقیقت پیوست.

وی گفت: فریاد عدالت‌طلبی، اسلام‌خواهی و آزادگی ملت ایران به رهبری بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) که از نیمه خرداد ۱۳۴۲ آغاز شده بود، در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به ثمر نشست و نظام جمهوری اسلامی در سرزمین ایران مستقر شد.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی  ادامه داد: بزرگداشت این ایام‌الله به ویژه گرامیداشت یوم‌الله ۲۲ بهمن، در حقیقت فرصتی دوباره است تا ملت سرافراز ایران به عنوان صاحب واقعی و عاشقان انقلاب اسلامی دیگر بار، عشق و علاقه و محبت و ارادت خود را نسبت به این ودیعه الهی پاس دارند.

آب خضر بیان داشت: همان‌گونه که در سه دهه گذشته به اثبات  رسیده، این بار نیز ملت فهیم و با بصیرت ایران، ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ را به برگ زرینی دیگر در تاریخ پر افتخار ایران اسلامی تبدیل خواهند کرد و این بار نیز بانشاط‌تر، مقتدرتر، امیدوارتر از همیشه، به افق‌های آینده به ویژه به حرکت‌های اسلام‌خواهی و بیداری اسلامی ملت‌های منطقه چشم امید دارد.

وی خاطرنشان کرد: امسال نیز باشکوه‌تر، پرشور‌تر از سال‌های قبل، با حضوری انقلابی، پاسخ دندان‌شکنی به دشمنان قسم‌خورده این مرز و بوم به ویژه به آمریکای مستکبر و کشورهای اروپایی که کورکورانه دنباله‌روی استکبار جهانی شده‌اند، داده خواهد شد.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تاکید کرد: ۲۲ بهمن امسال، بار دیگر نمایش اقتدار ملی بیش از ۷۰ میلیون مردم ایران است. ۲۲ بهمن، روز ایستادگی و دفاع از آرمان‌های شهیدان سرفراز و ایثارگران سال‌های دفاع مقدس و ارزش‌های انقلاب اسلامی خواهد بود.

آب خضر افزود: ۲۲ بهمن، تجدید بیعت دوباره ملت ایران با آرمان‌های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای است. ۲۲ بهمن باز هم فریاد «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» و شکست هیمنه ابرقدرت‌ها رقم خواهد خورد.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه سخنان خود به تبیین  ویژگی‌های ۲۲ بهمن ۱۳۹۰پرداخت و اظهار داشت: مراسم بزرگداشت ۲۲ بهمن امسال، چند ویژگی خاص دارد؛ ویژگی اول آنکه دهه فجر انقلاب اسلامی و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پس از هست سال از ماه‌های محرم و صفر خارج شده و با ورود به ماه مبارک ربیع، میلات پیامبر عظیم‌الشأن اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص) و میلاد پربرکت امام جعفر(ع) و هفته وحدت را به عنوان برکت این دهه پذیرفته و عموم برنامه‌های امسال به سمت شور و شعف و شادمانی ملت همراه است.

آب خضر ادامه داد: ویژگی دوم ،تقارن اولین سالگرد سقوط دیکتاتوری حسنی مبارک و پیروزی انقلاب مردم مصربا ظهور بیداری اسلامی در کشورهای منطقه و سرنگونی دیکتاتور مصر، حسنی مبارک در ۲۲ بهمن ۱۳۸۹است.

وی اضافه کرد: امسال سالگرد سرنگونی آن دیکتاتور  مقارن با ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ بوده و شاهد سرنگونی سه دیکتاتور دیگر منطقه در فاصله دو فجر پیروزی بوده‌ایم. به همین مناسب، شعار دهه فجر امسال با عنوان «انقلاب اسلامی سرآغاز بیداری اسلامی» نامگذاری شده و ویژه برنامه‌هایی در این دهه برگزار شده و خواهد شد.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ویژگی سوم را "در پیش بودن انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی" دانست و تاکید کرد: امتحان بزرگ پیش روی ملت عزیز ایران، برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی است، به همین جهت در ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ با حضور حماسی ملت ایران در راهپیمایی باشکو، آمادگی و عزم ملت در ایجاد حماسه‌ای ماندگار و حضور حداکثری در روز انتخابات را فریاد خواهند کرد.

آب خضر ویژگی چهارم را «تجلیل از شهدای علم و فناوری» عنوان کرد و کفت: در آستانه برپایی سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد حرکت ناجوانمرده‌ در ترور یکی دیگر از اژجوانان غیور و دانشمند هسته‌ای، شهید مصطفی احمدی روشن به دست عوامل استکبار جهانی بوده‌ایم. امسال نیز تجلیل از شهدای علم و فناوری، شهیدان والامقام "علیمحمدی"، "شهریاری"، "رضایی‌نژاد"، "احمدی روشن" و همچنین شهید عزیز سردار حسن تهرانی مدم و یادکرد شهیدان، زمزمه ملت شریف ایران به همراه تصاویرشان در ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ است.

 

برنامه‌های مراسم ویژه میدان آزادی در یوم الله 22 بهمن اعلام شد

 

خبرگزاری فارس: قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برنامه‌های مراسم ویژه میدان آزادی تهران در یوم الله 22 بهمن را اعلام کرد.

خبرگزاری فارس: برنامه‌های مراسم ویژه میدان آزادی در یوم الله 22 بهمن اعلام شد

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، برنامه‌های مراسم ویژه میدان آزادی تهران در یوم الله 22 بهمن طی یک نشست خبری در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام شد.

 

بر اساس اعلام اصغر آب خضر ، مراسم رسمی یوم‌الله ۲۲ بهمن در میدان آزادی، رأس ساعت ۱۰ صبح با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط یکی از قاریان ممتاز بین‌المللی و اجرای سرود رسمی جمهوری اسلامی ایران و با حضور خانواده معظم شهیدان، ایثارگران، جانبازان و مردم فهیم و همیشه در صحنه و مسئولین لشکری و کشوری، سفرا، کارداران و وابستگان نظامی کشورهای خارجی مقیم و میهمانان خارجی به ویژه جوانان کشورهای بیداری اسلامی و علما و شخصیتهای فرهیخته، فرهنگی، سیاسی کشورهای اسلامی در تهران آغاز خواهد شد.

 

وی افزود:ویژه برنامه‌های میدان آزادی تهران عبارتند از: سقوط چتربازان نیروهای مسلح و انجام عملیات نمایشی هوایی، اجرای سرود توسط رزم‌نوازان دژبان ارتش جمهوری اسلامی ایران، اجرای سرود توسط گروه سرود ۲۲ هزار نفری جوانان دانش‌آموز، قرائت قطعنامه سراسری یوم‌الله ۲۲ بهمن ۱۳۹۰.

 

به گفته آب خضر علاوه بر این سخنرانی اسماعیل هنیه نخست‌وزیر منتخب مردم فلسطین در غزه به عنوان میهمان ویژه مراسم جزو برنامه‌های ویژه در میدان آزادی است.

 

گفتنی است که سخنران مراسم یوم الله 22 بهمن محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری اسلامی ایران است.

 

همچنین مراسم گلباران مردم توسط بالگردهای ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود.

 

 


حضور با شکوه در راهپیمایی 22 بهمن مشتی کوبنده بر چهره استکبار است

 

خبرگزاری فارس: سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان در بیانیه‌ای تاکید کرد: حضور با شکوه در راهپیمایی 22 بهمن مشتی کوبنده بر چهره پر تزویر استکبار و تجدید میثاقی مجدد با نایب امام زمان، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای عزیز و آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی است.

خبرگزاری فارس: حضور با شکوه در راهپیمایی 22 بهمن مشتی کوبنده بر چهره استکبار است

 

به گزارش خبرگزاری فارس، سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان به مناسبت 22 بهمن بیانیه‌ای صادر کرده که متن کامل آن در ذیل آمده است.

 

در اهتزاز باد پرچم عزت ملتی که ایمان زینت بخش پیشانی بند اراده آنان، بصیرت و معرفت روزانه نشانه گیری سلاح استواری و مقاومتشان و شهادت و اشتیاق به لقاء حق زیبنده دل‌های مؤمنشان گردیده است. خوار باد دشمنی که دستار فریب بر سر و آوای خدعه بر لب، هر صبح و شام در کمین نشسته تا اراده‌ای را بلغزاند و غافلی را به اردوگاه خفّاشان شب پرست و دل آلودگان خالی از معنا و معرفت بکشاند.

 

سرافرازی همواره قرین اراده و عزم مردان و زنانی است که جامعه سخت کوشی برتن دارند و چراغ بصیرتشان پیوسته روشن افزای طریقت وصال و محراب معرفت و اتکالشان می‌باشد. پرفروغ باد جلوه‌های منوری که شما فرهنگیانِ معروف فرشتگان مقرب الهی بر تارک حیات ملت ما می بخشد و شما دانش آموزانی که چشمه های خروش و جوشش و اشتیاق و ایمان در دل های پاکتان رونق بخش تلاش تعالی جویانه ملت بزرگ ماست.

 

سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان در آستانه سی و چهارمین بهار آزادی و سرافرازی با تبریک میلاد با سعادت پیامبر اعظم ( ص) و ابراز امیدواری بمناسبت این ایام خجسته برای توجهات عمیق تر به اتکال قلوب ملت بزرگ و مؤمن ایران به نصرت الهی و عنایت حضرت صاحب الزمان ( عج) به نمایندگی از میلیون ها فرهنگی و دانش آموز بسیجی اعلام می دارد:

 

اکنون پس از 33 سال از پیروزی انقلاب اسلامی با نثار هزاران شهید و جانباز و به پشتوانه ملتی ایثارگر و شجاع که اوج  مقاومت و پایداری خود را در صحنه های متعدد رویارویی با دشمن خصم زبون به اثبات رسانده اند، این انقلاب به دست با کفایت رهبری فهیم، حکیم و فرزانه است که بارها ایمان وتقوا، صداقت و خلوص، علم و عمل و ایمان و تدبیر او کشتی عظیم  انقلاب اسلامی را از گذرگاه های سخت و دشوار عبور داده تا به سر مقصد منظور برساند بر این اساس حضور با شکوه در راهپیمایی 22 بهمن مشتی کوبنده بر چهره پر تزویر استکبار و تجدید میثاقی مجدد با نایب امام زمان، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای عزیز و آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی است.

 

پیشتازی ملت بزرگ ایران اسلامی در قیام شکوهمندشان بر علیه سلطه جهانی چپاولگران لیبرالیزم و صهیونیسم جنایتکار که با درایت و قاطعیت رهبری خردمندانه حضرت امام خمینی (ره) و خلف صالحشان امام خامنه ای (مدظله العالی) و وفاداری و بصیرت امت حقیقت جو محقق گشته است همچنان تا اضمحلال نظام سلطه ادامه خواهد داشت.

 

راهپیمایی 22 بهمن 90 که توأم با شرایط خاص جهانی؛ بیداری ملت های مسلمان و مستضعفان دنیا علیه نظام سرمایه داری و سلطه جهانی از یک سو و تلاش و تبلیغات و توطئه چینی عوامل و بازیگران بازیچه صحنه گردانان چپاول از سوی دیگر، برگزار می شود از اهمیت مضاعفی نسبت به سال های گذشته برخوردار می باشد که آثار حضور ملت بزرگ ما را نیز در قبال موفقیت ملت های بپا خاسته و ناکامی دشمنان حیله گر، گسترده تر و عمیق تر به ارمغان خواهد آورد.

 

در دهه چهارم پس از انقلاب اسلامی که با عنوان دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری شده است، وحدت و یکپارچگی و انسجام ملی را می طلبد تا با تأسی به شهدای عزیز انقلاب اسلامی و تکریم جانبازان و ایثارگران و همه ی کسانی که بدون چشم داشت در کمال تواضع در خدمت انقلاب اسلامی بوده اند، همه با هم تحت رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تلاش نمائیم و قله های رفیع علم و دانش و پیشرفت را همراه با عدالت اسلامی تسخیر  و مدال زرین دیگری بر تارک نظام مبتنی بر آموزه های دینی نمایان کنیم.

 

به فضل الهی امید آن داریم که حضور شاداب و روحیه بخش در راهپیمایی 22 بهمن سرآغاز پرشوری باشد که مردم بصیر ایران اسلامی بار دیگر در انتخابات مجلس شورای اسلامی عمق درکشان را از شرایط ملی و بین المللی نشان بدهند و عزم و اراده خود را در ادامه راه و آرمان های امام راحل عظیم الشان دگر باره به رخ جهانیان بکشانند و دشمن پر آوازه ی تو خالی را مجبور به ندامت و پشیمانی نمایند.

 

راهپیمایی عظیم 22 بهمن خنثی‌کننده تهدیدات داخلی و خارجی است

 

خبرگزاری فارس: راهپیمایی عظیم 22 بهمن خنثی‌کننده تهدیدات داخلی و خارجی است

 

 

هامون به نقل از خبرگزاری فارس:

متن این بیانیه به شرح زیر است:

یوم‌الله 22 بهمن تجلی وعده الهی در خصوص پیروزی مستضعفین بر مستکبرین و سرآغاز دوران جدیدی در تاریخ اسلام و حیات ملت مظلوم و مسلمان ایران است.

این روز بزرگ که آن را می‌توان روز احیای اسلام ناب محمدی(ص) و لیله القدر انقلاب اسلامی نامید، فرصتی گرانبها برای بازخوانی بزرگ‌ترین حماسه تاریخ ملت ایران و تجدید عهد و پیمان با آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی است.

انقلاب اسلامی ایران را می‌توان مولود فرهنگ ناب اسلامی و مکتب جهاد و شهادت دانست، رویدادی که ندای بازگشت به ریشه‌ها، معنویت و عدالت‌خواهی، ظلم‌ستیزی و استقلال طلبی را در جهان برانگیخت.امروزه جهان شاهد است آرمانهایی که ملت ایران طی چهاردهه گذشته منادی آن بوده است؛ به منبع الهام بخش بیداری اسلامی در ملل خاورمیانه بدل شده است و می‌رود که پایه گذار خاورمیانه‌ای اسلامی، مستقل و آزاد باشد.

امروز در حالی به استقبال سی و سومین سالروز پیروزی انقلابمان می‌رویم که نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه هدایت رهبر معظم انقلاب اسلامی و حضور ملت شریف ایران اسلامی، در اوج شکوفایی و خودباوری قرار دارد. هنگامی که با شاخص آرمانهای انقلاب اسلامی به مسیر طی شده نگاه می‌کنیم،علیرغم برخی چالشهای  سال های اخیر می‌توان با قاطعیت از کارنامه درخشان انقلاب و نظام دفاع کرد. همین مسئله موجب شده است که دشمنان این انقلاب و نظام نیز بر حجم تهدیدات خود بیفزایند و با تشدید تحریم به گمان خود در پی وادار کردن نظام اسلامی و ملت ایران به تسلیم و سازش باشند. در چنین شرایطی یگانه راه غلبه ملت ایران بر توطئه‌های دشمنان تکیه بر همان وحدت کلمه‌ای است که توصیه همیشگی امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است.

راهپیمایی عظیم 22 بهمن می‌تواند به عنوان تجلی بارز وحدت و همدلی ملت ایران، خنثی کننده تمام تهدیدات داخلی و خارجی باشد.

جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی با تبریک فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمنداسلامی ایران، ملت عزیزمان را به خلق حماسه‌هایی دیگر در دفاع از آرمانها و ارزشهای انقلاب و نظام اسلامی فرا می‌خواند. راهپیمایی عظیم 22 بهمن و انتخابات مهم و سرنوشت ساز نهمین دوره مجلس شورای اسلامی دو عرصه‌ای هستند که می‌توانند با حضور و مشارکت عظیم مردمی به حماسه‌هایی دیگر در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی تبدیل شوند و زمینه تحقق اولویت اساسی و محوری امروز جامعه ما یعنی پیشرفت و عدالت بر مدار اصول و ارزشها را هموارتر کنند. در این میان وظیفه همگان به ویژه نخبگان و فعالان سیاسی آن است با مراجعه‌ای دائمی به آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی، نقش خود را در حرکت پیش رونده انقلاب و نظام ایفا کنند. ارزشگرایی، درک ضرورتهای کنونی حرکت انقلاب، پرهیز از سیاست‌زدگی و اخلاق‌مداری را می‌توان چارچوب‌هایی دانست که ایفای نقش موثر نخبگان و فعالان سیاسی در قالب آنها تحقق خواهد یافت.

در آستانه سی و سومین بهار آزادی یاد و خاطره رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را گرامی می‌داریم و از خداوند متعال می‌خواهیم تا ملت ایران را همواره قدردان نعمت امامت و پاسدار حریم ولایت قرار دهد. همچنین گرامی می‌داریم یاد و خاطره پرستوهای خونین بالی را که بهارآوران مظلوم و بی‌ادعای این سرزمین بودند. در این ایام مقدس بر ارواح مطهر همه شهیدان بزرگوار انقلاب اسلامی درود می‌فرستیم و با آنها پیمان می‌بندیم که با تاسی به فرهنگ و روحیه جهادی تا آخرین توان در جهت تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی بکوشیم


 
 

 "22 بهمن‌ماه امسال  روز تجلی اتحاد ملی و انسجام اسلامی و وحدت اقشار مردم با گرایش‌های مختلف سیاسی و سلایق متفاوت است که حول محور ولایت فقیه، برای حفظ "استقلال، ‌آزادی و جمهوری اسلامی" در حرکت و تکاپو است."


 

"اینک با ورود به دهه چهارم از حیات پربرکت و طیبه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران "دهه پیشرفت و عدالت" و در سی و دومین سالگرد فجر پیروزی، پیام انقلاب اسلامی ایران در گوش میلیون‌ها آزاده حقیقت‌جو در سرتاسر گیتی طنین‌انداز می‌شود."


 

****


 

"22 بهمن‌ماه، روز حرکت در رودخانه جوشان و توفنده وحدت و پیوستن به اقیانوس بی‌کران اراده و اقتدار ملی است و فرصتی برای سنجش حرکت انقلاب اسلامی و هموار کردن مسیر آن در جهت نیل به اهداف والای اسلامی - انسانی است."

"22 بهمن‌ماه نقطه عطفی در دفتر قطور خاطرات و افتخارات ملت آگاه ایران است که در بسیج تمامی نیروها و ظرفیت‌های انقلاب اسلامی نقش بسزایی دارد."


فراخوان ملت براي حضور در راهپيمايي 22 بهمن

شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي اعلام كرد:
فراخوان ملت براي حضور در راهپيمايي 22 بهمن
جام جم آنلاين: ستاد مركزی دهه فجر انقلاب اسلامی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای ضمن بزرگداشت سی و سومین سالگرد پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی، از آحاد ملت ایران برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت به عمل آورد.

 در این اطلاعیه آمده است :اینك كه با آغاز دهه‌ چهارم از حیات پربركت و طیبه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، 'دهه‌ پیشرفت و عدالت '، و در سی و سومین سالگرد فجر پیروزی انقلاب اسلامی ، پیام انقلاب اسلامی ایران در گوش میلیون‌ها آزادهِ حقیقت‌جو سرتاسر گیتی طنین‌انداز شده و انعكاس آن در میان ملت‌های مسلمان و كشورهای منطقه خاورمیانه ( مصر ، لبنان ، یمن ، فلسطین و ... ) لرزه‌ای بزرگ بر اندام نحیف استكبارجهانی انداخته است، ملت شریف ایران با حضور در همایشی بزرگ و به یادمانی افتخار دیگری را رقم خواهد زد.

پیروزی انقلاب اسلامی در ایران ، ملت ما را به یك ملت آگاه و سیاسي در سطح جهان بدل ساخت و به عنوان مدل حكومتی برتر و الگویی بی‌بدیل در نظام‌های سیاسی مطرح جهانی معرفی كرد.

در پایان این اطلاعیه آمده است :ستاد مركزی دهه فجرانقلاب اسلامی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بار دیگر از امت همیشه در صحنه و بیدار ایران اسلامی، همه گروه‌ها، جریان‌ها، احزاب سیاسی و آحاد، اقشار و اصناف مردم شریف، وفادار و انقلابی با تمامی سلایق و گرایش‌‌هایی سیاسی كه در مسیر پیشرفت و عدالت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برمی‌دارند، می‌خواهد تا با حضور حماسی، آگاهانه، انقلابی، پرشور و گسترده خود در صفوفی متحد و یكپارچه با بانگ رسای 'الله اكبر'و 'مرگ بر آمریكا' و 'مرگ بر اسرائیل' در راهپیمایی مردمی یوم‌الله 22 بهمن ماه وحدت و اقتدار ملی خود را به منصه‌ ظهور رسانده و با حضور انبوه و به موقع خود ضمن حمایت از رویش جوانه‌های قیام ملت مسلمانان منطقه ، مشت محكمی بر دهان مستكبرین جهانی و مزدوران داخلی آنها كه با چهره نفاق ، جبهه جدیدی در رویارویی با اسلام و ملت بزرگ ایران گشوده‌اند بكوبند و بار دیگر با نمایش وحدت ملی خود در راهپیمایی عظیم 22 بهمن ، دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی را رسوا و زبون سازند.

 




تاریخ: پنج شنبه 20 بهمن 1390برچسب:,
ارسال توسط arman

 

 مدیر مسئول روزنامه کیهان در برنامه «دیروز، امروز، فردا» به تحلیل بیانات تاریخی رهبر معظم انقلاب در خطبه های نمازجمعه تهران پرداخت.
مرصاد به نقل از  صراط به نقل از «خبرگزاری دانشجو»، حسین شریعتمداری در برنامه شنبه شب «دیروز، امروز، فردا» با اشاره به صحبت های مقام معظم رهبری در نماز جمعه تهران گفت: هر وقت آقا سخنانی از این دست دارند همه این احساس به آنها دست می دهد که این دیگر اوج نگاه حکیمانه و موشکافانه است ولی هر وقت صحبت های بعدی آقا پیش می آید احساس می کنند که باز هم فراز دیگری مطرح شده است.

در فرمایشات آقا حتی حروف اضافه هم اضافه نیست

وی ادامه داد: من معتقد هستم که در فرمایشات آقا حتی حروف اضافه هم اضافه نیست.

۱۰ دقیقه بعد از شروع خطبه دوم، رویترز گزارش داد که قیمت نفت چند دلار افزایش پیدا کرد

مدیر مسئول روزنامه کیهان بیان داشت: سخنرانی رهبر معظم انقلاب در نمازجمعه تهران، بازتاب های بسیار گسترده ای داشت و خیلی از بازتاب ها در همان دقایق اول سخنرانی شروع شد؛ درست ۱۰ دقیقه بعد از شروع خطبه دوم، رویترز گزارش داد که قیمت نفت چند دلار افزایش پیدا کرده است.

بیانات آقا در قدم اول شلیک به پاشنه آشیل آمریکا بود

شریعتمداری تصریح کرد: بیانات حضرت آقا در قدم اول شلیک به پاشنه آشیل آمریکا بود؛ یعنی آنجایی که فرمودند آمریکا وقتی تهدید می کند به ضررش است و وقتی دست به حمله بزند ۱۰ برابر به ضررش است که همه این ها قابل تحلیل است و شواهد موجود و اعترافات خود دشمنان هم همین را نشان می دهد.

وی ادامه داد: حضرت آقا در این سخنرانی نمونه هایی از موفقیت های ما را همراه با ویترینی از شکست های آمریکا ارائه کردند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان یادآور شدند: آقا فرمودند و اعلام کردند که ما در جنگ ۳۳ روزه و ۲۲ روزه از طرفین رژیم صهیونیستی حمایت کردیم و بعد فرموند که هیچ ابایی هم نداریم که بگوییم ما از همه کسانی که با اسرائیل در ستیز و جنگ هستند حمایت می کنیم.

شریعتمداری اظهار داشت: این نکته بسیار حساس و مهمی بود یعنی برای اولین بار بود که با این اقتدار مطرح شد.

وی ادامه داد: این برای اولین بار بود که به این شکل مطرح می شد؛ البته این به این معنی نیست که حضرت آقا پیش از این نظر دیگری ارائه کردند؛ رهبری همانطور که خودشان فرمودند چنان نیستد که در پنهان چیزی بگویند که در بیرون مغایر با آن باشد؛ ممکن است برخی از مسائل را علنی نگویند که باید هم اینظور باشد ولی این طور نیست که آن چیزی که علنی می گویند با آن چیزی که اعلام نمی کنند در تضاد باشد.

مدیر مسئول روزنامه کیهان اظهار داشت: این نکته بسیار حساس و مهمی بود یعنی برای اولین بار بود که با این اقتدار مطرح شد.

شریعتمداری گفت: من فکر می کنم مهمترین بخش در این قسمت این است که آقا ضمن اینکه خطاب به آمریکا گفتند که اگر جنگ بشود ۱۰ برابر به ضررش است نمونه هایی از پیروزی های ما را بر روی میز گذاشتند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نظام چالش هایی را که در این چند ساله با موفقیت از آن گذشته است را برای مردم تشریح کرده و جا انداخته است؟ گفت: اینکه ما در ارائه تابلویی از راهی که طی کرده ایم و عقبه های تند و نفس گیری را که با موفقیت از آن عبور کرده ایم، به مردم سنگ تمام نگذاشته ایم قابل تردید نیست ولی روند انقلاب به گونه ای بوده است که همه نسل ها با آن همراه و هم صدا بوده است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی های انقلاب ما با توجه به فرمایشات آقا این است که ما از ابتدا با نظام سلطه درگیر بوده ایم.

شریعتمداری افزود: درگیری ما با نظام سلطه دقیقا از زمانی شروع شد که ما به همت امام راحل نسخه اسلام ناب را بر کرسی حاکمیت نشاندیم؛ درست است که اگر نسخه اسلام ناب بر کرسی حاکمیت نمی نشست باز هم نسخه بود و نسخه شفابخش بود ولی در اذهان و کتاب ها.

نسخه اسلام ناب به ویزا نیازی ندارد

وی عنوان داشت: وقتی که نسخه اسلام ناب بر کرسی حاکمیت می نشیند چند اتفاق حتما می افتد چرا که اسلام یک باور است و جای باور هم در درون انسان و قلب انسان هاست.

مدیر مسئول روزنامه کیهان ادامه داد: اولین اتفاقی که می افتد این است که این نسخه به ویزا نیازی ندارد و مرزهای انقلاب فراتر از مرزهای جغرافیایی می شود و هر جا مسلمانی است و هر منطقه ای که مسلمان نشین است در معرض پیداش حرکت های مشابه قرار می گیرد که امروزه شاهد آن هستیم.

شریعتمداری بیان داشت: دومین اتفاق این است که چون اسلام ظلم ستیز است - و اساسا اسلامی که ظلم ستیز نباشد و به فقر محرومان در کنار پرخوری مرفهین بی درد تن بدهد و رضایت بدهد این اسلام نیست – بنابر این وقتی که بر کرسی حاکمیت می نشیند می خواهد که اجرا شود و در این صورت قطعا نظام سلطه در برابرش قد علم می کند که این کار کرده است.

وی خاطرنشان کرد: چند روز بعد از ۲۲ بهمن ۵۷ نگذشته بود که درگیری شروع می شود و این درگیری تا به امروز ادامه دارد همانند؛ چندین کودتای کشف شده، روییدن صدها گروه قارچ گونه، ماجرای طبس، تحریم اقتصادی، جنگ هشت ساله، جنگ نفت کش ها، بمباران مناطق مسکونی، جنگ در خلیج فارس و امروز هم انرژی هسته ای که این هم به نظر من یکی از بهانه هاست که این هم تمام بشود یک چیز دیگری شروع می شود.

درگیری ما با نظام سلطه درگیری ماهوی است

مدیر مسئول روزنامه کیهان در ادامه گفت: در ذیل فرمایشات َآقا باید ذکر شود که علت این دشمنی ها این است که درگیری ما با نظام سلطه درگیری ماهوی است یعنی ما به دلیل ماهیت مان با هم درگیر هستیم.

شریعتمداری ادامه داد: مادامی که ما در حاکمیت بر اسلام ظلم ستیز تاکید داریم و نظام سلطه هم بر خوی غارتگری خودش تاکید دارد این درگیری است مگر اینکه یکی از این دو طرف از ماهیت خودش دست بردارد یا ما باید از مبارزه با نظام سلطه دست برداریم یا به قول امام آمریکا باید از خر شیطان پایین بیاید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: متاسفانه ما رسانه های مان را در اختیار کسانی قرار داده ایم که آنها با ما هم دل نبوده اند؛ حکایت ما با آنها حکایت شتر مجنون بوده است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان افزود: چند سال قبل آقا فرمودند که من در بعضی از مطبوعات پایگاه های دشمن را می بینم از همان موقع هم وزیر دوره اصلاحات اعلام کرد که ما این پایگاه های دشمن را شناسایی کرده ایم و بزودی معرفی می کنیم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد یا قبلا حضرت امام در این خصوص می فرمودند که قلم ها را بشکنید؛ ولی موج انقلاب به گونه ای بوده است که همه اینها را زیر می گرفته است و از آن رد می شده است.

هاشمی و موسوی گفتند که اگر به عقب بر می گشتیم بعد از فتح خرمشهر جنگ را تمام می کردیم

شریعمتداری در ادامه صحبت های خود خاطرنشان کرد: مثلا در جنگ هشت ساله امام فرمودند که ما حتی از یک لحظه جنگ پشیمان نیست ولی درست زمانی که جنگ تمام شد یک عده ای آمدند و با تعدادی از مسئولان مصاحبه کردند و از آنها پرسیدند اگر شما به دوران بعد از فتح خرمشهر بر می گشتید چه می کردید؟ مصاحبه ای که کاملا حساب شده بود.

فقط آقا بودند که همانند امام فرمودند که یک لحظه از جنگ پشیمان نیستند

وی افزود: پاسخ آن زمان مسئولان همانند هاشمی رفسنجانی و موسوی و همه و همه این بود که اگر برمی گشتیم به آن زمان یک محاسبه ای می کردیم و جنگ را تمام می کردیم؛ فقط آقا بودند که فرمودند که اگر بر می گشتیم به آن موقع دقیقا همان کاری می کردیم که انجام دادیم؛ بعد از این حرکت حضرت امام در سخنانی فرمودند که من از خانواده شهدا و مردم به خاطر تحلیل های غلط این روزها عذر می خواهم.

یکی از ویژگی های اساسی انقلاب غلبه بر چالش هاست

مدیر مسئول روزنامه کیهان تاکید کرد: ماجرای برخورد رسانه ای دشمن با انقلاب و نظام از همان ابتدا بوده است منتها آنقدر انقلاب و این موج عظیم است که همه اینها را در نوردیده است چون یکی از ویژگی های اساسی انقلاب غلبه بر چالش هاست.

شریعتمداری گفت: وقتی اسلام ناب بر کرسی حاکمیت می نشیند از یک سو مرزهای جغرافیایی را در می نوردد و نظام سلطه به شکل ماهوی با ما درگیر می شود و از سوی دیگر محرمان و مستضعفان جهان به ما دل می بندند.

وی بیان داشت: برداشت من این است که آقا در صحبت های خود در خطبه های نماز جمعه اصرار داشتند که یک تابلو را ترسیم کنند یعنی اول باید بدانیم که در کدام نقطه ایستاده ایم.

دشمن اصرار دارد که ما متوجه نشویم که در چه نقطه درخشانی ایستاده ایم

مدیر مسئول روزنامه کیهان ادامه داد: یکی دو ماه قبل آقا فرمودند که این دوره درخشان ترین دوره حیات ایران است و همه شواهد هم همین را نشان می دهد ولی دشمن اصرار دارد که ما متوجه نشویم که در چه نقطه ای ایستاده ایم؛ اگر جایگاه خودمان را همانگونه که هست ببینیم نه آنگونه که برای ما ترسیم می کنند، بسیاری از مسائل حل می شود.

تحلیل دویچه وله از بوسیدن دست رهبرانقلاب توسط نصرالله

شریعتمداری یادآور شد: در جنگ ۳۳ روزه و در روز بیستم جنگ دویچه وله یک تحلیلی داشت و می گفت که وقتی سید حسن نصرالله در کنفرانس سران دست رهبر ایران را می بوسد باور نکنیم که بدون پشتوانه ایران هیچ اقدامی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: واقعیت این است که ما امروزه در بلندا ایستاده ایم که آقا هم به آن اشاره کردند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان یادآور شد: هاآرتص در سال ۲۰۰۹ در مورد جنگ های ۳۳ روزه و ۲۲ روزه می نویسد؛ در ۳۳ روز یک فاجعه ای اتفاق افتاد در ۲۲ روزه یک فاجعه دیگر، اگر همین فرمول را به کار ببریم بعدا ۱۱ روزه است و من نگرانم که این اعداد صفر و صفر شود.

نباید گول اخم ها و خنده های دشمنان را بخوریم

شریعتمداری در بخش دیگری از سخنان گفت: همان طور که آقا اشاره کردند ما نباید گول اخم ها و خنده های دشمنان را بخوریم.

وی افزود: با توجه به این موضوع می توان به دو نوع دیپلماسی اشاره کرد، اولین دیپلماسی، دیپلماسی کلاسیک هست که برای خودش پروتوکل های خاصی دارد، یعنی ما با طرف مقابل در حال مذاکره هستیم و وی می گوید و می خندد در همان حال یک یادداشت به دستش می رسد و وی بلافاصله به شما اخم می کند یعنی نه خنده وی و نه اخم وی از اعماق دلش بر نخواسته است؛ این ها اقتضای دیپلماسی عمومی است.

جمهوری اسلامی دیپلماسی عمومی را جایگزین دیپلماسی کلاسیک کرد

مدیر مسئول روزنامه کیهان بیان داشت: کاری که جمهوری اسلامی کرد این بود که به جای آن دیپلماسی، به سوی دیپلماسی عمومی آمد یعنی به جای این که با دیپلمات ها حرف بزند با مردم حرف زد البته این طرح حضرت امام بود.

واشنگتن پست: ملت های منطقه در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار دارند

شریعتمداری در ادامه گفت: واشنگتن پست تحلیل دقیقی کرده و می گوید مشکل ما در منطقه این است که همه ارتباط مان با دولت ها و حاکمان بوده و تا به امروز با مردم سرکار نداشتیم؛ جمهوری اسلامی برعکس ما با مردم سر کار داشت حالا اتفاقی که افتاده این است که این دولت ها نیستند که در خاورمیانه حرف اول را می زنند بلکه این مردم هستند؛ برای همین در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار دارند.

وی افزود: برداشت من از صحبت های آقا در خطبه های نماز جمعه این است که نباید در پیچ و خم دیپلماسی کلاسیک محصور بمانیم بلکه باید با توده های مردم ارتباط بگیریم؛ همان طور که حضرت امام می فرمودند که دنیا تشنه اسلام ناب محمدی است.

آمریکایی ها در پیام خود تقلب می کنند

مدیر مسئول روزنامه کیهان تاکید کرد: فرق ما با آمریکایی ها و دشمنان این است که ما پیامی داریم که مخاطبان زیادی دارد آنها چون پیام شان مخاطبی ندارد در پیام خود تقلب می کنند.

سوال چالش برانگیز هانتینگتون از اوباما

شریعتمداری در پایان سخنان خود یادآور شد: هانتینگتون خطاب به اوباما گفت؛ اگر در جنگ نرم که جنگ پیام هاست ما پیشرفت داشته و جلوتر از ایران هستیم پس چرا در خاورمیانه همه علیه ما شوریده و همه نگاه شان به ایران است؟ این اساسی ترین نکته است که باید به آن توجه داشت.

 

 

اسد همایون: من با کارشناسان مسائل استراتژیک آمریکا و مراکز تحقیقات استراتژیک ایالات متحده تماس دارم. با بیشترشان که صحبت می کنم معتقد هستند که ایران حتی می تواند سلاح اتمی داشته باشد.
 
 
مرصاد به نقل از جام نیوز، "فرامرز فروزنده" مدیر تلویزیون ماهواره ای اندیشه چهارشنبه اول فوریه (12بهمن) در مصاحبه تلفنی با "اسد همایون" (آگاه سیاسی) این پرسش را مطرح کرد که «افرادی مانند "امیرعباس فخرآور" -دبیرکل گروهک موسوم به کنفرانس دانشجویان ایرانی- هم راستا با تهدیدهای اسرائیل، به تل آویو رفته و مذاکراتی با اسرائیلی ها کرده اند. اصلا شأن نزول این سیاستمداران مورد الطاف وزارت خارجه آمریکا چیست؟ اینها از کجا پیدا می شوند و مأموریتشان چیست؟»
اسد همایون با اشاره به بی تأثیری این عناصر اظهار داشت: «به نظر من اینها با پول خارجی تغذیه می شوند. اینها قدرت اصلی نیستند بلکه قدرت اصلی در داخل ایران است. هیچ قدرت و سازمان و تشکلی در بیرون از ایران وجود ندارد که کاری از دستش بربیاید.»
وی در مورد احتمال برخورد نظامی آمریکا با ایران به بهانه فعالیت های هسته ای گفت: «من با کارشناسان مسائل استراتژیک آمریکا و مراکز تحقیقات استراتژیک ایالات متحده تماس دارم. با بیشترشان که صحبت می کنم معتقد هستند که ایران حتی می تواند سلاح اتمی داشته باشد. به اعتقاد آن ها هرگونه برخورد با ایران هزینه های زیادی به آمریکا تحمیل می کند و مانند حمله به عراق، همانطور که آن حرکت نتیجه ای برای آمریکا نداشت، جنگ با ایران نیز نتیجه ای برای آن ها در بر نخواهد داشت.»

 

 

کسانى هم که در انتخابات رأى نمی‌آورند؛ مواظب باشند کلاهى که بر سر رأی ‌نیاورندگان سال 88 رفت، بر سر آن‌ ها نرود؛ فریب نخورند. همه‌ى کاندیداها و همه‌ هوادارانشان، خودشان را در مقابل توطئه‌ احتمالى مسئول امنیت بدانند. انتخابات را متهم نکنند؛ کسى آب به آسیاب دشمن نریزد.
 
مرصاد به نقل از جام نیوز، سایت تحلیلی تبیینی برهان05 فوریه(16 بهمن) نوشت: «مسوولان از توطئه‌ى دشمن در کار انتخابات غافل نشوند. کسانى هم که در انتخابات رأى نمی‌آورند؛ مواظب باشند کلاهى که بر سر رأی‌نیاورندگان سال 88 رفت، بر سر آن‌ها نرود؛ فریب نخورند. همه‌ى کاندیداها و همه‌ى هوادارانشان، خودشان را در مقابل توطئه‌ى احتمالى مسوول امنیت بدانند.  انتخابات را متهم نکنند؛ کسى آب به آسیاب دشمن نریزد.»
حضرت آیت الله خامنه‌ای در خطبه‌های 14 بهمن 1390 مسوولان، نامزدهای انتخاباتی، هواداران آنان و عموم آحاد جامعه را به هوشیاری در مورد توطئه‌های دشمن در جریان انتخابات پیش رو دعوت نموده و فرمودند: «مسئولان از توطئه‌ى دشمن در کار انتخابات غافل نشوند. آن کسانى هم که در انتخابات رأى نمی‌آورند، مواظب باشند آن کلاهى که بر سر رأی‌ نیاورندگان سال 88 ر فت، بر سر آنها نرود؛ فریب نخورند. همه‌ نامزدهاى انتخابات و همه‌ هوادارانشان،خودشان را در مقابل توطئه‌ى احتمالى دشمن مسوول امنیت بدانند. انتخابات را متهم نکنند؛ کسى آب به آسیاب دشمن نریزد.»
در این چارچوب بایستی نخست به چند سؤال مهم پاسخ داده شود. نخست آن‌ که کلاهی که بر سر کاندیداهای شکست خورده انتخابات 88 یا به تعبیری فتنه‌گران- رفت چه بود و این فریب استراتژیک از چه ناحیه‌ای ساخته و پرداخته شد؟
فریب استراتژیک (Strategic deception) یکی از پیچیده‌ترین ابعاد راهبردی عملیات روانی است که توسط دشمن و در سطح نخبگان و چهره‌های مؤثر -از جمله سیاسیون و ...- طراحی و اجرا می‌گردد، در طی آن با ارایه‌ی مستقیم و غیر مستقیم اطلاعات و تحلیل، به گونه‌ای برای هدف تصمیم‌سازی می‌شود که از یک سو، او خود متوجه این عملیات فریب نگردد و از سوی دیگر، گریزی از افتادن در تله نداشته باشد. در طی این عملیات، گاه شخص هدف که از چهره‌های مؤثر و مسؤولین کشور مقابل است تا آن حد پیش می‌رود که دانسته یا نادانسته علیه منافع ملی کشور خود اقدام می‌کند که این بخشی از پازلی است که توسط کشور مهاجم (فریب دهنده) پیاده و دنبال شده است.
به نظر می‌رسد هشدار رهبر فرزانه انقلاب معطوف به این تهدید جدی است که نمونه‌ی بارز آن در جریان فتنه‌ی88 به وضوح قابل رؤیت بوده است. مروری بر اسناد به دست آمده از فتنه‌گران و تحلیلی بر رویکرد رسانه‌های غربی در جریان فتنه‌ی 88 نشان می‌دهد در طی این سناریو و از چند ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری دهم، ابتدا دشمن با هدف قرار دادن سران فتنه که خود زمانی از مسئولین نظام بودند به هدایت سیاسی مستقیم و غیرمستقیم آنان از طریق اطرافیانی که مجری برنامه‌های دشمن بودند و نیز هدایت روانی و رسانه‌ای شخص آنان از طریق رسانه‌های همسو پرداخته و ذهن آنان را ساخته و پرداخته برای پذیرش یک باور متوهمانه–یعنی پیروزی قطعی در انتخابات- نموده است. در چنین شرایطی روشن است که هر نتیجه ای به جز این، غیرقابل قبول تلقی شده و آماده‌ی پیگیری سناریوهای طراحان اتاق فکر خارجی فتنه خواهد نمود.
با توجه به اهمیت این سناریوی پیچیده و نیز در پیش بودن انتخابات مجلس نهم-که دشمن امیدواری خود به آن را انکار نمی‌کند- این احتمال قوی است که مشابه این عملیات فریب در سطوح گوناگون در طراحی‌های دشمن وجود داشته باشد. با این حال، روشن است که پیچیدگی‌های طراحی دشمن ایجاب می‌نماید که پس از هربار شکست در نقشه‌ی خود تجدیدنظر کند و اساساً این خود بخشی از عملیات فریب است که هدف نبایستی بتواند برنامه‌ی فریب را پیش بینی و خنثی نماید. از این رو پیش بینی می گردد، در جریان انتخابات پیش رو عملیات فریب در سناریوهای جدید در سطوحی متفاوت و متناسب با وضع موجود دنبال گردد.
حال باید بدین پرسش پاسخ داد که قالب، سطوح و سناریوی های دشمن در عملیات فریب احتمالی چگونه خواهدبود و راهبردهای مقابله و مهار این عملیات چیست؟ با توجه به سطوح گوناگون عملیات فریب و نیز پیشینه‌ی دشمن در این نوع کنش و نیز ویژگی‌های انتخابات مجلس، چنین به نظر می‌رسد که فریب احتمالی به صورت چند لایه و در سطوح «جریان های سیاسی و گروه‌های فعال در عرصه انتخابات»، «نامزدهای انتخاباتی»، «هواداران نامزدها» و «عموم رأی دهندگان» طراحی و در دست اجرا باشد.
وجود منازعات سطحی و بی‌پایه در برخی طیف‌های سیاسی، تلاش برای تشتت بیشتر در آرا، تلاش‌های مشکوک برای نزاع بین روحانیت، رقابت های غیراخلاقی و مملو از افترا، تلاش برای بزرگ نمایی برخی امور کم‌اهمیت و در عین حال کم اهمیت جلوه دادن برخی مسایل حیاتی همه و همه می‌تواند قرائنی از تلاش‌های پیگیرانه‌ی دشمن برای فریب استراتژیک جریان‌ها و فعالان سیاسی درگیر در انتخابات در مقطع پیش از برگزاری انتخابات باشد. در مقطع اخذ رأی و پس از آن نیز با توجه به ماهیت و قالب «محلی» انتخابات مجلس هرگونه اشتباه کوچک نامزدهای ناکام می‌تواند به اشتعال منازعات قومی و گروهی در مناطق گوناگون کشور بیانجامد که با توجه به وجود سابقه ی هر چند بسیار اندک این موضوع دقت نظر بیشتر دلسوزان را می طلبد.
وجود منازعات سطحی و بی‌پایه در برخی طیف‌های سیاسی، تلاش‌های مشکوک برای نزاع بین روحانیت، رقابت های غیراخلاقی و مملو از افترا، تلاش برای بزرگ نمایی برخی امور کم‌اهمیت و در عین حال کم اهمیت جلوه دادن برخی مسایل حیاتی همه و همه می‌تواند قرائنی از تلاش‌های پیگیرانه‌ی دشمن برای فریب استراژیک جریان‌ها و فعالان سیاسی درگیر در انتخابات باشد.
آحاد جامعه و رأی دهندگان نیز از عملیات فریب دشمن مصون نیستند. تغییر مطالبات عمومی از نامزدها از مسائل راهبردی و ارزشی به سوی مسایلی با درجه اهمیت پایین تر، ایجاد هیجان کاذب در حمایت از یک نامزد خاص-مشابه آنچه در فتنه‌ی 88 روی داد- خصوصأ در مناطق تک نماینده، بی توجهی به حضور سفید و نامرئی فتنه‌گران و منحرفان و نهایتاً بروز هیجان کاذب در اعتراض به شکست نامزد مورد حمایت بخشی از سناریوهای احتمالی است که دشمن از طریق عملیات ادراکی (Cognitive operations)و عملیات روانی (Psychological Operations) دنبال خواهد نمود.
با توجه به تحلیل پیش گفته می‌توان به راهبردهای مقابله و مهار این ترفند دشمن نیز اشاره نمود. در درجه نخست، پایبندی جریان‌ها و فعالان سیاسی از طیف های گوناگون به «قانون» و راهکارهای قانونی می‌تواند مهم‌ترین مانع بر سر پیش‌برد توطئه‌ی احتمالی دشمن باشد. در جریان فتنه‌ی 88 هم اگر نامزدهای معترض مسیر اعتراض خود را در چارچوب راهکار قانونی آن پیگیری می‌نمودند، قطعا سناریوی دشمن ناکام می‌ماند. اکنون نیز فعالان این عرصه چه در مقطع رقابت انتخاباتی و چه پس از آن، قانون را فصل الخطاب خود بدانند بی‌شک چالش حادّی پدیدار نخواهد شد.
نکته‌ی قابل توجه دیگر توجه به اصول اخلاقی و منطقی در رقابت و فعالیت انتخاباتی است که هم نامزدهای انتخاباتی و هم رسانه‌های حاضر در این عرصه وظیفه‌ای حساس در این میان خواهند داشت. توجه به رفتار اخلاقی و اسلامی در رقابت‌ها و نیز منافع ملی و ارزش‌های نظام بایستی در سرلوحه‌ی اقدامات آنها باشد. نکته بسیار مهمی که می تواند الگوی خوبی از معیار سنجش صحت عمل در اختیار همه قرار دهد توصیه راهبردی امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری است و آن پرهیز از ایجاد رضایت‌مندی برای دشمن و تکمیل پازل آن می‌باشد. جریانات، فعالان و رسانه‌ها باید هوشیار باشند که هیچ‌گاه با اقدامات به ظاهر صلاح خود بخشی از سناریوی دشمن تکمیل نگردد.

 
 

 

یک تحلیلگر سیاسی در مصاحبه با راشاتودی تاکید کرد که بر طبق برخی اسناد ایران صاحب موشک‌هایی است که خاک انگلیس و فرانسه از برد آنان در امان نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، "کریس بامبری"، تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتگو با شبکه خبری راشاتودی تصریح کرد که اروپایی‌ها باید به طرح این سوال بپردازندکه چرا اروپا باید هزینه ماجراجویی‌های آمریکا و اسرائیل را در خصوص ایران بپردازد، آن هم در شرایطی که با انقباض اقتصادی مواجه است.

بنابراین گزارش، ایران اعلام کرده است که صادرات نفت خود را به برخی کشورهای مشخص اروپایی قطع می‌کند و این در حالی است که بحث در خصوص قطع صادرات انرژی به تعداد بیشتری از کشورهای اروپایی نیز ادامه دارد. این اقدام به عنوان پاسخ ایران به تحریم نفتی ایران توسط اتحادیه اروپا که قرار است از اول جولای آغاز شود، انجام خواهد شد.

به گفته بامبری، روشن است که ایران کشورهایی چون فرانسه و انگلیس را به عنوان کشورهای خاص اروپایی مورد تحریم خود مدنظر دارد و این در حالی است که ایران بر اساس برخی اسناد، صاحب موشک‌هایی است که به هر دوی این کشورها خواهد رسید.

این تحلیلگر سیاسی بر این باور است که غرب اصولا از تحریم برای آماده ساختن زمینه برای عملیات نظامی بهره می‌برد. شرایط در خلیج فارس بسیار حساس و شبیه به آن زمانی است که یک رزمناو آمریکایی، یک هواپیمای مسافربری ایرانی را هدف قرار داد. در این حادثه 290 مسافر جان سپردند و ایالات متحده نیز هرگز بخاطر آن عذرخواهی نکرد.

بامبری از مردم اروپا و آمریکا خواست که به دولت‌های خود فشار آورند تا دست از اعمال فشار بر ایران برداشته و با ایران به گفت‌وگو بنشینند، به جای آنکه به این کشور تحریم تحمیل کنند.

این تحلیلگر سیاسی هشدار داده است که تجاوز اسرائیل به ایران با پاسخ فوری ایران مواجه شده و درگیری تمام‌عیار نظامی را به یک واقعیت بدل خواهد کرد. در همین شرایط تحمیل تحریم نفتی به ایران به کشورهای اروپایی بالاخص کشورهایی چون ایتالیا و یونان که با بحران مالی مواجه‌اند، فشار وارد آورده و همچنین قیمت نفت را برای سایر کشورهای اروپایی بالا خواهد برد.

اروپایی‌ها باید از دولت‌های خود بپرسند که چرا باید اروپای بحران‌زده به جنگ تامین‌کننده نفت خود برود؟

اروپا اخیرا در پیروی از ایالات متحده تحریم‌هایی را بر ضد بخش انرژی و بانک مرکزی ایران اعمال کرده است که بسیاری از تحلیلگران آن را بر ضد منافع اروپا دانسته‌اند.


 



در ويژه نامه هاي شبكه جديد الولاده راديو نمايش «كه به مناسبت برگزاري جشنواره فجر «با عنوان» «پرانتر باز» توسط منصور ضابطيان تهيه و روي آنتن مي رود. ابتدا صداي فصلهايي از بازي بهروز وثوقي هنرپيشه فراري و فاسد در فيلم قيصر به گوش مي رسد و بعد بخشي از فيلم «ناصرالدين شاه آكتور سينما» ساخته فيلم ساز ضدانقلاب فراري محسن مخملباف.
مرصاد به نقل از کیهان: حال وهواي برنامه نيز بيشتر از آنكه مربوط به فضاي جشنواره باشد درخدمت افكار مسموم گردانندگان آن قراردارد.

از جمله اينكه دربرنامه مورخه 14/11/1390 گوينده «منصور ضابطيان» موسيقي فيلم گبه مخملباف را پخش مي كند و ضمن ياد كرد فيلمساز فراري آنرا كاري ماندگار مي خواند و در ادامه موسيقي متن خداحافظ رفيق ساخته فيلمساز ترك تابعيت كرده امير نادري مقيم آمريكا را به جاي موسيقي فيلم گوزنها پخش مي كند و در نهايت آنرا اثري مانا از اسفنديار منفردزاده(آهنگساز ضد انقلابي) معرفي مي كند. اما كار به همين جا ختم نمي شود زيرا گوينده از شنوندگان مي خواهد بهترين فيلم دوران زندگي خود را انتخاب كنند و جالب اينكه اين پيامك ها طي چند ثانيه به مقصد مي رسند!! تا گوينده باز از فيلمهاي فيلمسازان فراري ياد كند. بدين ترتيب بايد گفت اين برنامه به نام جشنواره و به كام ضد انقلاب فراري روي آنتن مي رود، زيرا بخش زيادي از وقت اين برنامه صرف تجليل از عناصر ضد انقلاب مي شود.


 



با وجود ثبت نام 700 نفر از افراد شناخته شده وابسته به جبهه اصلاحات در انتخابات، رضا خاتمي مي گويد «اصلاح طلبان در انتخابات شركت نمي كنند. حالا 4 نفر مي گويند ما اصلاح طلب هستيم و شركت مي كنيم اين به معناي حضور جريان اصلاح طلب نيست.»
مرصاد به نقل از کیهان: اين اظهارات رضا خاتمي در حالي عنوان شده كه اغلب اعضاي فراكسيون اقليت (اصلاح طلب) مجلس و از جمله رئيس اين فراكسيون (محمدرضا تابش خواهرزاده خاتمي) نامزد انتخابات شده اند. و از سوي ديگر اعلام شده اصلاح طلبان در تهران با 2 فهرست «جبهه مردم سالاري» و «خانه كارگر» حضور پيدا مي كنند. به گفته كواكبيان، اسامي 15نفر از نامزدهاي اصلاح طلب در تهران و 100نامزد ديگر در شهرهاي ديگر فعلا قطعي شده است. بنابر اظهارات كواكبيان 30 نفر ديگر منتظر اعلام نظر نهايي شوراي نگهبان هستند.
با اين حال، رضا خاتمي در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي روزگار ادعا كرده اصلاح طلبان در انتخابات حضور ندارند. هرچند كه از لفظ تحريم نيز استفاده نكرده اند و قهر هم نيستند! وي مي گويد «اصلاح طلبان هنوز انتخابات را راه مي دانند اما انتخابات واقعي را كه حداقل ها را داشته باشد. اصلاح طلبان از واژه تحريم استفاده نكرده اند و گفتند ما شركت نمي كنيم(!)... اصلاح طلبان با انتخابات قهر نيستند(!)
وي در بخش ديگري از اين گفت وگو با بيان اينكه «شما به حرف هاي آقاي مطهري نگاه كنيد. اين گفتمان گفتمان اصولگرايي نيست»، درباره احتمال حمايت از امثال علي مطهري گفت: اصلا ما وارد اين بحث نشده ايم. اينكه بياييم بگوييم كانديداي ما فلان كس است اصلا لزومي ندارد. آنها هم نيازي به حمايت ما احساس نمي كنند. اصلا بحث اينها نيست. هركس بيايد كه مثلا وضعيت ما را از فلان مرحله، فلان مرحله را ارتقا دهد ما از او تشكر مي كنيم. (روز گذشته كواكبيان اعلام كرد در حال مذاكره با برخي افراد نظير علي مطهري هستيم تا از آنها براي حضور در فهرست انتخاباتي خود دعوت كنيم).
وي با بيان اينكه «درون حاكميت كساني هستند كه مي توانند وضعيت را بهتر كنند اما متاسفانه آنها هم كنار زده شده اند»، افزود: مثلا آقاي ناطق كه مدعي اصلاح طلبي نيست يا خود آقاي هاشمي. خيلي ها هستند اما اين دو تا مثال بارز هستند. اينها آلترناتيوهاي قبل از اصلاح طلبي هستند.
در اين ميان خبرنگار از رضا خاتمي پرسيد «اگر ناطق نوري براي انتخابات رياست جمهوري سال 92 فعال شود، شما واقعا حاضر هستيد اين حمايت را بكنيد؟» كه وي پاسخ داد: من نظر شخصي را در مورد اين روند مي گويم. من تابع جريان اصلاح طلبي هستم و ممكن است خيلي از نظرات را كه قبول ندارم، بپذيرم. من مي گويم اگر عقلانيت باشد اين براي ما جريان اصلاح طلبي مهمتر از اين است كه چه كسي بيايد در آينده.
دبيركل سابق حزب (منحله) مشاركت درباره تناقض عقلانيت ادعايي با «آشوب طلبي، زد و بند با بيگانگان، مقابله با جمهوريت و اسلاميت نظام و تبديل شدن به آلت دست سلطنت طلب ها و گروهك هاي تروريستي نظير منافقين» توضيحي نداد اما درباره آشفتگي اصلاح طلبان تصريح كرد: ما در داخل با ضعف سازمان و تشكيلات روبرو هستيم.نكته دوم اينكه خيلي از اصلاح طلب ها معتقد به كار خياباني و ميتينگ و اينها - حالا به هر دليلي- نيستند. سؤال اين است كه چرا اصلاح طلبان از قدرت اجتماعي خودشان استفاده نمي كنند!
وي همچنين در قبال اين پرسش كه «اصلاح طلبان مي خواهند اين را به صورت ميتينگ خياباني ببينند يا مي توانند برنامه هايي داشته باشند كه وقتي زمينه وجود داشته باشد، طوري تعامل شود كه اينها اجرايي شود؟» مي گويد: جرياني از محافظه كاران كه الان حرف هاي اصلاح طلبي مي زنند اين آمادگي را ندارند كه با جريان اصلي اصلاحات تعامل كنند. گفتمان اصلاحات در بحث ها و مصاحبه هايي كه مي شود وجود دارند. اما اينكه بخواهيم بگوييم به عنوان يك تشكيلات بياييد اين كار را بكنيد آن كار را بكنيد نمي شود، جريان هاي اجتماعي زمان لازم دارند؛ اصلاح طلب ها هم بيكار نيستند. همين جريان انتخابات بي عملي و انفعال نيست اينها يك عمل بسيار بزرگ است. عدم شركت، ظاهرش يك كار سلبي است اما در منطق سياسي يك كار سياسي است.
رضا خاتمي در پايان اين مصاحبه گفته است: من نمي خواهم بگويم اصلاح طلبان دست بسته اند. اين نيست كه آنها برنامه هايشان را به گوش كساني كه بايدبرسانند، نرسانده اند. اين نيست.


 


سرويس سياسي-
نيروهاي امنيتي مصر 18 جوان مصري را پس از اجلاس جوانان و بيداري اسلامي به خاطر همراه داشتن كتاب و سي دي بازداشت كردند.
پايگاه خبري «المصري اليوم» در خبري فاش كرد: 18 نفر از جوانان مصري كه براي شركت در اجلاس جوانان و بيداري اسلامي به تهران رفته بودند، هنگام بازگشت از اين اجلاس در فرودگاه قاهره بازداشت شدند.
«طاهر الهاشمي» دبيركل شوراي عالي مجمع «آل البيت» در اعتراض به بازداشت فرزندش كه همراه اين گروه از جوانان بازداشت شده است، در سالن فرودگاه قاهره دست به تحصن زده است.
طاهر الهاشمي تأكيد كرده است كه تا هنگام آزادي فرزندش فرودگاه را ترك نخواهد كرد.
طاهر الهاشمي گفت، بازداشت فرزندش، ادامه تبعيض ها عليه شهروندان شيعه در مصر است، كه مانند شهروندان درجه دو با آنها تعامل مي شود.
در همين حال خبرگزاري آلمان در خبري نوشت علت بازداشت اين 18 نفر همراه داشتن كتاب و سي دي بوده است.
اين خبرگزاري تصريح كرد: منابع آگاه در فرودگاه قاهره اعلام كردند، هنگام اجراي تشريفات گمركي براي مسافران هواپيماي شركت هواپيمايي قطر كه از دوحه وارد قاهره شده بود، ماموران گمرك متوجه وجود متن ها و سي دي هايي همراه با گروه رسانه اي هفت نفره مصري شدند كه از تهران به مصر بازگشته بود. ماموران گمرك مسئولان امنيتي را از اين مسئله آگاه كردند و آنان نيز اعضاي اين گروه رسانه اي را بازداشت كردند تا از محتويات متن ها و سي دي هاي همراه آنان آگاه شوند.
اطلاعات تكميلي نشان مي دهد اين جوانان ساعتي بعد آزاد شده اند.

 


شمار كشته هاي جنگ سرما در اروپا به 260 نفر رسيد.
در حالي كه دماي هوا در برخي مناطق اروپا به 35درجه زير صفر رسيده و سرما همچنان قرباني مي گيرد، 9 كشور عضو اتحاديه اروپا در مورد افت شديد گاز وارداتي از روسيه ابراز نگراني كردند. به گزارش يورونيوز گاز وارداتي ايتاليا، اتريش و اسلواكي از روسيه دچار افت 10 تا 30درصدي شده است. كميسيون اروپا يونان، بلغارستان، مجارستان، لهستان، چك و روماني را هم در ليست كشورهايي كه از كاهش حجم گاز وارداتي از روسيه متأثر شدند قرار داده است.
از آنجايي كه گاز صادراتي روسيه به اروپا از اوكراين مي گذرد، شركت گازپروم روس در واكنش به شكوه كشورهاي اروپايي كاهش حجم گاز را متوجه اوكراين دانست و انگشت اتهام را به سوي اوكراين گرفت. اما شركت نفت و گاز اوكراين اين ادعا را رد كرده و خبر داده كه مطابق با حجم مورد قرارداد گاز روسيه را به اروپا منتقل مي كند.
گفته مي شود يكي از چند دليل عمده تعويق تحريم خريد نفت ايران در اتحاديه اروپا به 6 ماه بعد، اوضاع وخيم سوخت و انرژي در زمستان سرد اروپا بوده است.
خاطرنشان مي شود چند سال پيش به خاطر بحران قيمت نفت، زد و خوردهاي شديدي در پمپ بنزين هاي انگليس رخ داد و بي بي سي ضمن گزارش اين مطلب تصريح كرد حتي بسياري از جنازه ها روي دست صاحبان آنها مانده اند.
برخي كارشناسان و صاحب نظران معتقدند اكنون كه اروپا با انتخاب روش خصومت، به ايجاد شوك عليه ايران مي انديشد، ضرورت دارد وزارت نفت معناي «شوك» را به برخي طرف هاي اروپايي كه گويا هنوز نمي فهمند شوك يعني چه، تفهيم كند. زمستان چند سال پيش وقتي روسيه، فلكه گاز صادراتي به اروپا را براي چند روز بست، مطبوعات و سياستمداران اروپايي تأكيد كردند روسها جنگ جهاني سوم را بدون اينكه حتي گلوله اي شليك كنند، آغاز كرده اند چرا كه قطع گاز در سرماي استخوان سوز اروپا كم از جنگ ندارد.
حالا هم به نظر مي رسد بد نباشد براي انجام برخي تعميرات، ايران صادرات نفت به برخي كشورهاي اروپايي را مثلاً براي يك هفته يا چند روز قطع كند.

 

شبكه تلويزيوني يورو نيوز مشاور سابق رئيس جمهور آمريكا را درباره كارآمدي تحريم هاي ضد ايراني به چالش كشيد.
دنيس راس كه هماهنگ كننده امور ايران در دولت آمريكا، مشاور اوباما بود، داراي گرايش هاي شديد صهيونيستي است به نحوي كه خبرنگار يورو نيوز به وي گفت «حمايت وفادارانه شما از اسرائيل، سياست هاي دولت آمريكا را در قبال ايران و خاورميانه تحت تاثير قرار داده است». راس مشاور بوش پدر و بوش پسر و اوباما بوده است.
خبرنگار يورو نيوز با بي اعتبار خواندن تحريم هاي ضد ايراني، به راس گفت «شما با تلاش در جهت اعمال تحريم هايي كه هرگزكارايي نداشته و نخواهد داشت، اعتبار خود را از دست داده ايد. بعد از آن چه؟». دنيس راس در پاسخي منفعلانه گفت «شما فرض را بر اين مي گذاريد كه تحريم ها هرگز كارايي نداشته اند. با نگاهي تاريخي به تحريم ها، من مطمئن نيستم كه هرگز كارايي نداشته اند.»
اما وي مجددا با اعتراض خبرنگار يورو نيوز مواجه شد كه مي گفت: ايران نزديك به 33 سال زير تحريم هاي آمريكا بوده و قدرتمندتر، پرنفوذتر و ثروتمندتر شده است.

 

 




تاریخ: دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:,
ارسال توسط arman

رئيس گروهك منحله فدائيان خلق اذعان كرد امام خميني براي همه ايرانيان نقش يك اسطوره را داشت و سد شكست ناپذير رژيم وابسته به آمريكا را شكست.
مرصاد به نقل از کیهان: فرخ نگهدار كه اكنون از چپ هاي آمريكايي به شمار مي رود و در لندن اقامت دارد، درباره نقش بي بديل حضرت امام خميني(ره)، با رد نفوذ بقيه گروه ها و احزاب گفت: من از سال هاي 41 و 42 شاهد مواضع آقاي خميني بودم. البته در جريان وقايع 15 خرداد دانش آموز دبيرستاني بودم و در ده سال بعد از آن كه عمدتا در زندان بودم از نزديك در جريان مبارزات طرفداران آيت الله خميني قرار گرفتم و فهميدم آيت الله خميني يكي از شخصيت هايي است كه در كشور نفوذ فوق العاده دارد و تكيه او بر مردم و به خصوص توده هاي تهيدست كشور هست و براي اين كه امر خود را پيش ببرد اتكايي به منابع خارجي ندارد. در مقابل چنين شخصيتي، من هميشه شاه را مقابل چشمم مجسم مي كردم كه تكيه گاه وسيعي در ميان مردم كشور خودش نداشت و قدرت خود را ناشي از حمايت خارجي مي ديد.
وي در گفت وگو با سايت اپوزيسيوني ميهن درباره نفوذ شخصيت امام افزود: اين نگاه كه آيت الله خميني در فضاي سياسي كشور ناشناخته بود، بيشتر ناشي از نگاه افراد متجدد است نه واقعيت. من به خاطر دارم در سال 49 در اطراف دهات بين قم و كاشان همراه با دوستم احمد اشرف سفر مي كرديم و مي ديديم در خانه روستائيان آنجا عكس آقاي خميني بر ديوار بود و سخنش اعتبار داشت.
نگهدار همچنين گفته است: اعتبار آيت الله خميني به دو خصوصيت نخست بازمي گردد. تصور عمومي اين بود كه شاه قدرت خود را مديون حمايت قدرت هاي غربي است و نه راي مردم و رضايت عمومي. اين باور را روشنفكران نيز تقويت كرده بودند. آيت الله خميني در برابر اين فشارها معتقد به مقاومت و ايستادگي بود و راي او مبني بر مخالفت با فرمان كاپيتولاسيون در ميان همه فعالان سياسي آشنا بود. يك علت اعتبار سخن آيت الله، ستيز او با نيروهايي بود كه فعالان سياسي و قشرهاي عادي جامعه آن را مطامع سلطه جويانه مي ديدند كه بر ما تحميل شده است. خاطره تلخ 28 مرداد در ايجاد اين تصور نقش تعيين كننده داشت و آيت الله خميني وقتي در برابر اين فشارها مي ايستاد و اعتراض مي كرد همين به او اعتبار و وجهه مي بخشيد.
وي اضافه كرد: تمايز و خصوصيت ديگر ايشان در ابزاري بود كه در اختيار داشتند. ايشان به وسيله دستگاه روحانيت و تكيه بر ارزش هاي ديني و بنابر شناخت فرهنگ ديني و سنت هاي جامعه ما پيوند بسيار نزديكتري با مردم داشتند و سخن شان در ذهن و دل جامعه ايراني بيشتر رسوخ مي كرد به نسبت حرف ها و نشانه هايي كه ما با خود حمل مي كرديم. مثلا ما داس و چكش رو به خيابان مي برديم و آنها پرچم امام حسين را به صحنه مي آوردند. پايگاه اجتماعي آيت الله خميني اكثريت بزرگ شهرهاي ايران محسوب مي شد.
عضو حلقه لندن درباره عنوان «امام» نيز مي گويد: من كاملا اين عنوان را انتظار داشتم و برايم دور از ذهن نبود. آيت الله خميني براي همه ايرانيان كسي بود كه سد بزرگ شكست ناپذير شاه را شكست و اين قدرت تلالويي را براي او ساخت كه چشم ها را به سوي ايشان خيره كرد. اين روانشناسي ايجاب مي كرد براي ايشان هم نامي مثل رهبر، پيشوا يا امام انتخاب شود.
رئيس گروهك منحله فدائيان درباره اين سؤال كه چرا آيت الله خميني با دولت بختيار كنار نيامد، گفت: دولت بختيار به معناي واقعي كلمه صاحب اختيار كامل نبود و اقتدار واقعي در دست آيت الله خميني بود. دو تا سه سال بعد هم همچنان اوضاع اينگونه است. آقاي بني صدر به همراهي مجاهدين دولت ملي تشكيل داد ولي باز اقتدار لازم را نداشتند گرچه منابعي را در اختيار داشتند ولي منابع فائقه نبوده. آقاي بختيار هم وقتي فرمان نخست وزيري را مي پذيرد كه نه تاك بوده و نه تاك نشان. نمونه ديگر آقاي بازرگان است كه مي گفت من دسته چاقو در دست دارم و تيغه اش در دست من نيست. يعني تيغ من نمي برد و اقتدار واقعي در دست من نيست.
وي با اشاره به گفت وگوهايش با مسعود رجوي در اول انقلاب گفت: ما معتقد بوديم ارزيابي آنها از تناسب نيروها نادرست است و ما نيروي سازماندهي براي مقاومت و ايستادگي را نداريم... ما نفهميديم كه اين درگيري يك چالش اجتماعي بود و راه تقابل، راه خير نيست و در مقابل استقرار نظام نبايد ايستاد.

 

مشاور سیاسی نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: پاسخ ایران در برابر تحریم نفتی بستن تنگه هرمز است.

مرصاد به نقل ازبولتن به نقل از فارس از همدان، یدالله جوانی صبح امروز در ادامه همایش انس و مودت و نهضت روشنفکری بازنشستگان سپاه همدان در پاسخ به سؤالی مبنی بر محتوای نامه رئیس جمهور آمریکا به مقام معظم رهبری اظهار داشت: نامه مذکور با وجود تبلیغ رسانه‌های غربی مبنی بر تهدید‌آموز بودن با ادبیاتی ملایم و باطرح برقراری امنیت با کمک سایر کشورها در خلیج فارس و همچنین ضرورت باز ماندن مسیر انتقال انرژی از خلیج فارس و تنگه هرمز به آب‌های آزاد از سوی رئیس جمهور آمریکا مطرح شده بود.

وی افزود: ایالات متحده خیال می‌کرد که بستن تنگه هرمز تنها در زمان جنگ اتفاق می‌افتد اما با مطرح شدن موضوع تحریم نفتی ایران پاسخ تهدید‌آمیز ایران نیز مبنی بر بستن تنگه هرمز مطرح شد.

مشاور سیاسی نماینده ولی‌فقیه در سپاه اضافه کرد: با مطرح شدن موضوع تحریم نفتی ایران و بانک مرکزی توسط آمریکا، جریان انحرافی با در پیش‌گرفتن رویکردهای جریان دوم خردادی بحث مذاکره با امریکا را در پیش گرفت در حالی که سیاست‌های راهبردی کشور ضد آمریکایی و ضد استکباری است.

وی در ادامه سخنان خود در ارتباط با مواضع متناقض ترکیه در قبال سوریه گفت: دولت فعلی ترکیه با حمایت اسلام‌گراها به قدرت رسید اما در ادامه به سمت معامله‌گری با آمریکا و فاصله گرفتن از ارزش‌های واقعی و اصیل رفت با این تصور که می‌تواند احیا کننده امپراطوری عثمانی و همچنین جایگزین ایران به عنوان قدرت منطقه باشد.

جوانی با بیان اینکه ترکیه ادعای حمایت از ملت فلسطین را دارد، تصریح کرد: طی 60 سال اخیر تنها کشوری که در میان دولت‌های عربی همراه با مقاومت و حامی ملت فلسطین بوده تنها سوریه است.

وی اضافه کرد: امروز جبهه‌ای با مشارکت اتحادیه عرب، رژیم صهیونیستی، اردن، برخی از کشورهای اروپایی و ترکیه برای انتقام گرفتن سوریه شکل گرفته است.

مشاور سیاسی نماینده ولی‌فقیه در سپاه با تأکید بر اینکه سوریه تاکنون مقاومت خوبی را از خود نشان داده است، افزود: ایجاد جنگ داخلی و پیاده کردن الگوی لیبی در سوریه با فراهم آوردن امکانات توسط کشورهای منطقه و ترکیه از اهداف ایالات متحده در این کشور محسوب می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی در ارتباط با فعالیت‌های جریان انحرافی افزود: تبعیت از مکتب اسلام، ولایت و رهبری راه مستقیم نظام تلقی می‌شود و مباحثی که امروز از زبان برخی مطرح می‌شود با گفتمان انقلاب همخوان نبوده و در مسیر اصلی انقلاب نیست.

جوانی ادامه داد: مطرح کردن برخی مباحث که با روح نظام و آرمان‌های امام (ره) و مکتب ناب و فاخر اسلام تناقض دارد موجب سوء استفاده دشمن می‌شود.

وی گفت: سیاست نظام و خط ولایت‌فقیه در راستای مقابله با آمریکا و بر محور مقاومت و ایستادگی تعریف شده است بنابراین هرکس با هر پیشینه‌ای مذاکره با آمریکا را تجویز کند انحراف آشکار است.

جوانی در ادامه سخنان خود با اشاره به اختلاس اخیر بانکی در کشور گفت: قوه قضائیه به شدت در حال پیگیری پرونده است و طبق آخرین اطلاعات اواخر بهمن نیز دادگاه متهمان تشکیل خواهد شد.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا سران فتنه محاکمه نمی‌شوند، خاطرنشان کرد: عدم محاکمه سران فتنه به دلیل ضعف نیست بلکه تدبیر نظام شفاف‌سازی کامل فضا، نشستن گردو غبار فتنه و علنی شدن دروغ‌گویی اصحاب فتنه در جریان انتخابات 88 قبل از اعمال مجازات است.

مشاور سیاسی نماینده ولی‌فقیه در سپاه در خصوص حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات پیش رو افزود: اصلاح‌طلبان به ظاهر در انتخابات شرکت نمی‌کنند ولی نیروهای خود را با چهره‌های سفید و تابلوی مستقل وارد میدان می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه سیاست‌های علنی جریان اصلاح‌طلب متفاوت از سیاست‌های اعلامی آنها خواهد بود، گفت: جریان انحرافی نیز به دنبال معرفی افرادی است که آنها را حامی دولت معرفی کند و با این روش مخالفان خود را مخالف دولت نشان دهد.

جوانی در خصوص وحدت اصولگرایان و همین طور ائتلاف جریان انحراف و فتنه گفت: اصولگرایانی که در جبهه پایداری و متحد اصولگرایان شکل گرفته‌اند به لحاظ سازمانی واحد نیستند اما در بسیاری از حوزه‌های انتخابیه لیست مشترکی دارند.

وی تأکید کرد: از پیچیده‌ترین مسائل سیاسی امروز کشور ائتلاف جریان فتنه و انحراف است و این دو به خاطر مقابله با رقیب اصلی خود یعنی اصولگرایان ولایی و واقعی هم‌گرا هستن


 

علی اکبر خوئینی: کمیته بانکی سنا لایحه ای را تصویب کرد که رئیس جمهور آمریکا را موظف می کند استراتژی جامعی را برای دسترسی مردم ایران به اینترنت و دسترسی به رسانه های ماهواره ای تدوین کند.
 
مرصاد به نقل از جام نیوز، شبکه صدای آمریکا 3 فوریه (13بهمن) در برنامه افق به بررسی وضعیت اینترنت پرداخت.
"علی اکبر موسوی خوئینی" از نمایندگان اصلاح طلب مجلس ششم و از دوستان "محمد خاتمی" رئیس جمهوری پیشن، خبر از تصویب لایحه ای در کمیته بانکی سنا در مورد افزایش فشار بر جمهوری اسلامی داد و عنوان کرد: ابتدا تصویب لایحه، در کمیته بانکی سنا صورت گرفت و بعد این طرح برای تصویب نهایی به صحن سنا خواهد رفت. این طرح رئیس جمهور آمریکا را موظف می کند استراتژی جامعی را برای دسترسی مردم ایران به اینترنت و دسترسی به رسانه های ماهواره ای تدوین کند.
در این راستا زمان پخش برنامه های ماهواره ای از جمله صدای آمریکا و رادیو فردا 24 ساعته خواهد شد.
گفتنی است ایالات متحده پس از ناکامی های متعدد در مواجهه با جمهوری اسلامی از جمله تحریم نفتی و بانکی، امیدوار است بتواند با فشار رسانه ای گسترده جامعه را ملتهب کرده و فاز جدیدی از فشار را به وسیله پروپاگاندای رسانه ای بر افکار عمومی وارد کند.
این تلاش ها که هر روز بر حجمش افزوده می شود نشان از استیصال غرب در برابر استقامت ملت ایران دارد.

 
 
واشنگتن پست نوشت: «مقامات آمریکایی گفتند شواهدی برای اثبات اینکه ایران فعالانه در حال برنامه ریزی حملاتی در خاک آمریکا در دست نیست. با این وجود جیمز کلاپر، رئیس سازمان امنیت ملی آمریکا گفت توطئه خنثی شده ایران 'نشان می دهد که مقامات ایرانی مسیر خود را عوض کرده اند و اکنون در فکر حملاتی در خاک آمریکا هستند.»
 
مرصاد به نقل ازجام نیوز، به نقل از سایت روز آنلاین، روزنامه واشنگتن پست چهارشنبه 1 فوریه (12بهمن) در راستای اجرای سیاست ایران هراسی و اتهام پراکنی علیه مقامات جمهوری اسلامی نوشت: «برآوردهای سازمان های اطلاعاتی آمریکا حاکی از آن است که ایران در حال آماده شدن برای اقدامات تروریستی درخاک آمریکاست؛ چیزی که تهدیدی جدید برای دولت اوباما به شمار می آید. روز سه شنبه در جلسه بررسی کنگره آمریکا مقامات اطلاعاتی آمریکا گفتند ایران در روابط خصمانه خود با آمریکا از مرز جدیدی عبور کرده است.»
این روزنامه آمریکایی با اعتراف بر واهی بودن این اتهامات خاطر نشان کرد: «ضمنا مقامات آمریکایی گفتند شواهدی برای اثبات اینکه ایران فعالانه در حال برنامه ریزی حملاتی در خاک آمریکا در دست نیست. با این وجود جیمز کلاپر، رئیس سازمان امنیت ملی آمریکا گفت توطئه خنثی شده ایران "نشان می دهد که مقامات ایرانی مسیر خود را عوض کرده اند و اکنون در فکر حملاتی در خاک آمریکا هستند.»
واشنگتن پست اضافه کرد: «واشنگتن برنامه هسته ای ایران را، که سال هاست آن را به دقت زیر نظر دارد، با فوریت جدیدی نگاه می کند. گزارشات حاکی از آن است که ایران به تولید سلاح هسته ای نزدیک تر شده است. اما ایران می گوید برنامه هسته ای این کشور برای مقاصد صلح آمیز دنبال می شود و آمریکا و اسرائیل را به دست داشتن در قتل کارشناسان هسته ای خود متهم کرده است. تهران همچنین آمریکا و اسرائیل را مسئول حمله سایبری به تاسیسات اتمی خود می داند.»

 
 
فالگیر شبکه تصویر ایران با انتقاد شدید از فالگیر شبکه پن و لایو به اظهار وجود پرداخت!
 
مرصاد به نقل ازجام نیوز، هرچند انتشار برنامه های خرافی از سوی شبکه های لس آنجلسی اعتراض بینندگان را در پی داشته است اما انتقاد فالگیران این شبکه ها نسبت به هم حکایتی دیگر دارد!
در این زمینه فالگیر شبکه تصویر ایران ضمن انتقاد از همکار فالگیرش در شبکه لایو به اظهار وجود پرداخت و گفت: «من خانم مینا نیستم. من یک روانشناس هستم که ویزیتم 300 دلار است. من که اینجا برنامه اجرا می کنم و مشکل شما را حل می کنم پولی از شما نمی گیرم. البته اگر لازم باشد که کار دیگری را برای شما انجام دهم مقداری اجرت از شما می گیرم! من نه برای مردم کیسه دوخته ایم و نه به دنبال این هدف هستم!»
این فالگیر در ادامه تلاش کرد که خدمت خالصانه اش! را اینگونه به بینندگانش نشان دهد: «من از خداوند خواسته ام که تا جان در بدن دارم به شما کمک کنم. شما راحت می توانید با من تماس بگیرید و حرفتان را بزنید و هیچ انتظاری هم از شما ندارم مگر اینکه یک مشکلی داشته باشید که استاد من در حل آن کمک کند و لازم باشد که یک خرج کوچکی برای شما انجام دهد!»
گفتنی است، پیش از این مدیران شبکه ها در مقابل اعتراض بینندگانشان به خاطر پخش برنامه های خرافی واکنش نشان دادند و به حمایت از فالگیرانشان پرداختند اما به نظر می رسد این بار خود فالگیران وسط میدان آمدند تا با متهم کردن همکارانشان در دیگر شبکه ها از شدت این اعتراضات کم کنند!
اما نکته جالب اینجاست که یکی از مجریان شبکه تصویر ایران از اینکه ایرانیان به خرافات و حقه بازی های فالگیران شبکه های لس آنجلسی توجه می کنند ابراز تأسف کرده بود. البته ایشان منظورشان فالگیران دیگر شبکه ها بوده است نه فالگیر شبکه تصویر ایران!
 

مجری شبکه پن: «متأسفانه در آمریکا برای اجرای برنامه از کسی پیشینه روانی نمی خواهند. خیلی ها که شایستگی جلوی دوربین قرار گرفتن را ندارند در شبکه ها برنامه اجرا می کنند و خیلی ها هم که شایسته هستند برنامه اجرا کنند این موقعیت را دراختیارشان قرار نمی دهند!»
 
مرصاد به نقل از جام نیوز، مجری شبکه پن که در مورد بی محتوایی شبکه های لس آنجلسی صحبت می کرد با بیان اینکه: «من در کشور سوئد برای راه اندازی یک رادیو می بایست ابتدا ثابت کنم که پیشینه روانی ندارم و در تیمارستان بستری نبوده ام» تصریح کرد: «اما متأسفانه در آمریکا برای راه اندازی تلویزیون و کسی که می خواهد برنامه ای را اجرا کند این پیشینه را نمی خواهند.»
وی علت بی محتوایی و عدم استقبال از این شبکه ها را اینگونه بیان کرد: «هر کسی که گفت من می توانم برنامه ای را اجرا کنم آدم نباید دوربین را دراختیارش بگذارد. خیلی ها که شایستگی جلوی دوربین قرار گرفتن را ندارند در این شبکه ها برنامه اجرا می کنند و خیلی ها هم که شایسته هستند برنامه اجرا کنند این موقعیت را دراختیارشان قرار نمی دهند!»

 


 

 

مدیر شبکه او آی پی ان: «مدیران شبکه های لس آنجلسی کلاهبردار هستند و آنها با خوردن پول مردم و کارمندان خود شبکه هایشان را اداره می کنند!»
 
مرصاد به نقل از جام نیوز، مدیر شبکه او آی پی ان ضمن اعتراف به کلاهبرداری عوامل شبکه های لس آنجلسی با بیان اینکه:" مدیران این شبکه ها با سوءاستفاده از احساسات مردم به دنبال جلب حمایت آن ها هستند" تصریح کرد: «بعضی از مدیران کلاهبردار هستند و در کارشان شریک می گیرند و پول مردم و کارمندانشان را می خورند و اینگونه شبکه شان را مدیریت می کنند!»
مدیر این شبکه لس آنجلسی افزود: «بعضی دیگر نیز ادعای ایران پرستی و ایران دوستی و مردم دوستی کرده و از احساسات مردم سوءاستفاده می کنند! عده ای نیز علاوه بر این کارها جنس و کالایی که تبلیغ می کنند را 2-3 برابر قیمت بازار به شما می فروشند! و کالای 100دلاری را 200 - 300 دلار به فروش می رسانند!»
گفتنی است، علی رغم کلاهبرداری های مدیران شبکه های لس آنجلسی اما شنیدن این سودجویی ها از زبان خود این کلاهبردارها شنیدنی است. مدیران این شبکه ها برای اینکه خود را از اتهامات دور نگه دارند رقیبانشان را به باد انتقاد می گیرند تا بلکه شاید کسی متوجه کلاهبرداری خودشان نشود
 
 


 

یک فیلم انگلیسی که به دلیل توهین به مقدسات 20 سال اجازه اکران نیافته بود، بالاخره مجوز دریافت کرد.
 
مرصاد به نقل از جام نیوز به نقل از روزنامه دیلی میل؛ فیلمی توهین آمیز در مورد حضرت مسیح که 20 سال در توقیف بود بالاخره اجازه نمایش یافت.
به نوشته دیلی میل؛ تنها فیلمی که تاکنون به دلیل محتوای توهین آمیز به مقدسات توقیف شده بود، سرانجام اجازه نمایش گرفت.
این فیلم طبق رای هیات رده‌بندی سنی فیلم‌های انگلیس، بعد از 20 سال اجازه نمایش خود را بدست آورده است.
فیلم کوتاه "عکاسی از اکستازی" که تصویر حضرت مسیح (ع) را به نمایش گذاشته در حالی که مورد اغفال و فریب واقع شده است، در ابتدا به دلیل مغایرت آن با قانون توهین به مقدسات، مورد تائید هیات رده‌بندی سنی فیلم‌های انگلیس قرار نگرفته بود.
اما اکنون، این هیات اجازه نمایش این فیلم را با رتبه بالای 18 سال، داده است.
کارگردان این فیلم، "درک جارمن" است که اکنون فوت کرده است.
 


مرصاد به نقل از صراط به نقل از فردا، در پی اطلاع‌رسانی دقیق سایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری از اجلاس جهانی جوانان و بیداری اسلامی و در آستانه اقامه نماز جمعه توسط ایشان، مسئولین عربستانی این سایت را از دسترس کاربران عربستانی خارج کردند.
آگاهان معتقدند که به دلیل شرایط ویژه منطقه در پی بیداری اسلامی و بهار عربی، خطبه‌های نماز جمعه آتی که توسط مقام معظم رهبری اقامه خواهد شد حاوی پیام‌های ویژه‌ای به ملت‌های مسلمان است. از این رو و در پی انعکاس ابراز ارادت ویژه جوانان مسلمان شرکت کننده در اجلاس اخیر بیداری اسلامی که نشان از تاثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران در روند بیداری اسلامی دارد، دولت عربستان محدودیت ویژه‌ای را برای انتشار اخبار مربوط به بیانات مقام معظم رهبری تدارک دیده است.

 




تاریخ: شنبه 15 بهمن 1390برچسب:,
ارسال توسط arman
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 13
بازدید کل : 79867
تعداد مطالب : 202
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

یاران خورشید